10

Никакви толупи не са

преди 2 години

До макти виновни!Както вички кметове крадат и градовете ни са мизерни, така е и в здравната ни система!Крадат и като минат и някоя тумба о-ки глей кво става!

9

Васил Георгиев

преди 2 години

Управителката на болницата взема 22 000/двадесет и две хиляди/ лева на месец заплата.Престъпници в бели престилки.Няма какво да коментирам повече!

8

Цървул

преди 2 години

Да видят хле,,арките, че има и по-лоши неща от "Райд"

7

Анонимен

преди 2 години

, но когато подписваш договор за работа, това значи, че си длъжен да изпълняваш задълженията в този договор. Мързи ги да гледат-Ден да мине-друг да дойде. На норма не е по-лесно, и за минималната заплата, защото нормите са високи. Нямат грам съзнание, и смемръ.сно племе.

6

Анонимен

преди 2 години

Това състояние е сигурно в повече от болниците! От опит знам. Наложи се да лекуват съпругът ми в София и Търново. Положението беше долу-горе. Принудих се да купя препарати и в двете болници и ежедневно да чистя тоалетните. За стените да не говорим, да не говорим и за кошчетата за ***-не личеше какъв цвят са имали, когато са закупени. Вратите и най-вече дръжките на вратите също не бяха почиствани.Мухалът е тема ремонт,но всичко останало на човешко съзнание.Заплатата на санитарката е минимална,

5

Хххкккккк

преди 2 години

Да така е значи в болниците и ковид отделенията има вируси значи трябва да спрем да ходим по болници и по доктори

4

мак

преди 2 години

Такива проблеми бяха далеч от мислите на т.лупа, ама нали той управляваше най-добре и пак има мераци. Магистралите не са всичко на този свят. Срамота.

3

аз

преди 2 години

До Анонимен3 - "при фигуранта е така" - Това може само ГЕРБераст да го каже. Тя мизерията се е случила за един месец нали, не за 10 години ПП ГРОБ а за един месец. Спрете да шмъркате тоя нафталин бе хора, не ви влияе добре

2

Анонимен

преди 2 години

То да е само там, ами по всички болници е така. Няма нищо, сега пак ще се дадат 60 милиона лева за трети избори, а децата ще продължават да се лекуват в изгнили болници. Съжалявам и лекарите, които им се налага да работят в тази депресивна обстановка.

1

оптимист

преди 2 години

Щом има хл,,барки и мухъл, значи там има живот.