34

Само

преди 2 години

като чета описанието на ситуацията от тази титанка на медицинската мисъл, цитирана като специалист- то изказ, то постройка на изречението, то думи, ми иде да бягам с 200 в противоположната посока-Човекът на смъртен одър в критично състояние й е отказал дори вода да му даде. Ако си на зор и наистина вярваш, че това, което ти дават и този, който ти го дава, ще те спаси, и от локва ще пиеш...Толкова за въпросната мед. спец.

33

Коко Горилата

преди 2 години

Не може ли, ако твърденията са неистинни, лекарката да заведе дело за клевете?

32

епикризите

преди 2 години

са удобни за измамниците

31

аз

преди 2 години

не сьм прекьсвала мили мои била сьм на поправителен а като пьтя ми минава покраи казино не зна4и 4е сьм комардйиясмени си гадателката

30

9

преди 2 години

Бонго бонго , вземи напиши тоя регистър ще изкарал едни пари и няма да драскаш из форуми. Явно си интелектуално надарен ще я свършиш тая работа за има няма 2 седмици. Документите са били необходими до момента в който човека е пребелил очите. Имали са съмнение за инфаркт, в рамките на 90 мин коронарангиография от началото на симптомите. Ловеч е на час път . Физически невъзможно да предложиш на този тип болни адекватно лечение.На място нямаш мониторинг нямаш дефибрилатор нямаш лизираши медикамт

29

до 23

преди 2 години

Много приказки , колко време се учи за доктор, само да ти припомня степените са бакалавър ,магистър и следващата е докторант.А сега обяснявай как образованието някога и сега са различни.

28

Бонев

преди 2 години

Страхотна простотия сред народа.Тука без да имат понятие пишат ли пишат срещу докторите.Учили-недоучили едва хванали средно хора не могат да преценят лекарския труд и отговорност.Некадърника винаги е бил продажен,зъл и неблагодарен,лесно се манипулира.Е и сега такива ще докарат държавата до хаос и глад щото трудно помнят и съображават и обичат простотийките.Също мразят вишистите,Софиянци без да знаят защо.

27

Дедо Пенс

преди 2 години

Здравеопазването в България е една голяма измама !!!

26

Анонимен

преди 2 години

Все едно са сигнализирали арменския поп.

25

Анонимен

преди 2 години

Парадокса е че в България все още няма единна електронна информационна система . Всяка поликлиника, болница има своя система. Никой лекар не може да провери документите-епикризи, прегледи , лекарства на пациент. Изостанала държава и това е. На светлинни години сме от цивилизацията.

24

Анонимен

преди 2 години

При високо кръвно установено при преглед от лекар веднага се бие инжекция за свалянето му. Тази като го е измерила и е видяла чее високо какво е предприела. Оставила го е да почине щото нямал документи. Кое е по важно документите или оказването на първа помощ. Както е написал един в по долните коментари. Излезте на балконите и им ръкопляскайте за смърта на хора.

23

До 8

преди 2 години

Ново е наличното заболяване, за което е дошъл в спешното! Според бг лекаря всички *** щото ядат, пушат и пият и от ЕГН - то, ама то така като си изповядвате занаята няма смисъл от работата ви.

22

До 5 анон.1

преди 2 години

Докторката е на 72 и уверено твърдиш, че е била студентка 11 години. Аз съм на 65 и мога да ти кажа със 100% сигурност, че такъв филм при соца нямаше. За цялото следване имаш право на: след редовна и поправителна с оценки 2 имаш право на условно записване. Имаш право и на 1 година прекъсване с условието да работиш 8 месеца през това време. И това еднократно.После губиш студентски права. Сега можеш да се влачиш 15г.Къде ги измисли тези 11 години.За качествата й на лекар нищо не знам.

21

Личните лекари

преди 2 години

Трябва да вкарат всичко в електронното досие на пациента. Но не си мърдат пръста. Болниците не са свързани с ил. досиета. Пишат се епикризи, но те остават на рокалния сървър.

20

АНОНИМЕН

преди 2 години

Вярно някои от докторите са за "мъмрене ".Заслужили са го

19

Анонимен

преди 2 години

радево време, хората просто гинат

18

Бонго Бонго

преди 2 години

Всеки пациент,който се е регистрирал в Джи пи има информация,какви инжекции е имал човека всичко, всичко. Кликват номерчето му и всеки лекар знае.Тука в България ......ще има още бой

17

Бонго Бонго

преди 2 години

Вероятно дъщерята е в чужбина и е питала няма ли данни в компа, те надутите са казали- аре си глей работата на мен ли ми кайш, къдя са документите?? И в някои от подобни случаи джаз в носа и у ареста.И Защо???Защото просто не е въведена реформа за данните да се съхраняват в електронен формат, ами питайте как се прави. Идете в Германия, Англия, Белгия ще ви покажат....ами прости и надути сте брее селяни!

16

До 12

преди 2 години

Ти навсякъде ли си ходиш с епикризите на минали заболявания?

15

Бонго Бонго

преди 2 години

Парадокса е,има единна система за длъжници в банките в полицията, границите, няма единна система в здравеопазването.....майкоо...много сте назад.....в някои страни в Африка са по развити в здравеопазването....чак немога да повярвам, че няма единна система за данните на пациента.....