26

Анонимен

преди 2 години

15-Уууу е прав! Миналата година закривах сметки в сег ДСК, която след като купи Експресбанк променяла условията и едната сметка(забравена от 2017-2020) бяха я изсмукали до минус. Наложи се да платя за мога да я закрия. Вече вземат за теглене, за внасяне, само за разговор още не искат нищо. Някъде 5 месеца успях да нямам сметка, но сега е много трудно, затова правят каквото си искат. В офисите държат 20гр, а това трябва да се плаща. И как? Увеличават прихода и готово.

25

Samo minavam

преди 2 години

Да Ви кажа ли рецептата, пичове, как да не звънят повече. Много е проста.

24

MALE

преди 2 години

Четете си договорите с банките, бъдете добре запознати с правата и задълженията си и тези няма да просперират... Няма нищо ново в тази схема - практикува се от години както чрез телефонно обаждане, така и чрез имейли. Банка не би ви искала личните данни по тези 2 канала, а ако го прави, то сменете банката. Аз лично много обичам да се габаркам с такива обаждания - пускам им музика, давам им невъзможни имена, давам имейлите на други скамери и спамери, говоря им на други езици... Забава

23

Руско-украинска

преди 2 години

схема, в която участват както "центрове" на територията на Украйна, така и много руски "мулета", и даже пандизчии, колкото ще да им конфискуват незаконно внесените смартфони. В двете държави вече пострадаха стотици хиляди ***.или. При такива бурни успехи защо да не опитват и тук - отдавна сме доказали, че сме предимно хапльовци, ще ожънат богата финансова реколта.

22

Анонимен

преди 2 години

20+21: начини има много, но никой не се занимава. само тук ги хващат и нищо, дадат им там 1г и това е. А че са завлекли десетки хора със спестяванията им не е важно. Онзи излиза и е осигурен до живот с откраднатото. Това е положението в БГ. На запад е различно, там има наказание а тук се лъжем че се наказваме.Ако ме направят президент за ч ден аз ще направя трудови колонии и затвори. Само до 1 година ще съм изчистил всичко. Има начин, желание няма

21

Ъ?

преди 2 години

И от кои по-точно измамници да се пазим. Получих съобщение от банката, че след изтичане на срока на депозита, ще се трансформира в разплащателна сметка/със съответната месечна такса/.Другият вариант бил да ги сложа в инвестиционни фондове с голяма доходност/зависи от степента на риска/.Но риск винаги има.Имам добра финансова култура,образование и доп.квалификация"Стопанско управление" и знам дотолкова,че големи финансови акули затъват,а какво остава за мен.Събирал си пари за голяма покупка и изв

20

House M.D.

преди 2 години

Аз паи в банка нямам. Пари - тоже.

19

Анонимен

преди 2 години

Телефонните измамници се учат от Киро Факиро !

18

ццц

преди 2 години

ко речи, ко? ко ша загубим?

17

Анонимен

преди 2 години

До 21 - ПОДКРЕПЕМЕ!!! Но като допълнение да се разреши, когато ги хванем да имаме достъп до 6 точки (2 ключици, 2 лакетни стави и 2 коленни "чашки"). А... те обикновенно са с многодетни семейства - и там може да се въздейства! Тъпо, но другите мерки са безполезни!!!

16

Жуждрамуняк

преди 2 години

"измама на лековерни хора в пандемията" - това хора, които са лековерни само по време на пандемия ли?! ех...Между другото, кой се връзва на подобни "измамички" още?! Като изключим бабите и дядовците (тях ги разбирам)... Последно ми се обадиха и им пях песен, докато не ми затвориха... Тровете ги тия ;) Стига с това лековерие

15

Ххахахахаха

преди 2 години

Имам 16 лева в банката, ще ми сплашат дедовия. Още след превода на заплатата всичко заминава за сметки, храна и гас.

14

Чорел Impex

преди 2 години

Крайно време е телефонните измами да бъдат квалифицирани в НК като тероризъм и да бъдат предвидени адекватни наказания.

13

Хохавел Комерс

преди 2 години

Вятовските са плъзнали навсякъде. За 1 вятовски заловен, награда. А за заловения конфискация на всичко движимо и недвижимо на него и цялата рода. Само крути мерки с тази измeт, иначе оправия няма.

12

АнонимеН

преди 2 години

ЧУВАМ ГЛАСОВЕ!

11

Анонимен 123

преди 2 години

Паите,, паите,,, те са важни....

10

Ууууу

преди 2 години

А бихте ли ми обяснили каква е разликата между измамниците, които ви лъжат, че ще загубите парите си, и банките, които ви при казват само сладки приказки и накрая пак губите парите си, или поне част от тях. Справка:банка ДСК.

9

АнонимеН

преди 2 години

ДЕПОЗИТИ ДО 100 ХИЛЯДИ ЕВРО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ВЪВ КАКВА ВАЛУТА И НА 1 ЛИЦЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА ДОКАТО Е В СИЛА ВАЛУТНИЯ БОРД! ВСИЧКИ ДЕПОЗИТИ ДО 100 ХИЛЯДИ ЕВРО НА 1 ЛИЦЕ ОТ КТБ БЯХА ИЗПЛАТЕНИ НА 100%! ИЗВОДА Е АКО ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 100 ХИЛЯДИ ЕВРО ГИ ДРЪЖТЕ В РАЗЛИЧНИ БАНКИ, ЗАЩОТО ЗАЩИТАТА Е ДО 100 ХИЛЯДИ ЕВРО ОБЩО В ДЕПОЗИТИ НА 1 ЛИЦЕ В ЕДНА БАНКА!

8

Анонимен

преди 2 години

че то няма разлика дали ще са измамници, или са от бсп - и в двата случая оставаш без пари!

7

ББ

преди 2 години

Аз паи не държа, само кюлчета и евраци по 500 събирам