43

Велика Франция

преди 2 години

Точно така Веселинь, да живее Франция! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!

42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Германия ще има правото да прогнозира единственно след като престане да съществува. Шваби,върнете изконните френски земи на Французите . Напуснете незабавно Френски Алзас ! Чuфутu нацистки ! И спрете да се нанасяте в Баско-Френските земи,бидейки поощрявано това ви престъпление от сефардски Мадрид. Престъпници ! Долу Франко и Хитлер!

41

Анонимен

преди 2 години

До 45Любимите ми пишман българици. Ей клоун залагам 1к,че неможеш са говориш правилно Български. Ама си седнал да говориш за правопис. Дори и правописа ти грешен.

40

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е кога ще вземат властта в Германия след 5 или след 15 години?

39

Анонимен

преди 2 години

***, вземете да научите български. Едно изречение не можете да построите като хората.

38

до 43

преди 2 години

Чакай сега, кой ти говори за нашия народ. Става дума за Афганистан. - най-бедната страна. Ние в Европа сме друга работа все пак. В никакъв случай не сме толкова бедни, напротив - напоследък българинът се замогна доста и много от нас работят в ЕС. Иначе и аз се надявам афганистанците да не стават част от нашия народ, няма и как да стане току така, проблемът за нас са бежанците , ако се появят такива.

37

Анонимен

преди 2 години

Ако свободата на държавата ти и честта на жена ти се равняват на заплата .... не искам да си част от нашия народ :))

36

до 34

преди 2 години

Нещата не са такива каквито изглеждат.. .. биеп се за свобода и т.н.. ?Гладни кучета са афганските войници, явно са ги оставили последните месеци без заплати. И затова - или за пари при новия господар или бягство, за който е съгрешил много пред талибите. Абсолютно елементарна логика за оцеляване. Аз затова казвам, че жителите на Афганистан са интелигентни хора.

35

Нетолерантен

преди 2 години

Талибаните са създадени в Пакистан и финансирани от Пакистан, санкции и бой за Пакистан от международната общност, да ядът ислям, нека аллаха им ги храни, онзи литературния герой който лети в небето.

34

Анонимен

преди 2 години

Честно казано хич не ме интересуват нито талибаните , нито муджифите. Европа да струпа армия по външната си граница и да стреля по всипко, което иска да е наруши. Щом техните стрелят по тях и Европа може да го прави. Хората тук вече неискат да пускат други. Всяка една държава е водела войни за суверенитет, граждански и какво ли не. Неможе всеки да идва на готово . Да се борят в тяхната си държава .

33

Анонимен

преди 2 години

Най-големите кoчини на планетата са оста на злото Афганистан-Пакистан-Иран-Палестина плюс Саудитска Арабия, а скоро Ердо ще наложи шариата в Турция.

32

Анонимен

преди 2 години

Малко статистика. 99% от афганистанцити подкрепят шариата, 39% от афганистанците подкрепят самоубийствените атентати в защита нa исляма.

31

до 29

преди 2 години

Нямаш достатъчно информация, моята е от първа ръка. Това се случваше по времето на съветската окупация, тогава афганските войници отиваха при талибаните, за да изкарат пари, като на гурбет. Сега е същото. Това за жените със сигурност е преувеличено, медиите ги изкарват тия талибани, че все едно са някакви нехора, мъже които трепят жени. В природата такива чак неща няма. Ако не си чувал - в мюсюлманския свят жените командват както и в нашия. Просто това да се забулват навън е проформа, вкъши -не

30

Анонимен

преди 2 години

Нали точно талибаните свалиха муджахидините 90-те и започнаха касапница над населението. Талибаните са ***, няма вече кой да ги свали. Сега ще си създадът ислямска Северна Корея с любим лидер.

29

в мола

преди 2 години

Всеки втори ходи като талибанин.

28

Анонимен

преди 2 години

До 32Аз казвам че са страхливи да. Народ който си остава жените имдецага да бъдат бити и изнасилвани, без бой са страхливци. Зад гърба си имаха Сащ. Това ако е гладко куче, значи изобщо не знаеш, какво пишеш. 80 милиарда в оръжие. Милиарди в инфраструктурата, милиарди за обучение, генерали и пехота на терен . ВВС покрива небето ти ? Това гладни кучета ли са? Това са предатели и ***

27

Анонимен

преди 2 години

Афганистанците са стpахливци, вижте ги в самолета, само млади мъже, стойте и се бийте за родината си бе. Ама не, те искат да се правят на бежанци и да ходят в Германията на гypбет, пари и либералки на коpем. Талибаните са им оправдание, а 99% от тях подкрепят шариата и исляма. Те така искат да си живеят. Затова като дойдат тук започват изнасилванията, палежите и гавритe с християните.

26

Анонимен

преди 2 години

Който твърди, че афганите са стеахливци, понеже са избягали от талибаните да си представи следната ситуация. Имате глутница от 20 кучета, 5 от тях ги храниш много добре и те слушат навсякъде, на останалите идаваш огризки веднъж месечно. Един ден излизаш пред двете глутници и показваш месото на гладните кучета като им обещаваш защита от охранените. Какво ще стане - дали ще те нападнат и ще се бият до смърт, тоест докато бъдат убити или ще изчакат с надеждата и за тях да има?

25

.

преди 2 години

"Германия с прогноза, че талибаните ще вземат властта още през декември" - в Германия ли?? :D

24

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда да я залива Европа талибанията. Нашите нали са там.