14

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал на нацията ни!Ако всеки разбираше толкова,където му е работа да разбира,вероятно България щеше да е първа икономика в света!Никой не ви е виновен,гюлета такива,нито Борисов,нито Кацаров!Ще се самозатриете един ден заради дебелоочието ви и глупостта ви......и май няма да е за лошо ! Опр()стачен и неграмотен народ!Пълно с тарикати и егоисти!Профани!Не виждал микроскоп в живота си,тръгнал да обяснява колко вредни били ваксините и да оспорва мнения на лекари и медицина !

13

Анонимен

преди 2 години

Ние сме добри хора. Не сме като лакомите европейски скръндзи. Ще дадем на африканците и на други ще дадем ваксина. Човек не бива всичко за себе си да иска. И на другите трябва да дава.

12

Дайте ги на хората

преди 2 години

Дайте ги на Африка, Океания. Имам познат, който учи тук от Индонезия. Ваксинира се. Съжалява, че за роднините му там няма ваксини. Явно има народи, на които им се живее, имат инстинкти. На този народ не му се живее. Ще го покаже и преброяването. Не го карайте нищо.

11

Анонимен

преди 2 години

Няма и да се употребят. Да ги даряват също не трябва - това са експериментални препарати. Да ги унищожат!

10

Светозар

преди 2 години

Ковид - измамата на XXI век. Най - голямата измама в човешката история. Ще се разбере истинската цел на кукловодите, ама няма да е скоро.

9

Анонимен

преди 2 години

До антиваксарите българи егоисти аз се ваксинирах преди 4 месеца с пфайзер заради хроничния ми бронхит още съм жива нито пък имам чип в главата така ще не говорете лъжи на които ви се връзват неинтелигентните българи и невежите роми в България.

8

Анонимен

преди 2 години

Това с Ковид е последната програма на световния елит с която се цели да се премахне нискоинтелигентното население по света. Плана е до 4 години всички антиваксъри да са при Свети Петър.

7

Анонимен

преди 2 години

Като не щат да се ваксинират, да се редят в болниците. Вчера казаха че 90% от новозаразените не са ваксинирани.

6

Анонимен

преди 2 години

Само като видиш коментарите в тоя сайт как Северна Корея и Беларус са най хубавите държави и става ясно колко е акъла на ***. После Слави печели изборите и съвсем изчезват съмненията за какъв интелект става дума в нашата мила родина.

5

Анонимен

преди 2 години

Голям мерак беше в началото за РНК ваксини, ореваха света някои и сега кво - никой не иска. Това са нашите медии - хванат няколко крайни мнения и ги раздуват като балон. Не знам колко още време трябва, за да стане ясно, че трябва да се правят анализи, а не по централните новини да ми цитират фейсбук постове!

4

Анонимен

преди 2 години

Тука е пълно с русофили облъчени от кремълската пропаганда дето са свикнали да вярват че американците пускат колорадски бръмбари да им ядат рвколтата.

3

Анонимен

преди 2 години

Точно. Март 2020 година генералчето ни уплаши с "невиждана ярост в човешката история", но оттогава много вода изтече. Омотаха се в лъжи. Боденето у нас приключи.

2

Анонимен

преди 2 години

Е нормално, то населението тука гласува за чалгар, няма как да има акъла да се ваксинира.

1

Анонимен

преди 2 години

Играха си на лъжливото овчарче, сега се чудят що никой не им вярва за ваксините. Виновните ги търсете сред политиците. Най-вече тия дето управляваха кризата от самото й начало.