98

1

преди 2 години

До Щерюкато например военен разтрел

97

СТАБИЛНОСТ

преди 2 години

Докато не бъдат поставени путинистките и етническите партии извън закона политическа стабилност и редовно правителство в Евро-атлантическа България няма да има. А това ще стане единствено след битката при Армагедон, когато тираничните феодални режими изчезнат от картата на света, а това е въпрос на близкото бъдеще.

96

Щерю

преди 2 години

- А, нека юмрука горе да си поожъне последиците от хаоса, който пося в България...

95

Анонимен

преди 2 години

Абе стига вече Слави та Слави , човека за пари се хвана , направи си парите за три месеца и сега пак ще ви пее патриотични песни . Загубен народ........

94

Анонимен

преди 2 години

Не искат избори , защото Бойко се връща , а при избори 2 в 1 , може даже и президента да е друг .БСП и Радев изпуснаха шанса с любезното съдействие на партиите на протеста

93

Анонимен

преди 2 години

Тази криза продължава 20+ години вече !

92

Оттук накъде?

преди 2 години

Избирателите трябва да си научат урока и да не гласуват за т.н. "лидерски партии" ГЕРБ, ИТН и ДПС. Не може държавата да се управлява от джип, сарай или от Фейсбук. Това никъде по света не е дало добри резултати.

91

Малко за политика

преди 2 години

На когото и да бъде даден третият мандат, ще бъде предложено експертно правителство или направо състава на временното правителство (с малки корекции). Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. ............ Малка е вероятността ИТН да си преодолеят претенциите за цялата власт на този етап, но друга възможност като че ли няма.

90

Време за промяна

преди 2 години

До Време за подмяна: Не е необходимо да си по-умен от бат'си Бойко за да ти е ясно че за два месеца не може да се отлепим от дъното на ЕС, където ни държа Бойко по време на трите си мандата. А това за двата милиарда си е дъвка за ***. ..................... Финансовият министър отчита по-високи приходи за полугодието от планираните. Но за да се използват трябва да се гласува в НС актуализацията на бюджета, без това няма да минем. Иначе няма да има пари за Ковид и за актуализация на пенсиите.

89

астора

преди 2 години

БСП с 35 депутата не може да управлява.

88

ЩО , БЕ 88...

преди 2 години

ЩО МИНАЛИЯ МЕСЕЦ...НЕ БЕХТЕ ТАКА УБЕДЕНИ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААА....КЪСНО ЛИ ВИ ИДВА.....??!

87

ИТН

преди 2 години

ИЗБОРИ , ИЗБОРИ ...И ПАК ИЗБОРИ ДО ДУПКА----НЕМА ЛАБАВО , ЗА ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА СЛУШАТЕ СЛАВУЦАТА , ДА МУ ЛИЖЕТЕ ДИРНИКА ...И ДА ГО ГЛЕДАТЕ В ОЧИТЕ , КАТО ВИ ГОВОРИ......САМО ТАКА ШЕ СЕ ОПРАВИТЕ!!!!!!--СТЕГАЙТЕ СЕ --ИТН ИСКА 130-ДУПЕТАТИ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ!

86

Анонимен

преди 2 години

Трети мандат се дава на третата политическа сила, а не на последна или на Патриотите и Атака!

85

Анонимен

преди 2 години

Всички сме убедени, че трябва да има кабинет! Но аритметиката не излиза! Биз ИТН не може да има правителство! Правителство на плаващи мнозинства е мечтата на ДПС. Така, че по-добре да отиваме на избори!

84

Избирател

преди 2 години

Към политическа криза ни тласна един, който размаха юмруче на площада, през юли миналата година, само и само да се докопа до втори мандат. Корнелия само му припява. Историящата ще ги съди и двамата.

83

Круела

преди 2 години

БСП ,ИБГНИ и ДБ наЕБ всички от ИТН .Това е предварително потготвен сценарий да дойде властта в тях,за да може да разпределят баницата и постовете по ченгесарски.Чекайте и гледайте!

82

Да, ама не

преди 2 години

България в момента е в политическа, финансова, здравна и конституционна кризи, към които ни тласната прецедента от БСП, бойкикев от ДБ, галева от ЕбАНи, отровните на маджо и черепа и чалгапитеците на славуца. А, г-жа лъжа ни баламосва, че те са избавлението. Пфу, по-добре криза...

81

Лойко

преди 2 години

БСП да назовава нещата с истинските им имена.Кой тласна държавата към всевъзможни кризи? Хубаво е Радев да си понесе отговорноста за кашата която забърка в държавата. Сметката естествено ще е плати великия български народ.Лошото тепърва предстои...

80

Спеца

преди 2 години

На кого му пука че ще следва кризисен период и народа ще страда ?На ГЕРБ ли ?Че те това чакат , в мътна вода риба да ловят, защото са бандити и мафиоти!На Слави и ИТН ли?На тях не им пука за народа , а да им платят за бъркотиите които създават в полза на тайствените олигарси!На ДПС ли ?На тия пишман "българи"?Забрави!

79

Анонимен

преди 2 години

Ако имат мозък в кратуните си ДБ ще привлекат Кирил Петков начело и тогава ще имат абсолютно мнозинство. Само на него хората вярват. Безпогрешна социология на терен.