65

Гост

преди 2 години

От какво точно е умрял я си кажете бе не лъжете проглушихте ни ушите с тоя корона вирус и фалшивите ваксини все още в срок на изпитание

64

Анонимен

преди 2 години

Напълно съгласен със 70. Умрелите от ваксините се прикриват и приписват като жертви на ковид. Фармамафията и фашистките медии правят всичко по силите им да дезинформират и мамят населението на планетата.Но има утечки и знаем че вече прекалено много лекари излизат на предна линия и не се страхуват да кажат че ваксините причиняват тромби, не само астра зенека, другите също и причиняват СМЪРТ. Но те биват тежко наказвани, заглушавани, тероризирани, запплашвани.Лебералофашистите ви искат ваксинирани

63

до 57

преди 2 години

Погледнах Дания на Worldmeters 1200 -нови случаи,13 300-активни /болница/,16 от тях в критично състояние, 2ма починали /,засега/ А пък -всички ваксинирани

62

Анонимен

преди 2 години

Новите наночипове, дето ги слагат при ваксинациите са с предавател 5Г докладват лични данни!

61

Анонимен

преди 2 години

Интересна новина ! Изникват няколко въпроса . Как човек болен от ковид прави свадба ? Ваксиниран ли е бил скоро ? Смъртните случаяи от ваксина ги прикриват като ковид - справка Коритаров . Болните от ковид обикновенно са в болница 2-3 седмици а не няколко дена !

60

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите, да си плащат хоспитализацията!

59

О,Шипка-радефф

преди 2 години

АНТИ-ВАКСЪР4ЕТАТА , ВЕДНАГА ОТИВАЙТЕ КЪМ ОБРЕДНИЯ , ДОКА Е ВРЕМЕ ! ОТИ ИДЕ РЕД НА другия /обреден/ !

58

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Пандемията ще отмине, и НЗК ще се разтовари, когато измрат антиваксерите.До тогава ще им плащаме зулумите.

57

От Берлин

преди 2 години

Тази,, новина" има толкова много,, проблемчета", че чак ме е срам да я коментирам... Преди една година, ви писах пак тук, колко много лекарски грешки и престъпления ще бъдат покрити от короната..!? Мислете, когато четете такива,, новини"...! Бог с ВАС В една клиника тук, се наложило преди няколко седмици, да закрият цяло крило с отделенията, защото,, ваксинираният" персонал от лекари и сестри се разболял( позитивно тестван!) от Корона?!( ето ви, как изведнъж намаляват капацитета на болницата)

56

До програмист

преди 2 години

Защо се изнервяш от друго мнение,и наричаш инакомислещи слабоумни?Явно си млад,здрав и ти е лесно да се решиш за ваксина.Има хора,които не могат по ред причини.Аз съм алергична към лекарства,и като мен са много хора.За теб важи с пълна сила правилото,,Убий простака с мълчание и презрение",а и не се знае кой ще умре с тръба в гърлото.Дано си жив и здрав. и да мислиш преди да пишеш.

55

аз1

преди 2 години

Ваксина се поставя на АБСОЛЮТНО ЗДРАВ ЧОВЕК,не на хора,които имат куп болести.Това го учиха студентите медици преди появата на ковид.Вече медицината не се позовава на опита,а на печалбата.Никой не казва колко от болните в болници са ваксинирани,какви придружаващи заболявания имат,на каква възраст са.Днес се умира САМО С КОВИД.Защо не се разработи лекарство,а САМО ВАКСИНИ?Защото от ваксини се ПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ.Когато се появиалфа варианта беше страшно заразен и смъртоносен,сега делта е още по заразен

54

Анонимен

преди 2 години

Добре, защо хората, склонни към ваксинация искат и останалите да го направят? Не разбирам логиката.. Няма как да се ваксинираш, ако не си убеден, че си защитен. Тогава, ако ти си "защитен", какво те интересуват другите?

53

Анонимен

преди 2 години

На 24 години, явно понятието дърт има нови измерения.

52

Анонимен

преди 2 години

Буквално за часове пада сатурацията. Докато се чудиш болен ли си и си изпиеш чая, дробовете станали на каша. Ако се беше ваксинирал , щеше да е в леглото с булката си, вместо в гробищата.

51

Анонимен

преди 2 години

И млади боледуват и умират. Да се е ваксинирал!. В Дания 80% от всички над 12 години са ваксинирани. Имат 2 души в интензивното с ковид в цялата държава!!!.

50

Анонимен

преди 2 години

Махленски сайт...

49

доцент Мангъров

преди 2 години

Поредната суха съчка. Обикновен сезонен вирус, лекува се с чай и аспирин.

48

Анонимен

преди 2 години

Максималния кислород убива.Кой измисли пневмония и кислород.И ***,няма да ги направи.Предполагам,фейк.Кой щи провери какво става в далечно населено място. Да се въведе хигиена на инфото.

47

АнонимеН

преди 2 години

ИМА МНОГО ХОРА С ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ВОДЕЩИ ДО ОТСЛАБЕНА ИМУННА СИСТЕМА И ТЕ ОТКАЗВАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!

46

Анонимен

преди 2 години

Yzak za bylkata za neya mee yad