120

Анонимен

преди 2 години

Маските са за болни хора които кихат,кашлят поне си мислят останалите че няма да ги заразят. Всичко останало е геноцид и трябва да се покажем като истински народ да ги спрем нашите продажници и некадърници слуги на болните мозъци зад океана.

119

Мечо Кух

преди 2 години

"14-15% от новите случаи са на ваксинирани, 4-5% от тях са в болница, а под 3% са смъртните случаи на вакснирани пациенти", уточни доц. Кунчев.Като се вземе впредвид че 14-15% са и ваксинираните спрямо неваксинираните и нещата съвсем лъсват.Всеки 7ми от цялото населени е ваксиниран.Всеки 7ми от новозаразените същоДемек ваксините не предпазват от вируса

118

Анонимен

преди 2 години

"никой не ви задължава да ползвате градският транспорт, след като не искате да спазвате правилата.ходете пеша" --- вижте сега, дали някой ще носи маска, можете да решавате само вкъщи си. Градският транспорт е на всички граждани - не е нито само ваш, на откачените маскъри и хипохондрици, нито е не на някаква мисиркова организация, която да си спуска абсурдни правила, когато и текне. Ясно ли е или да го обяснявам бавно???

117

ДА

преди 2 години

Пъувам всеки ден. Пътници без маски има, но контрол да упражнява някой не съм забелязал. Та си мисля, че го осъществявате само на думи.

116

Софийска община

преди 2 години

трябва да бъда санкционирана в особено големи размери за неспазване на Ковид-мерките! Твърдят, че всеки автобус и трамвай се дезинфекцират ПОНЕ 2 пъти на ден, а по дръжки, седалките и стъклата има прах от 5 месеца! Значи - нищо не пръскат, нито мият! От както са купени превозните средства НЕ СА мити!!!

115

Няма какво

преди 2 години

да ги дебнат! Всички автобуси са с 24 ч наблюдение, поне така пише вътре в тях ))

114

ЦИНИК

преди 2 години

Гражданятаа ни си косете бря ! Носете си маските,че утре жа ви каат и тапи някъде ,а си турнете.Тогиз ко жа прайте ?

113

Анонимен

преди 2 години

"Там маските стават задължителни и на открито."Простотията неземна!!!!

112

Анонимен

преди 2 години

Маскирането, носенето на маски е САТАНИНСКИ дрес-код, въвеждан от Сатанинското Световно Правителство на Глобалната Тирания, с лице ДЕМОНО-КРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ на САЩ (Сатанински Американски Щати). В момента планетата Земя е яхната от сатанинска секта - КУЛТ КЪМ СМЪРТТА/ DEATH CULT (имащи нечовешки произход, кръстоска м/у животни/ рептили и хора), с тангиращи около тях Практикуващи Сатанисти/ Practising Satanists, подкрепяни от тайни общества (илюминати, масони и подобни). Сега вече знаете!

111

АНОНИМЕН

преди 2 години

Като си нямат друга работа, да дебнат.

110

Анонимен

преди 2 години

Да се качат на 79 да видят какво е вътре

109

Анонимен

преди 2 години

Мерките в България са само препоръчителни, само на хартия и главно за прехвърляне на топката между различните ведомства.Та те не могат да обхванат карантинираните, нямат ресурс да проследяват контакти, та ще имат възможност да следят за мерките.... Тоя план не струва и хартията на която е написан.

108

Анонимен

преди 2 години

Незнам какво са премислили, но децата присъствено накуп, само с маска, която не пази? Ще има бум на заразени. И то точно преди избори......., странно??!

107

Анонимен

преди 2 години

Пътниците без маски са най често работници турци *** и селяни това е....

106

Анонимен

преди 2 години

Големи умници бре. Стадионите пълни, кръчмите, гастарбайтери, пришълци навсякъде, но видиш ли пътуващите заразяват най-много. Особено акъл се иска да замениш плътния шал и кърпата на устата с един купешки зеещ пар.ал, носен от някои с месеци на устата. Кърпата поне се носи както с естетическа, така и профилактична цел. Пар.алът защитавал повече. И как ще им вярваш на "смелите борци".

105

Анонимен

преди 2 години

То това е само началото. Добре е премислено всичко.

104

ДедоПенс

преди 2 години

ДЕБНЕ се нещо, което се появява рядко и може лесно да се уплаши и избяга.В градският транспорт в София няма нужда да се дебне. Достатъчно е да се качиш , в което и да е превозно средство и ще видиш много хора без маски, които изобщо не се притесняват, нито се опитват да избягат.Няма нужда да се дебне даже и след като народните избраници показват ежедневно от парламента как са без маски в затворени пространства. Посланието, което трансмитират към обикновените хора е, че няма нужда от маски.

103

Анонимен

преди 2 години

След като здравния министър изпраща всички деца по училищата, без да има мерки, както е в другите страни и при само 20% ваксинирани учители, значи вирус- няма! И няма нужда от ваксиниране!! На кого да вярваме вече?? Сега вече ще стане ясно.

102

Щом

преди 2 години

Ни обявяват война ще я получат !

101

Пътуваща

преди 2 години

Не ви ли омръзна да плюете, при положение , че всички виждаме какво се случва около нас, но българина винаги трябва да е на въпреки 🙁 Никой не ви е задължи да се ваксинирате, както е в други държави, никой не ви задължава да ползвате градският транспорт, след като не искате да спазвате правилата.ходете пеша и няма да се налага да ползвате маска, но в градският транспорт и закритите помещения СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА, МОЛЯ!