58

Анонимен

преди 2 години

58, прав си. За това не може да се даде властта на БСП. Защото президент и парламент на една и съща партия е недопустимо. Особено когато и президента и лидера на БСП са хора искащи власт на всяка цена, та било то и с нарушаване на Конституцията!

57

Край

преди 2 години

При една и съща избирателна система резултата ще е еднакъв и все по малко хора ще ви ходят на тъпите избори.Над 2.5 млн българи казаха че искат да избират депутатите мажоритарно с тия се преравят на по - умни от тях.

56

Анонимен

преди 2 години

56, само питам чий е президента? Не е ли на БСП? Защото Корнелия гордо се блъскаше в гърдите че е неин, лично, и на партията! Значи ако президента разединител е на БСП, то значи БСП е разединитея на народа! Та пак питам, президента на БСП ли е или не?

55

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен Това за "комунистите" е изтъркана дъвка преди избори. Комунисти в България отдавна няма, освен в някой и друг пенсионерски клуб. Но виж, антикомунисти (преди избори) никога не липсват. Изборът пред България не е комунизъм-антикомунизъм, а еднолично корумпирано управление или нормално икономически развитие.

54

Анонимен

преди 2 години

49 признайте си бре, поне си признайте как опоскахте всички пари, които ви бяха оставени до края на годината. Много сте жалки като се размрънкате за ковид кризата, дето отричахте, че и отделенията затворихте и лекарите оплюхте. А бежанската криза не можете да контролирате с юмрученца и плюене по преговорите с Турция! Я ми кажи, ако се направи проверка къде са парите от бюджета дали пък няма да се окаже, че са в едни фирми за електрически коли и за плащане на дългове по дело от Англия!?

53

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 51: Какво общо има тук президента? Не сменяй темата с тролски похвати. ... Факт е че единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма.

52

Анонимен

преди 2 години

Вече 30 години престъпните крадливи комунисти не реформират БСП / БКП !! Интересува ги само КРАЖБАТА и властта.В МОМЕНТА КОМУНИСТИТЕ ДЪРЖАТ 70 % ОТ ПОСТОВЕТЕ В СТРАНАТА -ОБЛ.УПРОВИТЕЛИ МИНИСТРИ И ЗАМ МИНИСТРИ ШЕФОВЕ НА ДЪРЖ.ПРЕДПРИЯТИЯ И БОЛНИЦИ ..Това е нечувана наглост ,да имаш 13 % на изборите и да получиш огромна власт от *** РАДЕВ !!! И сега всеки ден кравата Нинова пищи, да има правителство ......

51

Аве

преди 2 години

Някой знае ли кога са президентските избори?

50

Край

преди 2 години

Тия па до гуша в лайнове ама сакън криза да няма.

49

Нищо ново

преди 2 години

Трябва да свикнем с това, че докато ИТН не станат трета или четвърта партия (по брой депутати) ще имаме поне по три пъти парламентарни избори на година. Какво да се прави, парламентарната демокрация има недостатъци, но по-добра от нея не е измислена.

48

Анонимен

преди 2 години

28 какъв добър тон е запазило БСП? Забрави ли чий е президента? Когато върховния глава се заяжда и вдига юмрук, това добър тон ли е? Когато знаейки, че е нарушил Конституцията с назначение и не го премахва, какъв тон е това? Когато разделя нацията и насъсква хората един срещу друг какъв тон е това? Ако БСП иска да докаже, че има добър тон, да се откаже от президента. Или да спре с претенциите!

47

По делата им

преди 2 години

До Анонимен 47: Не смесвай истината с лъжата (по гербаджийски). Никой не е подписвал за самолети. А бежанци ще има, за това трябва да се готвим. Затова трябва да се направи актуализация на бюджета. И ГЕРБ ще гласуват против (ще намерят причини), защото не мислят за държавата а за интереса гербаджийски. "По делата им ще ги познаете"!

46

Анонимен

преди 2 години

България е в политическа криза откак 2013. Калин Янакиев и Близнашки отвориха кутията на Пандора.с окупацията на СУ.

45

Анонимен

преди 2 години

Нали това искахте, искахте криза заедно с измисления фааатмак. Е, народа сега ще си плати сметката.

44

Анонимен

преди 2 години

41 не вървиш! Истината е, че някой подписа за допълнителни самолети и трябва спешно плащане! Истината е че някой се съгласи да приемем огромен брой бежанци, а за тях трябват пари. Но ще ви го съобщат след изборите, защото знаят отношението на хората. Да, наистина по делата им ще ги познаем!

43

по Хайтов

преди 2 години

"Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто да го направиш!"

42

Анонимен

преди 2 години

33, а може ли държавата да се управлява от Дубай? Може ли да ти спускат за министри хора, които са в разрез к Конституцията? Може ли министъра на финансите да е съден за кражба на интелектуална собственост и да дължи 8 милиона $? Може ли здравният ти министър да гори маски и да нарича лекарите "хрантутняци"? Може ли да претендираш за морал, когато назначаваш близките си на скъпо платени длъжности?

41

Анонимен

преди 2 години

Още от април сме в политическа криза, заради партиите на поДмяната и комунистите. Сега искат да направят каквото и да е "правителство" за да не останат извън борда при други избори... Ще натворят кyп глупости и после ще офейкат.

40

Стига глупости

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860: Пак ли от копи/пейста? Дай си почивка, взе много да се повтаряш.

39

По делата им

преди 2 години

Има два милиарда допълнителни приходи, но не могат да се харчат, ако не са включени в бюджета. Не че ГЕРБ не го правеха, но все пак не е редно. Бюджетът е закон, който се приема от НС, и актуализацията му също. Но за да се използват трябва да се гласува в НС актуализацията на бюджета, без това няма да минем. Иначе няма да има пари за Ковид и за актуализация на пенсиите. Въпроса е: ще я подкрепят ли ГЕРБ и ИТН? "По делата им ще ги познаете".