53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50Да те светна. Най-набожни са престъпниците. Те нямат нужда от религиозно възпитание. Иначе за демокрацията. По живково време един закла жена си с ножица. Идва съседското дете за сол. И той най-невъзмутимо го поканил в кухнята да му даде сол. Детето отворило наобрано врата от зор като видяло гледката.

52

Бай Иван

преди 2 години

От комунист,всичко може да се очаква! Вижте мемореала до НДК в София,с имената на 30 000 убити българи,след 1944 година. Комунистите убиват за власт и пари!

51

Петър

преди 2 години

Доживотна присъда без право на замяна за психопатите

50

Анонимен

преди 2 години

10-20 години затвор за подобно хладнокръвно убийство, като от филм на ужасите ???? Сериозно ли ??

49

Лил

преди 2 години

Разстрел за садиста и неговия укривател! Трябва да се върне, разстрела като присъда.

48

Бай Иван

преди 2 години

Нормални истории в светлата демокрация ;) !!!

47

Баче Кике

преди 2 години

Някой е гледал breaking bad

46

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Мексиканските картели имат тая практика с киселина и бидониете

45

Анонимен

преди 2 години

Повдигнато е обвинение по чл. 294 от НК: "Който спомогне на лице, извършило престъпление, да избегне или да бъде осуетено спрямо него наказателно преследване или да остане ненаказано, без да се е споразумял с това лице, преди да е извършило самото престъпление, се наказва за лично укривателство с лишаване от свобода до пет години, но не с по-тежко наказание от предвиденото за укривания"

44

Анонимен

преди 2 години

Само в България можеш да си депутата и действащ адвокат. ----///---/ Това Боко Тиквата ли ти го подшушна или Инструментът на Бога, Гешев?

43

Анонимен

преди 2 години

Сега ще лежи най- много 10 години. Като работи в затвора в кухнята ще излезе след 5. ----////---- Понякога пишете големи тьпотии. Ще му дадат доживот или най-малкото 15 без право на замяна.

42

Анонимен

преди 2 години

Миналата година двама най-обикновени строителни работници утрепаха мъж и жена и ги изхвърлиха в бидони. Когато няма религиозно възпитание и вяра в Бог, човекът си е просто едно животно. В повечето случаи е тревопасно или с виня, но понякога избива в хищничество. Вярващ човек такова нещо няма да направи.

41

Анонимен

преди 2 години

Чист садист е.

40

До №41

преди 2 години

Психопатите получават по-тежки присъди.

39

Тралала

преди 2 години

Значи е имал достъп до някакви химикали

38

до 41

преди 2 години

Готвача не е убиеца. Тук става въпрос за безскрупулен човек, който може да надроби човек с лекота защото е готвач по професия и знае как се разфасоват едни животни. Той знае как и къде да реже. Това е отвратително. Дори тръпки ме побиват. Възможно е да е социопат. Не мога да си събера мислите. Както се вижда и от техническите грешки при писане-потресен съм. Доживотна присъда за подобен вид деяние е наложителна.И не, не съм безсърдечен.Видях майката на убитата.Тя каза: ""10 проклети месеца, чедо"

37

до 41

преди 2 години

Психопатите не се лекуват защото това не са болни хора. Тези хора имат разстройство на личността. За един психопат убийството е като да си премести храната в хладилника или да си смени чорапите. Примерно ако един човек е болен от шизофрения е различно. Този човек може да се излекува и да бъде вкаран в ремисия. Психопатите няма как да бъдат излекувани. Един път психопат-психопат завинаги.На аз не съм лекар да знам точно.Вс.което е знам е от четене на раздлична литература и съм запомнил основното.

36

Анонимен

преди 2 години

До 28- това е прекалено сложна тема, за да се дискутира в тази пародия на медия.

35

Анонимен

преди 2 години

До 37 - Не го оправдава. Съчувствието може да го има, но не към конкурент или враг.

34

Анонимен

преди 2 години

До 37 - Не знаем, дали е спал спокойно или не, но ако е психическо заболяване, то е лошо, защото може да го му намалят значително присъдата.