Мъж загина вчера при инцидент на Боянския водопад във Витоша. Инцидентът е станал малко преди 14 часа. 
 
Мъжът е паднал в края на екопътеката, а хората, намиращите се в близост, са се опитали да му помогнат.
 
"Сигналът в Спешна помощ е подаден в 13.53 ч.",  съобщи говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.
 
Към мястото на инцидента са изпратени две линейки. Мъжът е бил с кървене от главата, в безсъзнание. При качването в линейката е починал.
Още по темата
Планински спасители са транспортирали тялото му. Директорът на Планинската спасителна служба заяви, че 11 доброволци са участвали в акцията по транспортирането, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Предстои да се изяснят причините за инцидента. 
 

Коментари Напиши коментар

13

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Поема за Петър-Емил Митев : Петър-Емил е като дядо си мил. Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист: турист, комунист, социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки. За всеки проблем ще реши коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на витошаря: " Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация.". Автор: Георги Илиев Митев. Регистриран

12

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Песента на витошаря : Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция , горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).

11

Анонимен

преди 3 месеца

Бог да го прости. На Витоша стават инциденти отвреме навреме. Това е планина. Да, много е близо до София, ходят разни всякакви вече, но това не е разходка в парка.Незнаех, че там има екопътеки, преди имаше само пътеки. Да не би някой да е усвоявал Еврофондове? Е , ако е усвоявал - да взема да плаща обезщетения. Но не виждам защо трябва да бъде новина, че човек е загинал при падане на Витоша. Миналата година един маунтийн байк маняк щеше да си разхлупи главата малко по-нагоре, та всеки с кръста.