40

Никк

преди 2 години

Оказа се че да България и мая искат постове. На тях не им пука какво ще стане. Не подкрепиха ИТН защото Слави не им даде постове. Това е според мен

39

До 38

преди 2 години

Още по-лошо за него,щом Бай-*** е управлявал 9-10г. а е крал милиарди.Юсеин Болт ряпа да яде.

38

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

37

Никк

преди 2 години

За какъв "пореден път" говорят тия? ИТН е единствената партия която реално прави това което казва и остава последователна в действията си.. И всички като че ли доста ги е яд от това. Хаха

36

Анонимен

преди 2 години

несериозна работа.колко пари за избори изхарчихте.талибаните са пред границите ни.храните са във висини .токът също.Ковид ни превзема.а вие си играете с живота ни.аз остарях да ви чакам да порастнете и да сте отговорни.пълно разочарование.

35

Анонимен

преди 2 години

Аз не проумявам кога българите ще разберат, че Ислямът се консолидира в целия свят? КОГА 60 ГОДИШНИ ЛЕЛКИ И ЧИЧКОВЦИ ЩЕ СПРАТ ДА КРАДАТ В ИМЕТО НА ФАМИЛИИТЕ СИ, ГРЪМ И БОЛЕСТ ДА ГИ ПОРАЗИ ДО 9-ТО КОЛЯНО?! България загива в междуособни битки на такива и онакива ДЪРТИ ОЛИГАРСИ! За какво ви е всичкото това имаме, проклети да сте до 9-то коляно?!

34

Малко за политика

преди 2 години

До До 32-ри: "На кого от протестиращите е навредил Иван Гешев"? На всички. Когато полицията бие вързани протестиращи а прокуратурата бездейства и си дава вид, че нищо не е станало на къде отива държавата? Както и да го наречем, не на там, на където трябва. А протестиращите искаха да се сложи край на модела на еднолично управление на Бойко и корумпираната му дружинка.

33

българин

преди 2 години

До: номер 38 Ами то по твоята логика тогава... да развенчаем и мита за 1300 години България? А? Като извадим 500 години турско робство, 167 години византийско робство, 45 години съветско робство, и то какво ще ни остане?

32

Анонимен

преди 2 години

Инфантилните действия на Слави Трифонов и компания са най-вярно изказаните думи! Дали е чалгар или не, това е субективна преценка.Със сигурност обаче членовете на ИТН (с някои изключения признавам) се държат като децата в детската градина, предучилищната група!!! И от тях зависи България...

31

Гореща новина

преди 2 години

ИТН за голямо съжаление има такива наивници - чалгари !!!

30

Анонимен

преди 2 години

Стига с тази мантра за 12 годишно управление на Борисов!Това са лъжи! Вижте кога е встъпил в длъжност през 2009та, кога е освободил поста пре 2021ва и междувременно,колко е управлявал Орешарски ,колко са управлявали временни правителства. Май не можете и до 9 да ги докарате годините,а? Червен Кольо ,както винаги лъже та се къса .

29

Анонимен

преди 2 години

Ще разберем от Фейсбук ;)

28

така е

преди 2 години

"По думите на политолога избирателите на ИТН "искат смяна на всичко, без да могат да формулират каква е тази смяна", а логиката им е "ние на всички политици ще им разкажем играта"." Най-тъпата част на обществото. Ние сме против всичко и против всички. Ама как я виждате политиката, как трябва да се управлява, от кой, как, с какви методи, с какви политики, с какви цели, идеи, партньори? Това са вече въпроси твърде сложни и неразбираеми за чалгагласоподавателите.

27

До 32-ри

преди 2 години

И като е бил бухалка на Борисов, какво е направил на протестиращите? Бухал ги е с бухалката по главите ли какво ли? На кого от протестиращите е навредил Иван Гешев? Маджо и той беше протестиращ заедно с Бойкикев. Тях бухал ли ги е Гешев с бухалката? Не е ясно кой с какво и защо е бухал.

26

Анонимен

преди 2 години

Има Такава Палачинка

25

Въобще

преди 2 години

До АнонименРазбира се,че избирателите на ИТН не са истеричните врескала от протеста. Дойдоха в началото млади хора на отпуски от Европа и като видяха акъла на протестърите си отидоха. Протестърите са същте,които свалиха Орешарски в интерес на ГЕРБ,а сега врякат срещу ГЕРБ. На тия хора въобще не може да се вярва.

24

Даа!

преди 2 години

Правителство няма да има , не се ли разбра , след като не подкрепиха ИТН , как тогава ИТН да ги подкрепи , ИЗКЛЮЧЕНО !ВСИЧКИ ПАРТИИ СЕ ОКАЗАХА ОТ СТАТУКСТВОТО ,... КРАДЦИ ДО НЕБЕТО , ...ДОПУСНАХА / ВСИЧКИТЕ / БЪЛГАРИЯ ДА Е НА ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ , И НАЙ-ВАЖНОТО ---ВСЕКИ 2-ри В БЪЛГАРИЯ ДА Е НЕ-ГРА-МО-ТЕН !НИКАКВА СРАМА , НИКАКЪВ МОРАЛ ,... ЛАКОМИЯТА Е НАДДЕЛЯЛА НАД ДЪРЖАВНОСТТА !

23

До 29

преди 2 години

Гешев беше бухалката на Борисов.Ти на коя планета живееш?

22

стефчо

преди 2 години

Може би отговорът го знае адвокатчето Хаджиплатенов, а и не само той ....

21

Анонимен

преди 2 години

Да си мислиш,че си спечелил с малко,но завинаги е наивност или направо глупост.И те скоро ще го разберат.