45

Анонимен

преди 2 години

До 53 Анонименаечупката ве

44

АнонимеН

преди 2 години

ПОРЕДНАТА ВАКСИНАЦИОННА ТЕМА! АКО Е БИЛ В РИСКОВА ГРУПА ДА СЕ Е ВАКСИНИРАЛ! ВАКСИНАТА Е ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА ОСНОВНО ДИАБЕТИЦИ, А ТЕ СА ДОСТА В БЪЛГАРИЯ И НА ВЪЗРАСТ ПО МЛАДИ И ОТ 24

43

Анонимен

преди 2 години

На една планета и един континент, в една държава, в един град, в една махала след една сватба някой умрял.... Юруш материала към ваксините! Всички ще измрем!!!! Бегом!!!

42

До Анонимен

преди 2 години

Когато бях на 7 изкарах двустранна бронхопенвмония. Беше при "гадния" соц, ама дори с тогавашната медицина някак си ме излекуваха. Виж, когати вие, антиваксаджиите се научите, че ковид пневмонията убива, тогава може да се намали броят на заразените.

41

Самуил

преди 2 години

Написано е коректно. Ресен е град, близо до Битоля. Там всички са българи. Новината не е международна.

40

На гилотината

преди 2 години

Много жалко е, че все още има толкова продажни същества като съвременните лекари, които за пари са готови да отнемат човешки живот. Надявам се, когато целият цирк се разкрие, да получат си получат заслуженото, точно както колегите им преди 70 години, съучаствали на фашистите. "Медиците съобщиха, че той е поставен незабавно на подходяща комбинирана терапия и постоянна максимална кислородна подкрепа." - на едно събудено съзнание това говори достатъчно кое е убило момчето.

39

Анонимен

преди 2 години

Женитбата е опасна за живота!

38

Анонимен

преди 2 години

Баш от това ще да е било.

37

ммм ..!

преди 2 години

... аз пък си помислих, че става дума за село Ресен, община Велико Търново; едно доста уредено българско село ...; ами то така е написано съобщението, че трябва да се гадае за което точно РЕСЕН става дума ...

36

Съндрача

преди 2 години

Жалко за момчето,от Ресен са излезнали велики българи,които са оставили името си в историята на България.много жалко за тоз млад човек.Съболезнования към близките му.

35

Анонимен

преди 2 години

В комшийските кокошарници си пише - по НЕПРОВЕРЕНА ИНФОРМАЦИЯ! Нямам какво друго да добавя!

34

Анонимен

преди 2 години

боже до къде схигнахме..като се жениш да питаш дали е ваксиниран.на среща само с ваксиниран. тези а фганистанци от каменната ера нямат нито една ваксина..едра шарка.полиомелит..кой знае какво носят.освен бомбите и ножовете

33

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърът няма да повярва, ако не му се случи лично на него.. Той си мисли, че заразените трябва да падат и умират по улиците, като мухи напръскани с raid за да се обяви пандемия.

32

Анонимен

преди 2 години

Аз познавах една дето се зарази на едно парти с трипер и после умря. Ама нищо не писахте за нея.

31

Анонимен

преди 2 години

Кво ни занимавате със съчките, бе! Да горат и толкоз!

30

Еми....

преди 2 години

Да, Македония е в България. Македония е част от България. Всичко е вярно и точно.

29

Кумът

преди 2 години

Да викат оркестъра на Горан Брегович. Ке покрие всичко.

28

Анонимен

преди 2 години

Колко ли от всичко което се изписва е вярно?

27

Дора

преди 2 години

Драги коментиращи, благодаря Ви за нормалните коментари, че под други статии троловете бяха написали големи безсмислици и простотии, знаете ги. Тук за малко поседях в нормална компания.

26

Кондьо

преди 2 години

Понеже виждам, че доста хора не са наясно и се опитват да дискредитират историята, но на погрешна база: да знаете, че става дума за град Ресен в Македония, който е недалеч от Битоля. Иначе си прилича на типична коронавирусна сърцераздирателна измишльотина. Те са си го и написали : "по неофициална информация". Кой публикува непроверена информация, освен евентуално при много важни събития с национална значимост? Където пак не е оправдано, но поне е разбираемо.