15

преди 16 години

hehe ot nacina po koyto pises to se vijda koy e divak .i da puknes ot zloba tuka ste se komentira .ti si po mrasen be toaletna kultura namas daje 4 miiona balgari .ne mogat da se razberat .izkarali 10 partiyi .oste mnogo ste si patite .v blizko badaste i romite ste nadminat po broy na naseleniyeto .

14

123

преди 16 години

Дивако турско-анадолски !!! Чети каквото сам си писал, мръсен турчин !!! Стой си там, където си, за да не те изгорят като ***, както твоите сънародници в Германия !!!

13

преди 16 години

12- ti tozi forum dane ti e sobstvenost .moga da pisa deto si iskam .ti ela vidiş anadola i togava prikazvay .to may tı jivees na divasko masto .na tozi svat osven 4 miliyona balgari jiveyat i drugi hora .

12

Иван

преди 16 години

Като не им трябва защо се пъхаш по форумите. Да не мислиш, че на света им трябва дивашкият ти анадол. Стой си там, където си и не се мяркай пред другите !!!

11

преди 16 години

С прекалена хитрост сам се надхитряваш!

10

преди 16 години

Тая религия не е като другите.Дано знаят какво правят.

9

Georgi

преди 16 години

Истанбул. Министърът на националното образование на Турция Хюсеин Челик заяви, че основният проблем на мюсюлманския свят са невежеството и необразоваността, пише турският вестник Радикал. На откриването на симпозиум в Истанбул, посветен на образованието в ислямските страни, турският просветен министър посочи, че ислямофобията на запад се е увеличила и като се каже ислям там първо идва на ум тероризмът. В словото си Челик посочи, че след 13 век ислямският свят е потънал в зимен сън, а европейците са развили семената, които са взели от изтока. Бедността и безпросветността са основните проблеми и правителствата на мюсюлманските страни трябва да начертаят програма и мерки за преодоляването на този проблем, който води до дълбока криза, посочи Челик.

8

преди 16 години

sakas smnogo im trabva nan turcite evropeyskata obstnost .imat si vsicko v darjavata .evropa ima nujda ot turciya .-golam pazar -mlado naseleniye .-sama na sebesi stiga

7

преди 16 години

.youtube.com/watch?v=RzDXOpe1Jl0

6

Fogus

преди 16 години

Тея наистина или не знаят какъв таралеж с и вкарват в гащите респективно в нашите или много добре знаят но цялата политка на двойни стандарти е с някаква далечна стратегическаи съвършено потайна цел която трябва да се изпълни ако ще света да се затрие.Не е нормално и естествено т.нар християни да дават рамо на отявлени антихристияни-ислямисти които освен аллах-акбар и с миномета напред друго не знаят ако и ще да изглеждат понякога за кратко за нормални хора но това никого не бива да заблуждава това е просто маневра за да се заблуди противника и после тряс и бум когато и където най - малко очаква.НО !!! длъжен съм да направя разграничение между обикновените мюсюлмани които си пеят молитвите когато е редно ходят си по джамиите когато трябва и са едни мирни обикновени хора, и ислямските фундаменталисти които са обсебени от идеята че вярата им трябва да бъде наложена над всички включително и да бъде прокарана като система на държавно управление и ред с употерба на нвсякаква сила включвайки и оръжия и неконвенционални средства като самолети и коли

5

преди 16 години

...И ПАК ЩЕ НИ ВЪРНЕ ОБРАТНО НА ТУРЦИЯ

4

преди 16 години

ЕС ОТДАВНА НИ ИМА ЗА ТУРСКА ПРОВИНЦИЯ !

3

Владо

преди 16 години

Песове, незнайно защо избрани да представляват цивилизацията пред духовната пустош...

2

ben chur

преди 16 години

svetla mu pamet na kemal atatiutk.erdogan go pogreba okon4atelno barabar s ideite mu.svetska turcia-te takov dzver nema.

1

балкандо

преди 16 години

предвид огромния брой мюсюлмани в страните от ЕС и образуването на такива партии в близко бъдеще и там. Турция е сериозен прецедент в отношенията между държавата и религията на мюсюлманите. Проблемите, свързани с тези взаимоотношения чукат на вратата на ЕС, но май е по-лесно да се дава акъл на кандидатите. Или с Турция се ескпериментира, но това е тъпо, защото ислямистите не са толкова загубени. Освен това и за нас е зле като граница на ЕС с Турция, ако ислямистите започнат да налагат техните виждания за държава.