176

Мдааа

преди 2 години

Хич не ми дреме за антиваксърите, ама гледам статията е сред най-четените. Малцеумните сричат и се чудят.

175

Анонимен

преди 2 години

174, ами ваксинирай се ве Стоянчо! Защо ти ще кажеш кой *ТРЯБВА* да се ваксинира?

174

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!! Известни про-ваксъри починаха от ваксината, а други , като Ерик Клептън са с трайни увреждания

173

Ха!!!!!

преди 2 години

A за починалите от ваксината известни хора статии няма!!! Впрочем "от ковид" ли е починал или "с ковид"?? И как е установено че е заразен с ковид? Чрез фалшивите PCR тестове ли? Които разпознават всяко заболяване като "ковид" и са офицално отхвърени .

172

Анонимен

преди 2 години

До Марсол Попов и баба ти пъна: Още ли шавате ,бе микроби!?

171

Анонимен

преди 2 години

Много ви е суха историята. Трябваше да добавите, че секунди преди да издъхне, се е обърнал към обслужващата го медицинска сестра със насълзени очи и думите: "Съжалявам, че не повярвах в бог Ковид и неговата пророчица - животоспасяващата ваксина"... Мир на праха му на този достоен човек. Още мнозина ще паднат жертва в тази *** война, но истината не може да бъде скрита.

170

Анонимен

преди 2 години

До ХейДа де, ама е жива.

169

Германец

преди 2 години

Хахахахаха

168

Кат

преди 2 години

Кой знае с какво са го боцкали..ковид другия път

167

11

преди 2 години

До Стоян ---- И на мен ми е много тъжно като видя написано "някоЙ хора". Това показва, че си неграмотен и нямаш акъл за ръсене на мозъци и да дрънкаш за недоказани теории.

166

До 168

преди 2 години

Абсолютно си прав

165

Стоян

преди 2 години

Нека ,та на другите да им дойде акъла в главата.И да спрат с тези недоказани теории колко вредна била ваксината.Българите масово ядат ГМО храна и полуфабрикати ,пият ракията на цар Киро и лимонада от 20ст,взимат наркотици и какви ли още не *** приемат без да се замислят колко е вредно ,но виж за ваксините всички знаят че са вредни и ще ги убият,все пак всички са вирусолози.Става ми тъжно като чета коментарите на някой хора и още по тъжно колко други хора ги лайкват.Всеки трябва да се ваксинира

164

До 168

преди 2 години

До 31 май: 321 случая на мио- и перикардит при 197 МИЛИОНА поставени дози иРНК ваксини, иначе казано - 0.0002% вероятност. По данни от Европа(та). Средният шанс да умрете от вируса е около 2%, т.е. с около 10 ХИЛЯДИ пъти по-голям от този да получите миокардит или перикардит. Каквито впрочем може да получите и от обикновена настинка, или при ковид. Пък Вие си преценете.

163

Анонимен

преди 2 години

172 - продавач, но със свободна воля и критично мислене. За какво са ми някакви златни клетки, като не мога едно решение да взема, без някой да ми го спусне отнякъде и ако съм отровен с разни химически субстанции и чипиран?

162

Анонимен

преди 2 години

Убит. Не бъдете наивни.

161

Анонимен

преди 2 години

*** е изключително про ст. Разбирач от всичко, знае всичко, дава акъл, вярва в конспирации, илюминати, хора гущери и т.н. И накрая продавач в магазин и спедитор.

160

до 159

преди 2 години

"А колко про-ваксъри си отидоха от ваксината?" -> Колко?

159

Хей

преди 2 години

А колко с миокардити и починали има след ваксинация????? МНОГО СА. И НИКОЙ НЕ КАЗВА ИЛИ КАЗВАТ С ПОЛОВИН УСТА. Имам близка, която с 2 ваксини + противогрипна, 4 мес. след това изкара много тежка пневмония с висока температура и 2 антибиотика за 14 дни и още кашля.

158

Обективно

преди 2 години

ВСИЧКИ ЖЕРТВИ НА КОВИД СА ПОЧИНАЛИ ОТ ЗАКЪСНЯЛО ЛЕЧЕНИЕ!!! ВИРУСЪТ НЕ Е ТОЛКОВА СИЛЕН, КОЛКОТО КОВАРЕН - ОТНАЧАЛО ДАВА МНОГО СЛАБИ СИМПТОМИ И ХОРАТА НЕ ВЗЕМАТ АДЕКВАТНИ МЕРКИ. ПОСЛЕ ВЕЧЕ СТАВА КЪСНО - ВИРУСЪТ Е НАНЛЯЗЪЛ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ВИ КЛЕТКИ ПОЧТИ БЕЗ СИМПТОМИ. КЛЮЧЪТ Е В НАВРЕМЕННОТО ЛЕЧЕНИЕ!

157

Striker

преди 2 години

И *** е същата работа...да чете и да мисли пак, че нещата не са отминали, както ни се иска на всички.