26

Анонимен

преди 2 години

А в САЩ и ЕС има ли корупция, или в САЩ и ЕС са чесни?

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Когато Украйна реши да напусне СССР и стана независима държава, имаше промишлен потенциал значително превъзхождащ Германия" Малииии. :))) Като "промишления потенциал" на България: недоразумение след недоразумение, трупащи загуби за държавата и вкарващи я във все по-големи дългове. Всъщност, руснаците създаваха НАРОЧНО губещи гигантски и неадекватни индустриални проекти, точно за да трупат сателитите им загуби и да задлъжняват към тях, като така ги държат на каишка. Шаранче. :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Някои любопитни факти. На 21.05.2019 г. Урсула фон дер Лайен бе приета в Управителния съвет на т. нар. "Световен икономически форум" (WEF), който е най-богатото частно НПО (със седалище в Женева), известно със своите ежегодни срещи в швейцарския курорт Давос. Тази частна организация има огромно политическо и икономическо влияние, защото е щедро финансирана от представители на едрия капитал да прокарва техните интереси, чрез вземането на решения за справяне със световни проблеми като "глобалното затопляне", "заплахата от пандемия" и др. режисирани заплахи.

23

Анонимен

преди 2 години

И какво се случи само два месеца, след като Урсула фон дер Лайен бе назначена в Управителния съвет на въпросното НПО (най-влиятелната частна организация в света)? Случи се това, че на 16.07.2019 г. Урсула бе избрана за председател на Европейската комисия, която пък е органът с най-големи правомощия в ЕС. Дали случайно няма връзка между тези две назначения?

22

Анонимен

преди 2 години

Без корупция Русия щеше да бъде много по-богата, демократична, миролюбива, правдива и привлекателна, а не като сегашната вечно намусена сърдита на всички неощипана мома.

21

Анонимен

преди 2 години

Когато Украйна реши да напусне СССР и стана независима държава, имаше промишлен потенциал значително превъзхождащ Германия (обединена Германия). Военно промишления потенциал на Украйна тогава превъзхождаше практически всяка страна в Европа, включително Франция. Що се отнася до корабостроенето, Украйна можеше да построи всякакви военни кораби - от самолетоносачи до малки военни кораби. Украйна можеше да произвежда космическа техника, ракети, междуконтинентални балистични ракети и самолети. Автобуси. Сега Украйна е страна от Третия свят наред с България.

20

Анонимен

преди 2 години

По време на разпадането на СССР (тоест освобождаването на съветските републики една от друга) населението на Украйна е малко над 52 милиона души. Сега според официалните данни достига едва 41,2 млн. Експертите смятат тези цифри за много надценени.

19

Анонимен

преди 2 години

Когато Литва стана независима, населението и беше 3.7 милиона. Днес Литва е 2.5 милиона - населението намаля с повече от един милион и половина. За 2020г в Литва са се родили 15 000, умряли са 22 хил.

18

Анонимен

преди 2 години

Всеизвестно е, че Русия е страна на корупцията и военщината. Затова путигарсите и тънат в разкош, докато народа тъне в кал и немотия, а средната продължителност на живот е една от най-ниските в света. Мизерна държава.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Руснаците винаги планират и най-накрая винаги става "Ой, УПАЛ" :))))

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 "а кранчето се държи от Русия." Ц. Кранчето се държи от всички страни, включително от американците. :))))

15

Анонимен

преди 2 години

До Западът Нормално е Западът да е предпазлив: когато си имаш работа с лунатик трябва да внимаваш. :)))))

14

Анонимен

преди 2 години

До подкрепям Навални! "В експерименталните ваксини срещу коронавируса са открити генни терапии." Ко? :)))) Лекувай се :))))) Най-добре с "генна терапия" :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Много се е объркал като мисли че запада иска да се бори с корупцията! Напротив - това е основното му оръжие срещу другите държави - чрез насърчаване на корумпирания елит западните компании имат достъп до евтина работна ръка и природни ресурси, така че Запада винаги ще си остане двуличен по темата а Навални ще си остане един наивен каторжник, който беше използван за про-западни цели и ще бъде забравен... не е първия!

12

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ САЩ да си разкара военните бази от Европа, Азия, Африка, и Южна Америка. Безспорно измежду Русия и САЩ агресорът са САЩ.

11

Анонимен

преди 2 години

Западът трябва да се занимае със собствените си вътрешни проблеми, които никак не са малко и да се примири със съществуването на инакомислещи и независими държави.

10

Анонимен

преди 2 години

Едва ли на някой от Брюксел , Вашингтон му е до Навални . Много се объркаха нещата в Афганистан . Ваксините не работят , както им се искаше . Въпреки това се чудят , как да принуждават хората да се ваксинират. Може и да са забравили вече , че са " тровили " Навални . Просто с Тихоновская не улучиха момента , зададоха се много кризи на хоризонта , кой ли се интересува от нея и Навални

9

Анонимен

преди 2 години

Навални напомна на Путин за Геленджик и на руския народ как Диктатора го граби :)))))

8

Анонимен

преди 2 години

Путин вече купи много западни политици. Точно затова те са толкова меки към фашисткия му режичм. Днес вече може да уе купил и Меркел.Тая бензиностанция дето я ръководи само за това бълва пари. Да подкупва.

7

Ахмед

преди 2 години

Не ни дреме за Навални. Безсмислено е да пишете за него.