68

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, след ваксината, на тях колко живот им остава ....?? Нека побързат да живеят.

67

Напротив

преди 2 години

Точно те са носители на заразата !

66

Анонимен

преди 2 години

До 69,Разбира се мерките не са на медицинско основание, а на икономическо. Странно как най-развитите държави побързаха да се ваксинираха. Не се мре само от ковид, мре се и от бедност!

65

Анонимен

преди 2 години

Единствения стимул е да отпаднат всички ограничения за ваксинирани и преболедували, тъпата маска също.

64

Анонимен

преди 2 години

До 67,Знаеш ли какво е ефективност? Ваксините предпазват от тежко протичане, а не изобщо от заразяване.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен57 Над 80% от заразените с корона вирус неваксинирани го изкарват асимптоматично, или със съвсем леки симптоми. Като за хоспитализираните повечето биват изписани след седмица. Тоест за над 90% от заболелите грижата е от нулва до лека. Това не е основание да размаскираш ваксинираните, нито да им даваш само на тях "привилегии" да ползват основни услуги. Пак повтарям, ако мерките се ваведат това няма да е на медицинско основание.

62

Анонимен

преди 2 години

До 64,Томас Малтус - икономист, социолог и свещеник ?! Нищо свързано с медицина. Всеки може да разказва приказки!

61

Анонимен

преди 2 години

Ето проучване от Великобритания Ефективността на ваксините за спиране на инфекцията по време на периода на изследването е спаднала до 49%, изчисляват изследователите, от 64% за месец по -рано. Защитата на ваксините срещу развитието на симптомите на COVID е 59% спрямо 83%.Това, преведено означава, че ваксините не работят срещу видоизменения вирус. Това е положението, който иска, да се ваксинира, нека го прави. Не принуждавайте обаче другите.

60

Анонимен

преди 2 години

До 63, кои са те? Ако имаш предвид половината свят, нали знаеш - на кривата ракета космоса и е крив!

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Ами такива са законите . Като искаш , намирай си работа , където ще може да не плащаш данъци и осигуровки . Събирай си пари , заделяй си ги , ако ти се наложи да се лекуваш някога и така няма да ти взимат и стотинка за чужди хора и тяхното лечение

58

Анонимен

преди 2 години

Не проумявам защо продължават да тръбят една и съща мантра и то изградена от лъжи, лъжи, лъжи... Те също го знаят, но парица-царица им е отнела и малкото останало достойнство. Вече се убедих колко са смешни и безсрамни докторите. Продали си душите за жалки подаяния...

57

Анонимен

преди 2 години

До 58,Вземи прочети някой учебник, а не разчитай на художествена литература!

56

Анонимен

преди 2 години

До 55,Какво лечение от какви странични ефекти, в кристалната топка ли го видя?

55

Анонимен

преди 2 години

Скоро,скоро чичо Байдън ще прати неваксинираните при талибаните да ги ваксинират ...

54

до 54

преди 2 години

Беееее... рекла овцата и осъзнато и отговорно влязла в коридора в кланицата.

53

Анонимен

преди 2 години

До 53,Ваксинираните може да разнасят заразата, но може и да продължават да движат икономиката, докато неваксинираните ще очакват някой да се грижи за тях с общите пари.

52

Анонимен

преди 2 години

Слабо развитите доктори в мисловно отношение продължават да се изказват. А редно ли е неваксинираните да се ограничават при положение, че и двете касти разпространяват еднакво ?

51

Анонимен

преди 2 години

До 41А аз да попитам, защо аз, който внасям здравни осигуровки и данъци, трябва да пращам за твоите ваксини, които хем не действат, хем после трябва да плащам за твоето лечение от Ковид и за лечението ти от страничните ефекти на експерименталния препарат, който си си инжектирал. Не дай си боже да се стигне до инвалидност, тогава и пожизнено трябва да ти плащаме.Така, че въпросът кой за какво плаща е спорен. По-добре се въздържай да го коментираш

50

Анонимен

преди 2 години

Мерките са за осъзнати и отговорни същества.

49

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните могат да пренасят вируса както и да заразяват други хора със сходен капацитет в сравнение с неваксинираните. Тоест, токолкот ваксината може да намали процентите хоспитализация, тя не спира движението на заразата. Няма правило за неваксиниран, което не следва да важи за ваксиниран ако целта им е да намалят разспостранението. Ако такива се въведат то това няма да се направи по медицинси а по политически причини.