559

Събудете се ...

преди 2 години

До АнонименЗа жалост Тулупа ще доживее дълбоки старини, радвайки се на богатството което е натрупал като премиер на стадото.... Такава ни е съдебната система. Такъв ни е и Тулупа - с протекции . Станишев някой да не би да е обесил? А крадливия дедо от Мадрид дето ни изсече горите ? Ами Софиянски дето продаде половината София на чужденци?Аки Костов дето "национализира" промишленоста? Ами Доган ПРЕЗ КОГОТО всички пари в държавата минаваха и продължват да минават? НЯКОЙ ОБЕСЕН ДОСЕГА ? Май НЯМА ?

558

Анонимен

преди 2 години

Въпреки Доган, въпреки Гешев, въпреки Слави, Тулупа ще бъде обесен за назидание! Въпрос на малко време.

557

Неудобен въпрос

преди 2 години

Зад ИТН стояли само изборателите и Слави Трифонов..... А ЗАД СЛАВИ ТРИФОНОВ КОЙ СТОИ ? А? .... А? .... А?.... Бассси, малко неудобно се получи . А парите на Слави къде стоят ? В някоя офшорна банка в Барбадос ? Осигурена от "нашия човек" - почетния консул ? И по чия поръчка се играе СЕГА шоуто "ИТН" което гледаме в захлас ? Румен Радев? Доган? Някой от БСП който иска да изчегърта Нинова и да заеме нейното място ? "Виден бизнесмен" ощетен от ГЕРБ ? ... Такива тайни не остават задълго скрити...

556

Анонимен

преди 2 години

Куку Бенд беше създаден от ДС !

555

Анонимен

преди 2 години

Един час, диван чапраз, кризисен пиар за "новият спасител" на нацията!

554

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджан и Славуца се борят мъжки за любовта на Хидролога, Мъжката любов е голяма работа!

553

Анонимен

преди 2 години

за дементни като Байдън и за болни от МС като Слави Трифонов трябва да има ограничение за НЕДЕЕСПОСОБНОСТ .та камо ли за полит.лидери.лекувайте ги.изолирайте ги.опасни са.

552

Анонимен

преди 2 години

Тея протестъри само обединиха комунистите в България

551

ПЕНЮ

преди 2 години

До Абе хора, същото се отнася и за неговите избиратели!!!

550

Анонимен

преди 2 години

До на интервюто "на интервюто главата на Слави беше много хлътнала откъм едното слепоочие. На тази снимка му е още ОК" Чалгаря има множествена склероза. Знам го от абсолютно сигурен източник.

549

Анонимен

преди 2 години

До До 609/620 "Не изопачавай и манипулирай... предложението е за българи с двойно гражданство... ей, бойковче!" Двойни граждани означава чужди граждани, неграмотен червен шапкар. Готови сте да да продадете родината си за жълти стотинки. Нищо чудно, Станишев, гражданина на Русия преди години, ни стана премиер. Знаем с какви резултати. Мечтаете си да се продадете на руснаците, иначе се тупате в гърдите, какви големи българи сте!

548

Анонимен

преди 2 години

Тук освен герберастки *** други няма, хахах

547

До 609

преди 2 години

До АнонименНе изопачавай и манипулирай... предложението е за българи с двойно гражданство... ей, бойковче!

546

Анонимен

преди 2 години

Най ме забавлява, когато тия, които реват срещу герб, реват и срещу Чалгаря, кагато те си доведоха Члагаря, за да махал уж злите от герб. Резултата го видяхме: върнаха комунистите на власт, а лъжеха народа, че щели да чегъртат "Статуквото". Нинова, ген. Атанасов, Румен Гечев и Мая Манолова били "новите" лица. Хахахахахахахахаааа

545

Анонимен

преди 2 години

Сега се изяснява, че това нещо е активирано от сараите и чекмеджето, за да обезвери българите и краденето да продължава. Проклятията ДПС и ГЕРБ не желаят европейски правила, те си искат азиатски порядки, затова ходят да целуват задните части на султана

544

Анонимен

преди 2 години

Комунистическите *** захапаха Слави за ***

543

Абе хора,

преди 2 години

в каква държава живеем? ПРЕЦЕДЕНТ! Националната телевизия (на наша издръжка) отива на крака да вземе интервю от Едно Нещо, което живеейки в собствени фантазии и фейсбук профил, таковА майката на държавата, т.е. на нас?!?!Нещо ново чухте ли? Това природно и социално недоразумение трябва да изчегърта само себе си. Титулува се "лидер"? Абе, кривак, ти знаеш ли какво е лидер бе?См ърди, та не се трае!

542

наблюдател

преди 2 години

Само празни приказки и лафове, а накрая нищо не върши тоя Станислав. То и името му е такова - Стани с лаф.Ходи му.

541

анализатор

преди 2 години

Този с.к.а.п.а.н.я.к. ни хвърли къпините.И от този субект очаквате реалистично мислене? Той ни провали-всички,които се борим срещу двете престъпни организации ГЕРБ и ДПС.С цената на невъзможното трябва да има правителство/както се казва,ако ще прасе в джамия да влезе/.За да започне реално закриване на спец.пвадъдието,сваляне на Гешев,започване разследване за 12 год. грабеж на България,арести на Буци сватбаря,и много още негови прибижени.

540

Анонимен

преди 2 години

Бай Осман ченгето ще се окаже прав. Взел е голяма пара от Пеевски, вече няма съмнение