20

Анонимен

преди 2 години

Какво пречи главния прокурор Иван Гешев на хората от протеста? Защо протестиращите настойчиво искаха оставката му? Какво всъщност е направил на тези които бяха излезли по улиците? Някой може ли да ми обясни, защото аз така и не разбирам! Действията на Гешев бяха насочени срещу олигарси и шпиони. Протестиращи и олигарси заедно ли са в тази битка? Трябва да има някакво обяснение защото нещата не се връзват.

19

Анонимен

преди 2 години

Сякаш забравихте, как Борисов обръщаше палачинката от сутрин до вечер, поне 3 пъти!Къса памет имате гербаджии!

18

Анонимен

преди 2 години

25 Който има много жени, на които плаща, за да са с него, умира сам, в самота и болест.

17

Анонимен

преди 2 години

Московският проект, авангардът на БКП/БСП-Слави шоу, като "нашите момчета", се провали. Стига димки, да ви няма!

16

стефчо

преди 2 години

Когато нямаш жена до себе си и си "шорт" откъм SEX мутрясваш все - повече и повече ...К'во да се прави : Плевенско - Учиндолска съдба ....За затъпяване и изкуфяване да не говорим .....

15

Анонимен

преди 2 години

Хората от протеста не са тези,които са гласували за ИТН.Явно Слави още не го е разбрал,щом си мисли,че неговото поведение и инат ще му донесат повече гласове.

14

Анонимен

преди 2 години

Колко пъти ИТН, се врътнаха на 180 градуса, нищо общо, с независима и последователна партия. ИТН скоро ще се стопи до шоучалгарите, роднини и приятели. Наслушаахме се на лъжи, плащаме милиони от бюджета, заради фейк партията на чалгарите.

13

Анонимен

преди 2 години

Ивайло Вълчев ИТН, изрича лъжи, когато казва, че са последователна партия.

12

Анонимен

преди 2 години

Те вече обърнаха палачинката и нищо не спечелиха от това.Когато искаш да управляваш,но не знаеш как,резултата е срив на доверие и загуба на влияние.Проиграха си шанса и връщане назад няма.

11

Анонимен

преди 2 години

Слави спечели изборите и се нассрра от страх. Скри се под леглото и започна да мисли как да се отърве от отговорност. ИТН никога не са искали да управляват. Те както много други партии просто иска да се закачат на държавната хранилка. Да си вземат субсидията, да си вкарат депутати в парламента които да вземат тлъсти заплати и подкупи и в крайна сметка да не вършат никаква работа и да не носят никаква отговорност.

10

Анонимен

преди 2 години

Те палачинката колко ли пъти я обръщаха вече... но покрай толкова обръщанки да не вземат да обърнат и резбата

9

йорданка

преди 2 години

Тоя Колев откри топлата вода...много ясно, че е опозиция на Радевото правителство, нали то управлява. И между другото съм съгласна, неговите избиратели/ мои приятели/ всички одобряват поведението му, те това са и очаквали. Само тези/ включително и аз/, които не са гласували за него не го одобряваме. Така, че според мен Слави ще си запази резултата на следващите избори...

8

Анонимен

преди 2 години

ИТН -опозиция, ГЕРП - опозиция, останалите - и те. На кого са опозиция, явно на избирателите си! Позор!

7

Анонимен

преди 2 години

Искат правителство, за да останат депутати. Ако няма, не се знае дали ще влязат в следващия парламент.

6

Анонимен

преди 2 години

ИТН са предатели,спрямо избирателите си! Слави беше до тук!!!

5

тя

преди 2 години

Никога повече тази измислена партия ИТН !

4

има такъв прът

преди 2 години

Вече за всички е ясно едно-ИТН е прът в колелата на промяната.Като прът, целта е не да разболява като вируса,а да даде време на мафията и олигархията да се подготви по-добре за завръщането на талибаните от ГЕРБ.Дотогава ще се правят на важни,обидени,неразбрани,предадени и тн.Жалко за всички протестъри,но като се замислиш каква промяна направиха и те и то с Радев?Никаква,пак се купуват самолети,тоест политиката на ГЕРБ.Пак хаос сред образованието ,всеки си прави каквото иска,тоест пак като ГЕРБ.

3

Анонимен

преди 2 години

Кога ще разберете, че чалгаджии и мутри нямат място в парламента? Колко пътище се парим с борисовци и славовци и пак няма да уврим? Не избирайте безотговорни и некомпетентни елементи, защото така си определяме живота и стандарта. Толкова ли има дефицит в тая държава на нормални образовани хора, способни да направят свестен избор?

2

Анонимен

преди 2 години

Гласувалите за славчо са като афганистанци- сами дадоха властта на талибаните с най- добри надежди и се отказаха да се борят смислено.

1

Анонимен

преди 2 години

Няма да обръщат нищо... нали вече декларираха, че стават партизани т.е. минават в опозиция.... усещайки че при нови избори те реално ще са такива опозиционери скрити в храстите чакащи сигнал от майора Радев как да щурмуват