28

МногословиеЛогорея

преди 2 години

Логорея или многословие: прекомерен поток от думи; проза, която е трудна за разбиране, защото е ненужно сложна. Логореята е характерна за нискокачествените писатели.

27

Анонимен

преди 2 години

Приказки под шипковия храст: Козела пак е подгонил зъбчо,който напоследък много надебеля.Ушко трепери някъде в храстите и чака оакан.Детската анимацията вече е игрална диароразтроация.

26

И други неща ...

преди 2 години

Единственото, което е нужно на злото да победи е добрите хора да не правят нищо. След каквото направи в публичното образование, което е вкарано в система с възможно най-голямо структурно насилие в целия свят съм ви казал, че докато Симеон 2 диша България е в кома и на командно дишане. Но не само Симеон 2 - целия му род има претенции към колонията, която някой някога им отсъди. Ние пък имаме претенции, че след изгарянето на скелета на Васил Левски няма да има един жив Сакскобургот ...

25

Професор Маров

преди 2 години

Постоянно говореше за белоочка , жена с бели очи ... защото няма логика генетично Симеон 2 да е с такива светлосини почти бели очи ако майка му е Джована ... Пак нали аз съм човека дето ви каза, че не е син на Борис 3 и Джована, а на Фердинант 1 и Мери Белгийска .... и това е нещо дето ми е предадено да направя и съм сигурен 99,99, че това е най-голямата лъжа на 20 век. Поставили сте ме в ситуация в която или ще ядете бой и то много докато не си научите мястото и не възвърнете държавността...

24

И не забравяйте:

преди 2 години

Че именно аз съм човека дето доказа, че Айсли е *** и прескочих Пандерма 5 ... Доказах, че Айсли греши във фундаментални отношения - че светът винаги ще има нужда от ония хора дето победиха леда, мечката, тигъра, но под други форми - социалният лед - проституцията, социалната мечка бедността, социалния тигър - религията .... и големият лош вълк единак корпоративния бизнес и че липсата на тия хора по Айсли, който твърди че света има нужда от едни взаимопомагащи си хора , добронамерени...

23

В английският език

преди 2 години

Има една фраза - Raised from the ranks - хора дето са постигнали каквото са постигнали с труд с работа и с много постижения и много битки които са водили, а не защото са син на някои или на някоя .... Това са хора дето без значение кой управлява те са на работа, защото държавата ги иска на работа. В Япония има две групи такива ... едните наследници на художествени и културни традиции като Гасан, които са обявени на национално богатство, вторите по друга линия - японските недосегаеми

22

Друг пък:

преди 2 години

Нарече баща ми тракторист - забравяйки, че той е първо полувишист, второ е инжинер и трето сина му пък даде три решения дето работят за проблеми дето бяха зациклили от много време наникъде. Може да нямам великия баща, обаче за мене е велик за всичките книги дето е купувал и дето ми е оставил....

21

Някъв пък

преди 2 години

Нарече майка ми крава - тя майка ми не е великият филолог ама е научила 10000 българи да четат и пишат правилно , а пък аз ли ? Може да нямам велика майка, но съм национален, европейски и световен шампион за най-голяма монументална творба в определена техника ....

20

А Гошко ли?

преди 2 години

Гошко е много *** - иска да е Вонегът ама не е, иска да е Джоузеф Хелър ама и него не е ... Знаеш ли Любен Дилов Син пък е под проклятието на великия баща и посредствения син ....абе изобщо интелектуалния елит на нацията обикновено ги наричат луди, шизофреници, наркомани и пияници!

19

Korean soup

преди 2 години

Четейки коментарите по-долу, все повече се убеждавам, че ако това е интелектуалният и моралният капацитет на тази нация, то по-добре да изчезнем и никога никой повече да не се сеща за това, че е имало такава държава.

18

payak3

преди 2 години

Прочетете няколко пъти ако е необходимо статията преди да коментирате негативно. Проблема е в нас като хора.

17

трън

преди 2 години

Искам да попитам Георги Господинов, а хората с "опит" не ни ли докараха до това положение? Отговорно мога да заявя, че след 1944-та всички са "опитни".Струва ми се, че леко е прекалил или по-скоро недомислил изказването си.

16

До 11

преди 2 години

Мислещите не гласуват.

15

Анонимен

преди 2 години

Накла се от награди.Такива наградаджии убиха литературата.

14

Анонимен

преди 2 години

Този драскач като гледам как се е оял, кризите не го засягат.

13

Анонимен

преди 2 години

"проблем на политическата сцена е, че излизат нови лица, които са необезпечени с минало и опит" - тези с опит ги видехме вече, 30г "усвояват", като за последно. Гробавите, като дойдоха на власт, да не би да са имали опит - партия създадена от най-нереализираните комунисти.

12

До 12

преди 2 години

Не им давай акъл на тоя и Стефан Цанев.После чуваш собствените си мисли от тях в пресата.Стоят из засада и крадат мисли от форумите.Баш като сценаристите на Слави.А накрая и ги награждават за крадените мисли.Иначе наричат хората във форумите от ,които взаимстват всичко-троловете.

11

Анонимен

преди 2 години

Кризата дойде с вашия Костов,господин Г.Той унищожи свестните хора,те платиха цената на прехода към мафиотска държава.Ако не знаеш какво е, питай спонсора ти Сорос!

10

Анонимен

преди 2 години

Георги Господинов да спре да плагиатства,че става жалък.

9

Намбър 1

преди 2 години

Направо си за психи атър МОМЧЕ ЧЕРВЕНО,СБЪРКАНО?!Или не си сбъркано а си само крадец на ДДС и имаш лоши спомени от управлението на ГЕРБ?Май биеха през пръстите крадците на ДДС,трафикантите на фалшиви цигари,фалшив алкохол,фалшиви мечти?!Затуй мошеник като Фигуранта ви напасна напълно на изтерзаните мечти за грабене!!