13

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Поема за Петър-Емил Митев : Петър-Емил е като дядо си мил. Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист: турист, комунист, социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки. За всеки проблем ще реши коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на витошаря: " Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация.". Автор: Георги Илиев Митев. Регистриран

12

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Песента на витошаря : Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция , горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).

11

Анонимен

преди 4 месеца

Бог да го прости. На Витоша стават инциденти отвреме навреме. Това е планина. Да, много е близо до София, ходят разни всякакви вече, но това не е разходка в парка.Незнаех, че там има екопътеки, преди имаше само пътеки. Да не би някой да е усвоявал Еврофондове? Е , ако е усвоявал - да взема да плаща обезщетения. Но не виждам защо трябва да бъде новина, че човек е загинал при падане на Витоша. Миналата година един маунтийн байк маняк щеше да си разхлупи главата малко по-нагоре, та всеки с кръста.

10

От нИЯ

преди 4 месеца

Стига сте ме критикували! Толкоз мога, толкоз пиша!

9

Планинар

преди 4 месеца

От Момина скала до водопада има широка и добре утъпкана пътека, която свършва точно над пропастта над водопада, без парапети и дори без знаци, които да предупреждават, че мястото е опасно. Начинаещите туристи масово тръгват към пропастта, вместо по пътеката вдясно, която е невзрачна и необозначена. Ако освен начинаещ, туристът е и глyпав, без работещ инстинкт за самосъхранение, стават инциденти. Българските планини НЕ са за аматьори. Ако не знаете за къде и защо сте тръгнали - останете си вкъщи!

8

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Totenkopf като копипастят дословно бюлетина на милицията без да се замислят кой знае колко, те такива статии се люпят

7

Анонимен

преди 4 месеца

при инцидент на Боянския водопад във Витоша. ................................................................при инцидент ДО Боянския водопад НА Витоша.

6

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 4. От вчера насам единственото което разбрах за случая е, че имало било "екопътека" и това било нещо много важно.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Спортувал е за здраве човека. Ама това е малшанс в планината. R.I.P.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Аз като гледам там равно. Никой не може да обясни за какво става въпрос. Първо хората го били намерили, после хората направо са видели за какво става въпрос. Нищо ви се не разбира. Абсолютно не е ясно какво е станало. И то при наличие на свидетели. Ако и криминалистите са като журналистите просто не знам...

3

Анонимен

преди 4 месеца

Да обясните какво е "край на екопътека" ? Няма да карам да обяснявате какво е "екопътека". То в планината всички пътеки са "еко". Но какво имате предвид "край" ми е сложно да си го представя.

2

Totenkopf

преди 4 месеца

Починал или загинал? Знаем, че за тебе няма разлика, Ниа защото си неграмотна..

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 месеца

БОГ да прости ЧОВЕКА