599

Анонимен

преди 2 години

На ти си говорят всякаш държавата им бащиния.Оставка за най-корумпирания журналист Бойко В.

598

гневен мъж

преди 2 години

Слачо-о-о,Слачво,ти си олицетворение на нашата българска простотия,тъпанарщина,и простащина.Как с 65 гласа,ще караш другите да вдигат ръка и да мълчат?Изначално опростачи преговорите,и после другите виномни.Разбира се,че останалите имат право на претенции.Такова като твоето политическо поведение,никъде го няма в света,дори и в Африка.Де факто помогна на престъпната организация герб.Но ако се иде на трети избори,резила ти е готов.Е,тогава ще удряш си тиквата,но нищо няма да помогне.

597

Анонимен

преди 2 години

грозен.болен.самотник.конфликтен.необразован това ли е изборът ви.та той мрази всички и всеки.

596

Протестиращ

преди 2 години

Всички които говорят че Борисов е крадец дано съдбата ги дари с толкова живот колкото е откраднал ! И на децата стана ясно че тия които искаха да го изчегъртат са като побеснели кучета - изпоядоха се едни с други ! Сега чак Юмручния се сети че трябвало диалог...мръс-ник московски !

595

Анонимен

преди 2 години

Не гласувайте за този изменник чалгар,защото нищо чудно след изборите да се събере с Борисов и ДПС,при правителство,както каза на всяка цена...

594

Анонимен

преди 2 години

Ст.Тр.бил политик от известно време.Не.Не е.Дори не беше кандидат за народен представител.Сив кардинал някакъв е.Движи марионетките си в НС.Включително и председателя на Народното събрание.

593

Анонимен

преди 2 години

Срам ме е,че съм българин заради такива като Трифонов и Борисов и тези,които гласуват за тях...

592

Анонимен

преди 2 години

Славчо е изпята песен. Това интервю беше ритуалното му политическо самоубийство на живо в ефир. А Бойко Василев можеше да го размаже окончателно, но не пожела. Можеше само да го попита, как бе аджеба една партия се издържа с 0лв. субсидия ??? Откъде са скъпите офиси по цяла България, скъпите коли, пътуванията, тлъсти адвокати, масовата партийна организация, въобще целия скъп партиен живот ? КОЙ плаща масрафа не е ясно...??

591

Анонимен

преди 2 години

Нещото от Банкя няма връщане. И първи да е, с 20 процента може да се съюзи единствено с другите токсични - сараите. За разлика от Дългун той има малко мозък и никога няма да го направи.

590

Анонимен

преди 2 години

Такова интервю н бях гледал скоро, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, СУВЕРЕН, СУВЕРЕН, СУВЕРЕН, СУВЕРЕН, СУВЕРЕН....

589

Анонимен

преди 2 години

Срам ме е, че гласувах за този ортак на Доган и Чекмеджан

588

Анонимен

преди 2 години

Мъдрите хора знаят, че трябва да стоят на далеч от някой който в едно изречение употребява повече от веднъж думата Аз.

587

Анонимен

преди 2 години

Избирателите ти вече май не са зад теб ще го усетиш на следващите избори .Да вярваха ти че България може да тръгне към по добро но останаха излъгани така че от първа политическа сила май ще останеш под 4-те процента Е такъв резил няма умници

586

Анонимен

преди 2 години

Не се заблуждавайте. Клоунът се държи така съвсем умишлено. Такава задача е получил от спонсорите. Жалко, че толкова много хора му се вързаха

585

Анонимен

преди 2 години

Искате да решите кризата? Дайте на славиту 60% глас и сме готови. Трябва да се направи саможертва тук, дори да не го харесваме.

584

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Слафтчо!

583

Трифонов Бареков

преди 2 години

Бареков-Трифонов

582

дам...

преди 2 години

Явно Трифонов и неговите сценаристи, си въобразяват, че сме в някакво шоу, на което те пишат сценария! Уви, не е така и плодовете на това сегашно тяхно сценарно шоу ще са за сметна на мнозинството от тоя народ! Нищо добро няма да се случи и в бъдещите предстоящи извънредни избори. Само с тая разлика, че ще бъде поднесена властта отново на тоя, чийто модел уж щяха да прекратяват!

581

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Зад тебе УЧИНДОЛЕЦо са БАБА МИКА, Тошко Африканси, Станев със скъсаните панталони и Ванката Синоптика! ЗАЩО ТРЪГНА НА РАЗГОВОРИ С БСП и ПРЕДАДЕ СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ?

580

дд

преди 2 години

Слави излъга хората и тези, които за втори път гласуваха за него са също толкова виновни колкото и той. The king Слави. Скрий се вече