20

Анонимен

преди 2 години

Няма да има Белене щото тока става евтин и Доган няма откъде да цоца....

19

Анонимен

преди 2 години

Аз изкарах дълъг Ковид миналата пролет. Държаме близо 3 месеца.Не съм пил лекарства но беше гадно. От тогава се заразявам поне 10 пъти. Не образувам антитела но и нямам проблеми с последващите заразявания.Имам си протокол за действие без лекарства. усетяли го бум-бам и за 2 дни съм ОК.

18

Анонимен

преди 2 години

какво се случва с тази държава не знам...защо не се търсси отговорност от никого? от години няма осъден за нищо, милиарди липсват...положението е дискотека

17

Ковачки ли ..???

преди 2 години

Едно момченце от с. Маджаре, което тичаше с *** маратонки, но което бе избрано от ДС-то да им движи далаверите в енергетиката.Та.... не виждам какво толкова го величаете.

16

българина

преди 2 години

кризата в енергетиката беше предизвестена и организирана от всички седесари и БМБ като затриха дружно Белене. скоро ток от Турция и Румъни.. Козяк ще пратят ли трима сенатори с чивали с евтин ток, и са чакаме само скъпи самолети?

15

Анонимен

преди 2 години

Герб и ДПС ще саботират и ще се мъчат да унищожават народа си, това е целта им в момента! Спряха им достъпа до фондовете и виждате как се включиха и професори и какви ли не герберски крадливи по мии....

14

Анонимен

преди 2 години

Както унищожиха мините ,включително и най големия механизиран подземен рудник ,така продажниците долни ще унищожат и ТЕЦ ,Бобов дол в момента е едно умиращо село !

13

Анонимен

преди 2 години

Като не искате да сложите скъп филтър скоро ще трябва да се оправяте с Blackrock Няма да Ви питат. Директно с лопатата по главата да си знаете следващия път.Като сложат Доган и сина му в Магнитски ще разберете, кои са блекрок

12

Анонимен

преди 2 години

Скоро Blackrock ви почва и тогава ще страдате

11

споко

преди 2 години

Нямя да е скоро има много ***/отпадъци за горене и радев си трае.

10

Запознат

преди 2 години

Знаете ли за какво става на въпрос в околните села около ТЕЦ-а? Сажди валят редовно, имало е случаи саждите да са големи колкото парцали! В радиус от 20-30 км е трагично положението. С просто око се вижда как бълва гъст черен дим и то през деня!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Как е горят ли тонер касетите ?

8

Анонимен

преди 2 години

12 години дремане, а можеше да имаме АЕЦ. Но е по-лесно да се краде и да се кара жипка, отколкото да се размърдат мозъчните клетки и да се изгради дългосрочна стратегия за развитие.

7

Анонимен

преди 2 години

Тиквата активира чакалите си.ГЕРБ ще саботират Държавата до последно.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Знаеш ли колко пари и ресурси са необходими за това? Със сигурност не знаеш. Ама, разказваш приказки.... Да, и аз искам да пазим природата, но това което си написал е невъзможно да се случи близките 50 години. В момента може да се научим да не хвърляме ***, да пестим енергия и горива, да чистим земята, да не купуваме всяка нова джаджа и да консумираме по-малко енергия.

5

Анонимен

преди 2 години

До Кръчмарят Нали си за чиста природа? Дай пример: спри климатика, не ползвай пералнята, ел. печка, интернет, мобилния, бойлера... не карай колата, не пътувай със самолет, автобус и влак...защото всичките ползват електроенергия или други горива и за направата не тези уреди са нужни ценни ресурси и материали. Дори т.н. зелена енергия хаби ресурси, замърсява земята и убива животни... Като спреш да ползваш всички удобства на съвременната цивилизация, вкл. компютър - тогава говори за екология.

4

SOS

преди 2 години

Достатъчно тровихте България. И да ревете,тецовете си отиват.

3

Анонимен

преди 2 години

как само в района на централата, а извън нея мирис на рози. Няма ли управлящи да го разследват това нещо от Самоков

2

Анонимен

преди 2 години

Е как така? Нали уж Радевото управление било одобряване от повечето българи?

1

Кръчмарят

преди 2 години

Свърши се вечр тровенето на природата с *** и ***. Време е за сметката