10

Чичо Пенчо

преди 2 години

На Ганчовеца открай време колата му е по-важна от детето, сега покрай ковид виждаме, че е готов да жертва детето заради дървената си философия и средновековно невежество от типа "Едно момче го каза във фейсбук, че ваксините...таквоз"

9

Анонимен

преди 2 години

Писането на ръка няма никакво място в 21 век въобще.Прашасалите бабички учителки да ходят на бунището на историята.

8

Анонимен

преди 2 години

"Това, което предстои и се очертава категорично, е, че няма готовност у българските управляващи да организират присъствена учебна година, тя ще бъде трета поред, заяви пред БНР Магдалена Абаджиева" Това дори не е вярно. Децата досега са изкарали само ЕДНА година изцяло онлайн. Ако има още една, тя ще е втората, независимо как ще го върти другарката филоложка. Впрочем, интереса към четенето намалява от десетилетия, това не е свързано с пандемията.

7

Анонимен

преди 2 години

Щото като са присъствено та професори станаха,нали ги виждам-цигарките,кафенцата и тревичка...

6

Анонимен

преди 2 години

Учебната година да започне със ваксинация. Който не желае ваксина - online.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако вие грижа за децата - ваксинирайте се, учителите също. Стига с тия приказки, че ще останем без образование. Все пак от кой зависи дали пандемията ще свърши по-скоро? Имате избор - да вярвате на останалия свят или на "експертите" като Мангъров от България.

4

Анонимен

преди 2 години

И като ни залее вълната, както е по ДС сценария за да осигурят комфортното преизбиране на Радев, ще забравят за "децата" и ще ги дръпнат онлайн. Както обикновено, комунистите не се свенят да използват и най-невинните за своите цели.

3

Случаен

преди 2 години

Забрана на дистанционното обучение.Спазване на изискването за заболяемост 200 на 10000 за грипна ваканция!

2

Анонимен

преди 2 години

И от какво ще ги спасявате децата? Да не би да научат нещо. Колкото по-неуки, толкова по-леко управляеми.

1

Анонимен

преди 2 години

Оставете децата на мира. Държавата има нужда малко от чистачи, зидари, продавачки. Стига с тези с 2 висшета па не могат да намерят работа. Оставете малко завършили с 3-ка