66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 Капитализма умира, но децата на всички червени олигарси и сатрапи са в Гнилия Запад, включително дъщерята на Путин и тази на Лавров и ДАЖЕ синчето на Нинова. Само ългарските загубени русофили кашици драскат по форумите неспирно, за да не мислят за празните си хладилници и животи. :))))

65

Анонимен

преди 2 години

Евентуален военен сблъсък на САЩ с Русия може да се случи в Украйна, с Иран в Ирак и с Китай в Югоизточна Азия (възможно е и в Тайван). Всичко това не попада в петата клауза на Устава на НАТО. Повечето страни от НАТО ще откажат да се бият за интересите на САЩ, само васали като България ще бъдат използвани за пушечно месо.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 Русия има по-малка икономика от Италия. :))))

63

Анонимен

преди 2 години

Разграбването на бившия социалистическо блок даде известно време на умиращия капитализъм, но сега вече агонията е необратима.

62

Анонимен

преди 2 години

Copocoидът е толкова индоктриниран западник, какъвто и в ЦК на БКП не можехте да намерите едно време спрямо СССР. Тогава отношението на българите към СССР беше както отношението на младите хора днес към Русия - безразлично. Русофоби днес са кареристите от времето при бай Тошо които тогава не са могли да се вредят и още мразят и завиждат, но като го няма сега бай Тоше - мразят Русия.

61

Анонимен

преди 2 години

По данни на Международния валутен фонд, Русия е на 11 -то място в света по номинален БВП в долари и на 6 -то по паритет на покупателната способност, само малко след Германия. И тъй като Русия е деветата по големина в света по отношение на населението, това наистина е нещо добро.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 Горкия, свикнал от съветските времена да ходи със съкнати гaщи и още не може да преживее травмата. Другарю, вече не се налага. :)))

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "на чиято инфраструктура могат да завидят много европейски столици." Единствената "европейска" столица, на която Грозни може да е пример е Москва. Не, че е европейска, но на теория се води географски в Европа. :)))) Иначе си е азиатска дупка. :)))

58

Анонимен

преди 2 години

Българите сами се подложиха и се наведоха със смъкнати rащи на САЩ и ЕС.

57

Анонимен

преди 2 години

В Русия пет пари не дават какво мислят триполовите.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 Да. :))) Къде може да се видят в действие реално или да разчитаме на анимациите? :))))))

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 Раззбира се, никой никога не е виждал в действие нито безаналоговия МиГ-31, нито безаналоговата Кинжал. Разчита се на анимациите на Джуджи. :))))

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "но в Русия е никой." Интересно, че Джуджето впрегна цялата пропагандна и терористична държвна машина, за да спре този "никой". Много подозрително. :)))

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "Страни като България никога няма да имат икономика и производство, и винаги ще служат за заден двор и слуги на богатите." Интересно, тогава, че жизнения стандарт и заплатите в България са по-високи от тези в "рая" Русия. :))))) Сигурен съм , че русофилите ще успеете да измислите оправдания, защо в Русия хората мизерстват. :))))

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 Нормалнно е неграмотните русофили да цитират жълти вестници за техните опорки. Сигурно е, че 4 годишните в Шотландия имат повече акъл от въпросните русофили. :)))

51

преводач

преди 2 години

На снимка отгоре: HEROS руска думичка ХЕР,иранска думичка КЕР, българската к У ...

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "Москва е много близо да западна Европа, ако положението стане сериозно в западна Европа може да има много радиация." Москва е всъщност безкрайно далече от Западна Европа. И така ще си остане. :))))

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 Само в една робска държава големи градове се появяват по нареждане на Диктатора. Особено такива, построени на места, където живеенето е на гранизата на физически възможното.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 "На Русия не са и нужни нови зони на влияние, още повече изгладняла източна Европа или Украйна за да ги храни." Отчаяните изказвания като това се натъкват на реалността като Москвич засилил се срещу бетонна анти-танкова барикада със 100 километра в час. Барикада, каквато представлява напирмер факта, че Руското послоство в България има 550 служители. За една, според думите на русофилите като теб, безинтересна и незначителна за руснаците страна. :))))))

47

Анонимен

преди 2 години

Сметките за парното и тока зимата могат да стигнат до 500 лева за двустаен.