163

Анонимен

преди 2 години

В САЩ официално обявиха тестовете за невалидни и неефективни. Медиите или РЗИ-тата ще бъдат съдени за лъжи?!

162

преведено за вас

преди 2 години

Близо 700 американци умират всеки ден от COVID, каза Osterhom. Важно е да се отбележи, че броят на смъртните случаи е далеч под пика през януари с 3300 смъртни случая дневно.

161

Анонимен

преди 2 години

Трябва да ги е страх хората, затова се пускат такива статии...

160

Иван

преди 2 години

Трябва да се ваксинират хората

159

Анонимен

преди 2 години

А колко са починалите без коронавирусна инфекция или с недоказана такава?

158

Анонимен

преди 2 години

А защо псевдодържавата не затвори това лято COVID развъдника Слънчев бряг, а? Защо и тази зима децата трябва да затъпяват с дистанционно обучение, за да не се наруши комфорта на сводниците и наркомафията по време на сезона!?

157

Анонимен

преди 2 години

Има ли статистика колко от новозаразените са ваксинирани или не е удобно да го коментираме?

156

Анонимен

преди 2 години

ПРОДАДОХА ПРОБЛЕМНЕГАТИВОН ВНУШИХА КОДИРАХА ПРОСТИТЕ ХОРА НЕВЕЖИТЕ НЕМИСЛЕЩИРЕАКЦЦИЯ СЕГА ВИ ПРОДАВАТ РЕШЕНИЕ! КАК може да са толкова прости хората да приемат 1 вирус а да не приемат БОГ!!МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ КОНТРОЛ ОТНЕМАНЕ НА ПРАВА СВОБОДА ОГРАНИЕЧЕНИЯНОВ СВЕТОВЕН РЕД ! ТОВА Е !!!!!!!!

155

Анонимен

преди 2 години

НЯМАМЕ НУЖДА ОТ КОНТРОЛ ! НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ОБУЧЕНИЕ ! ЛЮБОВТА Е ВСИЧКО ЖИВОТ ЗДРААТА Е ЛЮБОВ ЗАЩОТО ДУШИТЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ БОГ НАШИЯ СЪЗДАТЕЛ ЗА БОГ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! тея *** слуги на сатаните които искат да ви убиват и ви убиват с лъжи с измислени болести ГОСПОД ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯ С ВАС!

154

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЦИ ! УБИЙЦИ ! ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! ОТНЕХА ВИ ПРАВАТА И СВОБОДАТА ДАДЕНИ ВИ ОТ БОГ! КОРОНАВИРУС Е ИЗМАМА НАЙ ОБИКНОВЕН ВИРУС СЪЗДАДЕН ЗА ДА ВИ ТРОВЯТ И ВАКСИНИРАТ ДА НАМАЛЯТ НАСЕЛЕНИЕТО ! КАК МОЖЕ ДА СТОИТЕ И ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ! ЗАЩОТО ВИ ПОДЧИНИХА ИЗЛЕЗТЕ НАВЪН И СЕ БОРЕТЕ ЗА СВОБОДАТА СИ! БОГ Е ЛЮБОВ КЪДЕТО Е БОГ НЯМА БОЛЕСТИ ! ако физическото тяло има състояние в следствие н акарма или негативни мисли емоции то е болно и всичко е урок на ЗЕМЯТА

153

Анонимен

преди 2 години

Като плувни костюмчета им седят тия дрешки. Хайде стига с тази настинка, за тия лъжи които пишете, ще има специално местенце в пъкъла за вас !

152

АНОНИМЕН

преди 2 години

Само, че ужасът е много по-голям Я се образовай малко , защото изоставаш с вирусите

151

Анонимен

преди 2 години

Сто години в България се обявяваше грипна ваканция при 300/100 000 човека!Това беше протокола!Сега на 100/100 000 вече припадаме от ужас.Ужаст!

150

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Нищо не твърдя. Ти сам си си го написал. Вижда се и с какво "сравняваш" (2600). За разлика от теб аз не "гадая". Поправката ми имаше за цел да покаже, че корекцията ти няма общо с реалността, и че приказките ти са празни.

149

Анонимен

преди 2 години

Лъжи и пропаганда!!! Не им вярвайте!!!

148

Сата НАТО

преди 2 години

Да, а според тебе колко са? Твърдиш, че съм се хванал за числото 200 ли? По-надолу ти обясних, че съм посочил приблизително число, но щом имаш по-точно предположение, моля - заяви го. Може да не е точно 200. Ако уцелиш колко са хората на кислород в момента, нека е теоето.

147

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "2600 НЕ СА в болниците на кислород. На кислород са 200 души." Сата НАТО "За точни числа не съм се хващал." ......

146

Сата НАТО

преди 2 години

Радвам се, че ме изчака да се върна от плажа, дано не си скучал. Макар че доста изнервен ми се виждаш... За точни числа не съм се хващал.

145

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО ""Много често" и "голяма част", не означава "винаги" и "всички", а двете заедно, означават точно един порядък по-малко" Ти си загуби правото да изпозлваш думи като "порядък", когато се хвана за точните числа и им "приписа" лечения, явно незнаейки къде какво се прави. Сега се опитваш да яхнеш точно корекцията, която направих. "Всичко под 1400" е смехотворно, при положение, че преди говореше за 200. Ако искаш провери колко е разликата в "порядъка" между 2600 и 1400 и 200 и 1400.

144

Анонимен

преди 2 години

Тестването е измама ! НЕ СЕ ТЕСТВАЙТЕ БЕЗ ПРИЧИНА !