13

Анонимен

преди 2 години

И аз имам едно истинско сиринИ. Ако няма да го ядетИ поне да го измия.

12

Анонимен

преди 2 години

За "скромната" сума от 30 лв за вход... Ще пропусна сиренето

11

Анонимен

преди 2 години

Яко, тва сирене трябва да е остатък от културата на прабългарите

10

Анонимен

преди 2 години

ИИИИ, как? Преди коронавируса е имало хора? Ама ваксинирани ли са били, та чак и сирене си правели? Аз от неваксинирани сирене не ща, само от ваксинирани пия сирене.

9

Анонимен

преди 2 години

На схемаджиите от "Исторически парк" май съвсем им изгасна клиентелата от наивници покрай Covid и сега отчаяно се опитват да привлекат внимание. А този "фест" да не би случайно да има вход? Че такива неща много обичат да пропускат да споменават от парка.

8

Анонимен

преди 2 години

Не ми трябват рецепти от преди 500 години достатъчно е сиренето да е по БДС от татово време тогава храната беше истинска.

7

бай Тъпчо

преди 2 години

Еееее и медът ли е по рецепта отпреди 500 г бе, щото в нашто село пчелите сами си го правят, та да им кажем тая рецепта де...Инак, сиренето-за домашното приказвам, и преди 1000г и сега, си е едно и също.То зависи от млякото, а то пък-какво е яла кравата, овцата или козата.Та тоя Толуп-Паша, да не е хранил кравичката с трева отпреди 500г бе? Ама нека бе, на хората им трябва някой да ги гъделичка за здраве и да си мислят, че сиренето ще им го докара...Рахата е здравето-нищо друго!

6

тая кака...

преди 2 години

... представям си как и къде го е подсирвала

5

Анонимен

преди 2 години

Оффф, пак тая пирамида "Исторически парк"....

4

Анонимен

преди 2 години

Сиренье от кожен тулум, това ще е голем деликатес, не ще и дума! Няма да се учудя ако наистина го докарат на мирис и вкус като смегма.

3

Бонго Бонго

преди 2 години

Без сухо мляко?? Аааа..то не убууСухо мляко Лактан и после вода

2

Анонимен

преди 2 години

А, браво! Яж си го!

1

пияница мистик

преди 2 години

Аз имам рецепта за сирене откак е възникнал Хомо Сапиенс. Казва се "Смегма" :)))