9

Всички си

преди 2 години

извлякоха поуки и стоят настрани, когато държавата е вече пред разпад. Всички опити за световна хегемония са завършвали с неуспех и довеждане до разруха на съответната държава, като започнем с ВСВ и стигнем до това. Всички искат да стоят вече настрани от разрушението, което сами са предизвикали. И така до следващия път.

8

Анонимен

преди 2 години

До Захаров "Президентът Радев какво мисли по въпроса? Събра консултативния съвет по национална сигурност, който се разпадна заради съвсем друга точка" "Президентът Радев" в нарушение на законите, според които трябва да го вика на всеки 3 месеца, не го беше свиквал над година и накрая го свика за да си правят политическите завери с останалите руски партии, а не за да спасява националната сигурност. Като всички нормални национални предатели.

7

Калеко Алеко

преди 2 години

Колко настрани, тя рассията си е един Афганистан, там едни Кремълски талибани отдавна са наложили веруюто си на цяло едно племе от крепостно селячество ... !!!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "Натиска червеното копче три четири пъти и проблема е решен." Три четири пъти, щото като всичко руско и то е дефектно ли? :))))

5

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

4

За

преди 2 години

N-ти път провал на американската политика, но този път ще е за сметка на така наречените съюзници. Между цялата тая гмеж, която ще се изсипе в Европа ще е пълно с ислямски фанатици, и ЕС отново ще е женската страна в отношенията си със САЩ!

3

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден: "Русия похвали талибаните". Вчера: Китай не вижда причини да налага санкции на талибаните". Днес "Няма да се месим в Афганистан". Извод: когато един комунист ви каже "Добър ден", погледнете дали не е нощ.

2

Мъдуран

преди 2 години

Няма какво да правят там ,а и американците разграбиха всичко.

1

Джо

преди 2 години

Е как настрани, нали са първи дружки с талибаните? Русия и поука нямат място заедно.