34

Да ви имам логиката

преди 2 години

Нали 30 год се борим за демокрация. За това да имаме правото да избираме, дори и това дали да се ваксинираме или не. Колко години ни давате за пример Франция, Германия и Англия. А знаете ли че в Англия и Франция децата нямат задължително ваксиниране против шарки и полиомиалит. В САЩ също. Значи ония на запад са умни защото се ваксат с ковид препарат, но не ваксинират децата с изпитани и доказани ваксини срещу сериозни болести. А пък ние сме про сти си гани, защото и ние и децата ни имат всичк

33

Алъш-Вериш да има

преди 2 години

Ваксинираните в България малко, дозите се бракуват, даряват, продават..... Чи ко толкуз ? Важното е ДА СЕ КУПУВАТ ВАКСИНИ. Само тогава има щедри комисионни от фарма компаниите . Ето затова е тая агитация за ваксиниране ... Имаш или нямаш нужда от ваксинация - трябва да се убодеш. Важното е ДА СЕ КУПУВАТ ВАКСИНИ . Като не се ползват - се подаряват ... И ОТНОВО СЕ КУПУВАТ /и отново комисионна за някой министър ,щото е избрал точната фирма/ .... и пак ... купуване/комисионна/... подаряване...

32

Корона

преди 2 години

До АнонименЛъжеш! Кунчев каза,че 14-15% от постъпилите в болница са ваксинирани.Напълно нормално! Към днешна дата напълно ваксинираните са 16,6%,което означава,че броят на болните е ПРОПОРЦИОНАЛЕН на броя на ваксинираните.Значи с васкина или без-все еднакво болни.

31

Анонимен

преди 2 години

Като давах зор да купуват ваксини да бяха направили проучване дали ще има на кой да се слагат.

30

Анонимен

преди 2 години

Абе стига с тия ваксини и с този измислен вирус!!!!!!!!!

29

Въпроска ?

преди 2 години

До Румен ВладимировА колко спечелиха тези ,които внесоха ваксините , моля?

28

До 29

преди 2 години

Да,само им виж акъла.Значи не им е проблем 130те починали неваксинирани,а 3мата починали ваксинирани.Жалка картинка...

27

анонимна

преди 2 години

Познавам няколко починали и лежали в болница в тежко състояние. Между тях нито един ваксиниран нямаше. И по други те страни се заразяват, но не боледуват тежко. Но това е засега, не се знае какво изобщо ще стане, след като ни мерки, ни ваксинации, изобщо, просттттотия до шия.

26

Анонимен

преди 2 години

27 преди да се освиниш ще ти дам жокер, Христо Ботев също е бил анархист. Така че когато се пробваш да ръсиш мъдрости, взимай това на ум. Хайде приятен ден от една антиКОВИДваксърка с десетки други нормални и напълно разрешени ваксини.

25

Бял Мъж

преди 2 години

дано достотъчно млади бели жени не се ваксинират, че да има с кой да продължа расата! ще имаме много работа!!

24

Анонимен

преди 2 години

До Светозар КОвид бил измама? Пич, като се гътнат родителите ти и няма кой да ти дава джобни и да ти плаща талафона и бирата ще видиш чудо!

23

Анонимен

преди 2 години

До антиваксарите българи егоисти и неуките роми една моя неваксинирани приятелка се зарази с коронаврус защото послуша вашите лъжи и сега е много зле.Извод антиваксарите и невежите роми обичат анархията в България мразят да им се казват истината в очите обичат да си живеят заблуда и да си измислят конспиративни теории .Заради хората които мислят само за себе си нашата родина България никога няма да се оправи като държава.

22

Анонимен

преди 2 години

изливай у канала отровата ,никой не ви я иска.

21

анонимен

преди 2 години

Аз пък съвсем, ама съвсем не се учудвам. Силно щях да се учудя, ако се бяха ваксинирали. Предната седмица 133 починали, само 3 - *** ваксинирани, и то тежко болни с много болести, така че един господ знае от какво изобщо са починали, но някои ми заявиха - видя ли, че са починали и ваксинирани!?

20

До ваксинираната

преди 2 години

13 факта че обиждаш означава че и без чип си с проблеми. И за твое сведение не сме си гани. Освен това като се мислите за толкова мъдри и бели значи ще се чувствате добре в новия ви фашистки строй в който ще живеете само вие, а другите ще са аут. Някакъв проблем? Радвай се. След 5 год обаче да не пишеш сърцераздирателни истории за помощ, понеже си раково болна! Всеки си плаща за избора. Ние за нашия, ти за твоя. Това обаче не е повод да се обиждаме.

19

Анонимен

преди 2 години

До антиваксарите българи егоисти и неуките роми една моя неваксинирани приятелка се зарази с коронаврус защото послуша вашите лъжи и сега е много зле.Извод антиваксарите и невежите роми обичат анархията в България мразят да им се казват истината в очите обичат да си живеят заблуда и да си измислят конспиративни теории .

18

Румен Владимиров

преди 2 години

На бас че Фигуранта и неговата юначна дружина направиха яки пари от продажбата на ваксини в страните от третия свят! Един съвременен Робин Худ, който краде от богатите и дава на бедните, само че вместо чекмедже, пълни офшорка.

17

10 000 лв

преди 2 години

За ваксиниране, 100 пъти повече за антиваксърската кампания. Иначе пропада смисълът от пускането на вируса.

16

Анонимен

преди 2 години

Ваксините и 5G - враг Но.1 на Тутраканската селищна система!

15

Анонимен

преди 2 години

Дайте ваксините на бедни народи с живец и чудесната територия на достойни народи с акъл!