123

Анонимен

преди 2 години

Трябва по коректно да поднасят информацията , за да не внасят допълнителни притеснения у хората . Нищо не им пречи да казват , какъв е възрастовият профил на приетите в болница , колко от тях са в по-тежко състояние , колко са в сравнително леко . Имат ли придружаващи заболявания или не . Над 13 % от активните случаи да са в болница си е висок процент . Загадка си е ,как не успяха активните случаи да паднат под 7200 през юли . Това означава хиляди да са били болни по 2-3 месеца

122

Анонимен

преди 2 години

До до 121 "България не е други държави, ПСР почти не се практикуваще".... Е, сега вече се практикува - погледни "Приложение 3 към Заповед РД-01-724/22.12.2020 г." - там са изброени всичките болници и лаборатории, където се прави PCR специално за COVID. Общо са 97 към датата на заповедтта. Ако мислиш, че 100 лаборатории не могат да обработят 6000 теста за 24 часа, няма за какво да си говорим.

121

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Много обичам да споря с буквалисти, забавни сте. Имах един преподавател в техникума, който с пяна на уста ни убеждаваше, че това на стената не ключа на лампата, а прекъсвача на осветлението." Тръгна да поправяш някой друг, точно с "буквализъм" и с опити да се правиш на умен, а сега се оплакваш от "буквалисти". Да не говорим за гигантската разлика в примера ти и и "объркването" ти.

120

до 137

преди 2 години

Искаш да кажеш, че носът ти е отделен от тялото ти ли? Държиш го в буркан на нощното шкафче ли? Интересни разсъждения! Натривка се взема и от гърлото ти, то също ли не е част от тялото ти? А в червата имаш бактерии, те също ли не са част от тялото ти? И тях ли държиш в бурканче? Ти си медицински феномен!

119

Анонимен

преди 2 години

До до 134......Носът ти не е прахосмукачка. Трябва вирусът да е в достатъчни количества, за да излезе PCR-теста положителен. Ако концентрираш вируса от въздуха, да вземем да те пуснем да се разхождаш по улиците по график, за да намаляваш вирусния товар в атмосферата.

118

Анонимен

преди 2 години

До до 130/138 "Не си учил нито химия, нито физика, нито биология. Средното образование е достатъчно, за да разбереш основно как се случват нещата." По такива коментари като на господина, 130 се познава за какви анти-ваксъри става дума. Хора, които дори да имат средно образование, са били двойкари и са си останали неграмотни. Това е нивото на анти-ваксърите. Има и от другите разбира се, които са доста по-умни, и правят пари от анти-ваксърството си, но това е друг въпрос.

117

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Нито "приблизителна бройка" нито "порядъка" имат някакво отношение към поправката ти, която презюмира, че интензивни случаи непременно са "на кислород", а останлите - не са.

116

до 130

преди 2 години

Бонус информация - знаеш ли как се прави тест за кръвна група? Мислиш си, че ти гледат клетките ли? Не, правят реакция. Знаеш ли как се мери холестерол? Правят реакция. Не си учил нито химия, нито физика, нито биология. Средното образование е достатъчно, за да разбереш основно как се случват нещата. 2 курса в университета вече ти дават по- дълбока представа.

115

до 134

преди 2 години

Ами Пробата се взима от Носа ми - а там има неща, които няма в Организъмът ми колкото искаш, с всяко вдишване поемам Протеини от Мъртви организми от Въздуха, дори прах от изпражнение на насекоми!

114

Сата НАТО

преди 2 години

Много обичам да споря с буквалисти, забавни сте. Имах един преподавател в техникума, който с пяна на уста ни убеждаваше, че това на стената не ключа на лампата, а прекъсвача на осветлението.

113

Анонимен

преди 2 години

До до 128/130 "Е Ако Тестваш Мъртъв Вирус - как ще Знаеш, че е Жив у този от който си Взел Пробата, а не е Мъртъв у Тествание, т.е. нямаме Болен?!" Ти си НАПЪЛНО НЕГРАМОТЕН. По дефиниция "жив" вирус няма.Има вирусен товар или отсъствие на такъв и за него се тества за наличие на вирусен протеин в организма: колкото по-високе той, толкова е по-вероятно теста да даде положителен резултат.

112

до 130

преди 2 години

Ти си рядко загрял индивид. Загрял си като албански реотан. Очевидно си нямаш идея за какво говориш. Тестът потвърждава наличието на биологичен маркер - протеин. В теб, ако нямаше вирус, нямаше да има наличието на протеин от вируса. Защото Т-Лимфоцитите работят по такъв начин.

111

Сата НАТО

преди 2 години

Естествено. Абсолютно наясно съм, че може и едното, и другото. Просто съм дал ПРИБЛИЗИТЕЛНА БРОЙКА. А порядъка е точен.

110

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "2600 НЕ СА в болниците на кислород. На кислород са 200 души." Като си тръгнал да поправяш, гледай да е вярно. Всъщност, не е задължително нито интензивните нито другите болнични пациенти да са на кислород, съответно и обратното е вярно: и интензивните (по-често) и другите, могат да са на кислород.

109

Анонимен

преди 2 години

Браво на Стойчо-авантата и Гадев. Оставки и първия да си плати лечението

108

до 128

преди 2 години

Е Ако Тестваш Мъртъв Вирус - как ще Знаеш, че е Жив у този от който си Взел Пробата, а не е Мъртъв у Тествание, т.е. нямаме Болен?!

107

Анонимен

преди 2 години

До до 116....... Захванали сте се със силно безперспективен проблем. В медицинските лаборатории в страната всяка минута се взимат проби за какво ли не, в количества, многократно по-големи от тези за Ковид. Има си организация и МНОГО "места", където тези проби се "събират на едно място" и обработват. Със същия успех можете да попитате, не се ли съсирват кръвните проби, взети за кръвна картина и не изсъхва ли бледата спирохета преди теста на Васерман.

106

Сата НАТО

преди 2 години

2600 в болниците на кислород ---///---- 2600 НЕ СА в болниците на кислород. На кислород са 200 души.

105

до 122

преди 2 години

Дори сте по- отколкото сме предполагали. По-по-най. На теста не му трябва жив вирус. На него му трябва протеин от вируса.

104

Анонимен

преди 2 години

До до 116/122 Ако беше станал лаборант, щеше да знаеш всички тези неща, от които така силно се вълуваш, че даже и изказваш "мнение". За твое съжаление, за лаборант се учи.