210

Ина

преди 2 години

Толкова ли малко хора разбират за какво става въпрос. Целта е противопоставяне на групи от населението. Това е началото от поредни действия за тотална промяна на обществото. Ако се грижиха за здравето, щяха да признават тестове за антитела. Много грипни епидемии е имало през зимата. Оставали са по 5 деца в клас и нямаше грипни ваканции, защото няма достатъчно заразени. Пазете се от болестта, но не само от нея.

209

Еди

преди 2 години

До предишния - Какви трикове бе , нещастен гробарю? Аз лично познавам човек получил пари от черна каса на ГРОБ.Знаеш ли защо им викат "черни" на тези каси? Защото парите от тях никъде не се водят и се получават срещу услуги. С това лековерие тоя народ има още много да пати...

208

Анонимен

преди 2 години

Не случайно толкова хора повярваха в митичното чекмедже. Българинът още си е рушветчия . Онлайн тия трикове не вървят и протестират срещу мерките. Статукваджии. Сега и децата. Щели да общуват в клас. Знаем го това общуване. Учителите станаха пъдари. Четяхме за селфита в час, за разярени майки,ромки наподащи учителки,за мутроотрочета тормозещи другите деца. Господ си знае работата. Хайде на дистанционно .

207

Анонимен

преди 2 години

Децата няма да загубят,ако общуват с родителите си. Работата е там,че бгмамите искат само да критикуват учителите, не и да помагат на децата с ученето. Децата си общуват преспокойно, а в повечето бизнеси отдавна общуването е виртуално. На тас ни дай софри,работни банкети,рушвети,пликчета,чекмедженца

206

Киро

преди 2 години

Метрото в София работи, човек до човек. Градският транспорт пълен, човек до човек. Заведенията пълни, никаква дистанция. Курортите по Черноморието пълни, няма един човек с маска.И сега ще спират разпространението на вируса с дистанционно обучение на ученици? Това има ужасен ефект върху децата! Без социализиране няма нормалност, има видиотяваме.Оставете училищата отворени!

205

Съгласна

преди 2 години

Както една майка каза: децата не гласуват, затова всичко лошо пада върху тях. Никой не му пука за неграмотността, която се отглежда, доста грижливо последните 12 год.

204

Сата НАТО

преди 2 години

Както вече неведнъж съм казвал, вирус няма.

203

Анонимен

преди 2 години

Може и да се зарази един ученик вкъщи , ама като е онлайн няма да разнася заразата .---///---- Каква зараза? Грипът не е зараза. Думата зараза е измислена за болести от сорта на холера, чума, тиф и прочие силнозаразни и силносмъртоносни болести. Грипът Ковид-19 нито се предава лесно, нито е толкова страшен.

202

Епидемия

преди 2 години

Категорично присъствено, има възможност за всички, които се страхуват, да минат на дистанционно обучение, да се ваксинират и да се зазидат в мазето даже. Останалите учвници, учители и родители не са длъжни да търпят прищевки на шепа хипохондрици и платени НПОта.

201

Aнонимен

преди 2 години

За Бога, братя, трябва да спасяваме децата от учителите.

200

Анонимен

преди 2 години

училища, детски градини и университети - перфектен биореактор за всякакви вируси. Има две важни неща - такива които са поправими (като последиците от дистанционно обучение) и непоправими - смърт и доживотно увреждане от вируса.

199

Анонимен

преди 2 години

И що не скачахте при ГЕРп, ами скачате сега?

198

Анонимен

преди 2 години

АЛОООО!АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ ПРОСТОТИИ БЕ!ОБЯВЕТЕ ГОДИНАТА ЗА НУЛЕВА ОЩЕ ОТ СЕГА И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА .ТАКА ЩЕ БЪДАТ СПОКОЙНИ ВСИЧКИТЕ ,НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ ЗА НИКОЙ ВСИЧКИ ЩЕ СИ ПОЧИНАТ И ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА.И ПРЕМАХНЕТЕ 12 КЛАС ЗА ДА МОГАТ ДЕЦАТА ДА СИ ЗАВЪРШАТ ОБРАЗОВАНИЕТО ПО ГРАФИК ОСВЕН АКО НЯМА НУЛЕВА ГОДИНА ОТНОВО.А И ОТДЕЛНО ТОЗИ 12 КЛАС Е СУПЕР ИЗЛИШЕН ДО 11 КЛАС МАТЕРИАЛА Е ЗАУЧЕН ЧУДЕСНО!ЕТО ТОВА НАПРАВЕТЕ И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА И ДА СЕ ЗНАЕ!

197

Анонимен

преди 2 години

Когато започне учебната годината ще видите какво е пета вълна.Направо ще си имаме цунами с Ковид.Ще ни се иска да не сме пускали децата.Но нека да видим какво ще се случи.Да си пуснем децата на училище присъствено и нека става каквото стане.

196

Майка

преди 2 години

Присъствено! БЕЗ маски, тестове , дезинфекция и ваксини! Също и за учителите! От учителите, които ги е страх- да се ваксинират или да обучават онлайн от къщи! От родителите, които ги е страх- да си държат децата вкъщи! Оставете нормалните хора и децата им да си живеят живота! Спрете да плашите с вирус, който за година и половина не успя да зарази и 1/3 от населението, въпреки че бил много заразен, лети метри, стои във въздуха часове и т.н.! Всички мерки до сега с какво помогнаха?

195

Е, па...

преди 2 години

Не отчиташ обаче един факт. Това, че са онлайн и учат през компютъра, дори и при затворени напълно заведения и дискотеки, никой не пречи на учениците да се събират на домашни купони, навън в паркове и беседки, така че те на практика общуват, въпреки че не са присъствено на училище. Няма никакъв смисъл онлайн обучението, даже е вредно. За студентите изобщо да не говорим. Има студенти на по 25-30 години.Големи,разумни хора, обаче и те като децата - затворени и на компютъра се залъгват, че учат.

194

Ммм, дааа

преди 2 години

До само 60 - Ти си мислиш, че до преди корона истерията не са умирали учители, възрастни и хора с придружаващи заболявания ли? Ако има статистика за починали учители за 2018,2019 година, ще бъде много любопитно да се види броят им. Както и на починалите лекари. Естествено, че е имало и преди починали учители, само че никой не го съобщаваше и никой не ни го набиваше денонощно в главите!

193

Анонимен

преди 2 години

До Е, па...----------- Може и да се зарази един ученик вкъщи , ама като е онлайн няма да разнася заразата . Ако учениците минат онлайн , би трябвало и заведения , молове и всякакви такива да са затворени , защото ще е висок броя на заразените . Заводи и производства няма как да се спрат , освен ако не е аполкалиптична обстановката . Големите вериги си имат силно лоби и все минават метър при ограниченията

192

Абе забелязвате ли

преди 2 години

Чи Стоику Каруцаров гледа като прецицал....явно се чуди какво да прави..

191

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО 189 Защо да се намалят заплатите ? Учителят си е свършил работата , подготвил се е , явява се на работа , макар и дистанционно . Вече от родителите зависи да им обясняват , кое е редно , кое - не . И присъствено да е обучението , понякога доста време от часа минава в "звероукротяване " . Ако един ученик не знае , защо не може да ползва смартфон в часа, защо е необходима дисциплина, пропускът е в родителите . Учителят няма вина