20

Хьжбж

преди 2 години

Всеки един десктоп струващ повече от 500 евра на обикновения потребител е набутвация и хвърлена пара през джама. Аз бачках 10 години 3д на една малка кутия за 400 евра, която се оказа с много добри компоненти и слагаше в малкия си джоб много по-нови машини. Но уви, трябваше да я бракувам с края на седмицата.

19

Анонимен

преди 2 години

В " Amazon " има всичко .

18

До всички

преди 2 години

Айде стига сте си пренасяли личните предпочитания на останалите - на мен сетъпа ми е няколко монитора, защото ми е по-удобен от един голям и широк монитор. Познавам хора с по един малък (така са свикнали от лаптопа), а познавам и един с 32" телевизор вместо монитор.

17

Анонимен

преди 2 години

За това продават 10 годишни бракми по 800лв тука. Защото се задъхват.

16

Ямболски цървул

преди 2 години

Задъхвали се хахахаха....Започнахме да ядем компютрите вместо хляб! Всеки ден си купувам .За обяд.Ама понякога и за закуска!

15

Комп

преди 2 години

Купувайте руски компютри и няма да имате проблеми.

14

Анонимен

преди 2 години

До ПорЦелан - Какви портепликатори, какви глуости приказваш? Стегни се малко и стига си се правил на вървежен. На никой не му пука, че си чакал 2 тб диск... ***.

13

ПорЦелан

преди 2 години

Имам такъв, нов Тинкпад, но диска му е малък и имам само един порт репликатор. Той е с hdmi. Чакам още два портрепликатора и нов диск 2TB.

12

Анонимен

преди 2 години

До ПорЦелан - В офисите, повечеот монитор вече идват с USB C кабел, вместо с HDMI.

11

Анонимен

преди 2 години

До 12 - Значи, ако доктор по биология не ти разбира писанията,защото кибичи по цял ден по тек. форумите и даже не ги знае много добре марките а лаптопите,защото са.... Все тая, значи е от биомасата.

10

Анонимен

преди 2 години

Think Pad i7 core и един DELL curved 38 и работата спи! А ноже и един Z book! Какви три монитора? Идеалната комбинация за layout имам в предвид PCBs, а и по някой С скреч също става! Повече кеф от в къщи работа няма! Нямам български клиенти! Предполагам, че 90% или се сещам за ония 80%-те от биомасата не знаят или не могат да разберат какво пиша и за това очаквам преобладаващи dislakes!

9

Анонимен

преди 2 години

Мощен компютър ти трябва 90% за гейминг и 10% процента за някой специфични програми, за всичко друго и обикновен става. Особенно ако му сложиш някой лекичък Линукс, а големите търсения са заради възхода на криптото и липсата на чипове, но и това ще свърши след няколко месеца по един или друг начин.

8

Анонимен

преди 2 години

След няколко месеца пък ще се оплакват, че няма никакво търсене.

7

Орлин Соколов

преди 2 години

Е от какво ще се задъхват производителите,след като 18 месеца магазините бяха фул-заредени и затворени,а в същото време братята китайци си продължаваха работата по договорите.Такива новини са предизвестник единствено на новите по-високи цени като оправдание че имало дефицит заради усиленото търсене на електронни играчки.Фалш-Нюз е това.

6

Асан

преди 2 години

Купувайте само лаптоп Правец :)))

5

ПорЦелан

преди 2 години

До 6. Можеш да включиш още един монитор освен вграденият. Има само един HDMI или Микро Дисплей Порт. Мен лично ме дразни повече от един монитор. В офиса, в къщи и на вилата имам по една докинг станция с клавиатура, по-голям монитор 24"/27" и мишка. Този на лаптопа (ултрабук) го изключвам. Не съм програмиС, софтуерен инженер съм, старши, пишa за ARM, ембедед. Телефона върши работа за комуникация в 80% от случаите.

4

до програмист

преди 2 години

А какво пречи да вържеш лаптопа към други 2 монитора бе куха лейко :)Сигурно Джава цъкаш , като ти гледам ретардичният пост ...Десктопа е ок , ама нали трябва и да се работи извън апартамента :)

3

бай онзи

преди 2 години

синият екран е в следствие ,че ползваш Уиндоус най-вероятно, но както и да е :)

2

Анонимен

преди 2 години

ако двете марки произвеждаха качествени компютри нямаше да го има този проблем. Моделът ми е висок клас и синия екран е често събитие, колега си купи на една тайванска марка и няма никакви проблеми, скоро и аз ще го последвам

1

Ха-ха-ха

преди 2 години

Антиваксърите да обяснят този феномен... Кой ще купува компютри, ако някой иска да ви "убива" с ваксините...? А и всичко останало, което се произвежда на Земята...?