16

Анонимен

преди 2 години

Целият свят се е превърнал в ад заради това, че мнозинството от хората са роби на две неща: страха от смъртта и любовта към парите. Ако липсваше второто, нямаше да виждаме как масово политици, юристи, икономисти, бизнесмени, учители, директори, военни, полицаи, лекари, артисти, спортисти, певци и т.н, се продават, за да рекламират ваксините. Целият свят е пълен с продажници и не го чака в близко бъдеще нищо добро. Тези Юди са по-зли от авторите на пандемията, защото без тях няма да има тормоз.

15

Анонимен

преди 2 години

УжасТ ужасТ.Викайте генерал Пл ъх с черното мундирче и найлоновите чували.Слагайте КПП-тата и до WC само с Декларация.

14

Антитата не са хора

преди 2 години

Утрпах нощес един комар!Безмислена новина,колкото тая за *** анти!!

13

Загрижен

преди 2 години

Коментар 1 ме разсмя искрено - 'усложнили са го '!Това е диагноза и така безрезервно си вярват в дяволи, богове, плоска земя, кемтрейс и всички други дивотии, които може да роди фантазията на необразования мозък!

12

Анонимен

преди 2 години

Най вероятно ваксуроте са го умъртвили да не говорим истината.Запушили са му устата както се казва.

11

До 8

преди 2 години

Противоречиш си бе !Значи не се умирало,но пък сме с най-висока смъртност ....ХахахаИ с какво Кацаров е по-различен от " вожда" ?При 48 починали за денонощие срещу средно 5 у ваксинираните нации ?

10

Колов.

преди 2 години

И в България много антиваксери гушнаха букета от много инат и акъл,а купона за тях и техните близки тепърва започва....Парите за погребения и паметници ще се леят като бира. :)

9

Дончо Тръмпов

преди 2 години

Дарвинка за пича веднага!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Грубата реклама води до обратен ефект. А в България лекарите-депутати от ГЕРБ използваха случая да правят политика. Вождът им управляваше пандемията и ни докара до втори по смъртност в света.Това е и причината голяма част от българите да не искат да се ваксинират. Асоциират вируса с лъжите на ГЕРБ.Иначе е ясно че вирус има, както обаче е и ясно, че не е толкова смъртоносен, колкото го изкарват. От грип умират много повече хора. Само че за това не се повтаря всеки ден.

7

Анонимен

преди 2 години

Свобода или смърт

6

Анонимен

преди 2 години

Предсмъртните му думи бяха? "Слагайте ваксини! По седем!", предполагам.

5

Анонимен

преди 2 години

От всички мои познати , само химикалофилите умряха.

4

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха, това ще да е като случаят с вокалиста на Right Said Fred. Човекът паднал, спукал си главата и отишъл в болница да го зашият. Там го тестват и хоп, новината е, че е в болница болен от ковид и отказва да се "ваксинира". На другия ден човекът си е в къщи, нищо му няма, но "новината" вече е публикувана.

3

Анонимен

преди 2 години

Гледайте сега какво ще стане под статията !Ще наизкачат антиваксърите и ще се започне яко оспорване,но забележете,без нито един аналитичен аргумент,без фактологичност,без обосновки,без конкретика,без имена,без наука.Ще има само : лъжат,убили са го,пропаганда,манипулация,част от плана,целта,господарите,нов световен ред,те ...Давай,народе,спори и руши ! Науката е в теб !

2

Бен Ган

преди 2 години

Късно е либе за китка. *** още мисли, че земята е плоска, Бил Гейтс слага чипове...и гласува за ИТН

1

х

преди 2 години

Усложнили са го, защото е говорил истината.