7

Анонимен

преди 2 години

Тоз Брънзел голяма гад!!!

6

Анонимен

преди 2 години

И защо сте подписвали,мишки страхливи? Защо не свикахте конгрес? И онлайн гласуване можеше да проведете. Като статисти се изявявате, като статисти ви ползват. Толкова помия се изля върху медиците, мълчите като страхливци.

5

Анонимен

преди 2 години

Кацаров пари на лекарите няма да даде. Парите му трябват , за да раздува администрацията. Тия ,,отработени часове ,, означават, че никой в министерството ,,не нижда края ,, на пандемията.

4

Анонимен

преди 2 години

Къв съюз кви 5лв?Феодални старци!Закривай!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Кацата не уважава труда на медиците,унижава ги,търси конфринтация ,това е за сметка на пациенти и качество на лечение.Да е друго,дори да вреди.Тъпо!Като не чуваш проблемите,а се налагаш от позиция на власт с небивалици,това е непрофесионално и никой не печели.Този за нищо не става,някаква марионетка.Уволни уважавани професори само и само да си покаже наглоста си,работили при предното правителство,но те са работили като медици с пациенти,при пандемия и приемаха всички и тези които ги саботираха

2

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност са ги купили баце, даже по последни данни ГЕРБ са купили и СЗО да им прай ПР разииш ли. И новина от последните минути...ГЕРБ са купили и Biontech заради ваксините и затова карат всички да се ваксинират. Има и слух, ГЕРБ са купили целият свят.

1

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ СИ КУПИ БЛС И СЕГА ПЛАТЕНИТЕ ДЪРТАЦИ РЕВАТ