108

Анонимен

преди 2 години

108 - аз работя всеки ден с чужденци. В държавата, в която съм ваксинираните са около 40 %. Интересно е, че тези, които масово отказват в моята компания са предимно финландци, германци французи. Хората си казват в прав текст, че не вярват, че налагани по фашистки път биологични продукти ще им донесат нещо добро. И никой не им се е присмял и дискриминирал. Смехът е за теб, който вярваш на това, което пишат медиите.

107

До 93

преди 2 години

Лотария е да искаш да изкараш ковид.

106

До 109

преди 2 години

Не ни обяснявай на какво приличат държавите им. Отиди и виж на какво приличат първо. Пък после ще си говорим.

105

Д0 107 и 108

преди 2 години

Така е. Хората получават покани по пощата и се ваксинират веднага, като им дойде ред, с каквото им предложат. Няма астра зенека, пфайзер или модерна да избират. Каквото им се падне. Животът е спокоен. Къде има, къде няма мерки, никой не пищи, заведенията си работят, и всичко е на 6 почти. Само тук сме май глезени и кисели. Тъжна работа.

104

До 111

преди 2 години

Ей, на антиваксърите много ви се ще да е така. Ама няма такива данни. Боледуват тежко някои ваксинирани над 70 години с множество придружаващи заболявания. Даже и в Израел са такива.

103

Анонимен

преди 2 години

Що да не е редно да се ограничават ваксинираните? Разнасят ли зараза? Разнасят! Тъй че и за тях - ПиСиАр тестове и карантини. Ваксината единствено им е гарантирала че имат някакъв имахинерен шанс да го изкарат по-леко, нищо друго!

102

Анонимен

преди 2 години

Делтата я разнасят ваксинираните.

101

do 107 i 108

преди 2 години

Тия гении от Белгия и Франция вместо да се смеят първо да видят на какво прилича държавата им, където били умни и масово са се ваксинирали и дали това е дало желания ефект. Дали в България хората спазваха мерки и дали нещо се случи през лятото? Нека да се ваксинират и 5 пъти щом това ги кара да се чувстват умни. А вие сте някакви чуждопоклонници щом не мислите самостоятелно и се учите кое е правилно на базата на това, което одобряват Зап. Европа. Много жалко!

100

Анонимен

преди 2 години

Така е. Аз живея в Северна Европа. Смеят се, като чуят, какви страхове имат нашите от ваксините . Изложихме се тотално и всеобхватно. А най-смешното е, че тука се гордеят. Нямам думи колко сте жалки!

99

Анонимен

преди 2 години

Ние доказахме на Европа колко ни е умствения багаж. Работя с белгийци, немци и французи и хората се чудят как тук при наличие на ваксини и възможност за избор българите не искат да се ваксинират. Там не са васкинирани само най-ниската в социално и образоветилно отношение част от населението и емигрантите. Ние сме на нивото на талибаните и не заслужаваме да сме в Европа.

98

7 % пол. проби

преди 2 години

Ако утре тестват 6 млн. българи, резултатът ще е 420 000 нови Ковид случая... Всеки разумен да си направи извод колко е страшен тоя вирус!

97

Анонимен

преди 2 години

В България са малцинство ваксинираните. Затова уточнихме-в ЦИВИЛОЗОВАНИЯ СВЯТ.

96

Изследван

преди 2 години

Преди ваксина -0 антитела. След първи файзер-420. След втората-3400. Приятелка преболедувала-49. Нещо по въпроса за ментетата???

95

Анонимен

преди 2 години

101 - само дето при 15 % ваксинирани вие сте аутсайдерите, неваксинираните са демократичното мнозинство, нали така?

94

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните също пренасят заразата, а пък дори и разните му мутации, така че и те са толкова опасни за околните, колкото и всеки друг. Дори и ако са повярвали, че тия ваксини вършат някаква работа те предпазват само себе си.

93

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните постепенно ги изтласкват от обществото и правилно. Щом се държиш като аутсайдер, ставаш аутсайдер. Поне в цивилизоватия свят е така. България е дупка, гето, клоака на цивилизацията. Тук правила няма, шири се примивитизъм, неграмотност, асоциалност.

92

Анонимен

преди 2 години

И какво като са,ваксинирани ,всичките ваксини са ментета и децата вече го знаят )

91

Анонимен

преди 2 години

Тая чак сега ли разбира, че хората боледуват.Да не би през изминалите години да не са били болни...

90

Анонимен

преди 2 години

Трябва да дойде Апартейдът на ваксините. Пейки за ваксинирани и пейки за неваксинирани. заведения за ваксъри и антиваксъри..................Антиваксърите да се изпращат в трудови лагери при доктор Мангъров - Менгелето.

89

В нарушение

преди 2 години

на Закона за личните данни....С кое право някой снима хората в градския транспорт и предоставя снимките за публичен достъп...