18

Анонимен

преди 2 години

Ми хората се дезинфекцират с ракия а не с вашите фалшиви токсини с които се доказа,че зорлин заразяват с тях и хора пак умират дори повече

17

Анонимен

преди 2 години

айде де , два басейна с алкохол, най-много вървяла бирата. Защо и бозата не я сложите в сметката нали и тя е алкохолна. А защо не напишете че примерно изпикават три басейна с алкохол, а и още по-добре къде отиват тия басейни.

16

Сюлейман паша

преди 2 години

...изпиват по 2 басейна с алкохол на денонощие ...Ее.после се чудите защо талибаните напират да се доберат до вас и да ви изтребят до крак! И докато изпивате това ,,скромно количество,жените ви кротко и тихо си седят до вас,нали?!

15

Атанас Велмазов

преди 2 години

Да пият хората, да са живи и здрави , затова е отпуската, колкото повече, толкова повече. Като човек обиколил целият свят, категорично мога да заявя, че българският алкохол е един от най-качествените, пил съм в известни дестинации като Египет, Тунис, Турция, Занзибар, няма такава гадост и лъжат яко в градусите, пишат 36-37 на твърдото, но реално няма и 3% буквално по-слабо от бирата, една бутилка да изпиеш пак не те хваща и говоря само за 5 звездни хотели !

14

Анонимен

преди 2 години

Много кофти стил на писане, от който личи, че авторката се впечатлява от употребата на определени количества алкохол, поради, което са употребени и изрази, като "твърдо гориво". Трудно е да обясниш на такъв човек, че в наливането с алкохол няма нищо доблестно и въобще не е за хвалене, а си е доста срамен порок дори. Поне да се беше опитала да представи що годе само сухи данни за количествата употреба алкохол без да прави лирически отклонения, които показват слабостта й към темата.

13

Фънк

преди 2 години

Леле, какви *** статистики. Как някой въобще може да повярва на такива измишльотини. Копирано от "Телеграф". В медиите на Шиши никога не са работили журналисти.

12

:D

преди 2 години

И после го изпикават в басейнте, нали?

11

Анонимен

преди 2 години

Едно време какви мъже имаше. Удариш го с mигана - стане, поизтупа се, налее си една ракия. А сега звъни на мама.

10

Marin

преди 2 години

Само толкова?

9

Анонимен

преди 2 години

Тази разлика идва от отсъствието на чуждите туристи, които идваха на "алкохолен туризъм" у нас и консумираха предимно твърдо гориво? What the *** Is - твърдо гориво? А за твърд алкохол за пръв път чета! Е това е когато основния речник (активни думи) на дежурната журналист (не е грешка в спрягането, а е просто *** български) е между трицифрено и четирицифрено число!

8

Сега най-сладките

преди 2 години

давери по морето са, сигурните лесни пари от Винарна.Скоро обаче и тази лaпaчка ще отмине...

7

Ники

преди 2 години

Казвайте ги тия места с по 4лв. за 100гр. водка, не ги крийте :)

6

Анонимен

преди 2 години

Аз по долнопробна и безсмислена статия не съм чел скоро!

5

Анонимен

преди 2 години

И падат по 2 километра в денонощие от балкона

4

Нямаш левче за WC ?

преди 2 години

Скъпо ти е на морето.Евтино ще е като приемем еврото.

3

Bond

преди 2 години

Ваксинацията върви с пълна сила - ракия, водка, бира... По-добре от недоказаните експериментални Препарати, с които ни облъчват по 24ч в денонощието.

2

На Шмъркало бийч има

преди 2 години

бели нощи, за радост на почитателите на белия прах.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

от бира става шкемб а о ракия получаваш инсулт