174

Анонимен

преди 4 месеца

В САЩ официално обявиха тестовете за невалидни и неефективни. Медиите или РЗИ-тата ще бъдат съдени за лъжи?!

173

преведено за вас

преди 4 месеца

Близо 700 американци умират всеки ден от COVID, каза Osterhom. Важно е да се отбележи, че броят на смъртните случаи е далеч под пика през януари с 3300 смъртни случая дневно.

172

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да ги е страх хората, затова се пускат такива статии...

171

Иван

преди 4 месеца

Трябва да се ваксинират хората

170

Анонимен

преди 4 месеца

А колко са починалите без коронавирусна инфекция или с недоказана такава?

169

Анонимен

преди 4 месеца

А защо псевдодържавата не затвори това лято COVID развъдника Слънчев бряг, а? Защо и тази зима децата трябва да затъпяват с дистанционно обучение, за да не се наруши комфорта на сводниците и наркомафията по време на сезона!?

168

Анонимен

преди 4 месеца

Има ли статистика колко от новозаразените са ваксинирани или не е удобно да го коментираме?

167

Анонимен

преди 4 месеца

ПРОДАДОХА ПРОБЛЕМНЕГАТИВОН ВНУШИХА КОДИРАХА ПРОСТИТЕ ХОРА НЕВЕЖИТЕ НЕМИСЛЕЩИРЕАКЦЦИЯ СЕГА ВИ ПРОДАВАТ РЕШЕНИЕ! КАК може да са толкова прости хората да приемат 1 вирус а да не приемат БОГ!!МАСОВА ВАКСИНАЦИЯ КОНТРОЛ ОТНЕМАНЕ НА ПРАВА СВОБОДА ОГРАНИЕЧЕНИЯНОВ СВЕТОВЕН РЕД ! ТОВА Е !!!!!!!!

166

Анонимен

преди 4 месеца

НЯМАМЕ НУЖДА ОТ КОНТРОЛ ! НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ОБУЧЕНИЕ ! ЛЮБОВТА Е ВСИЧКО ЖИВОТ ЗДРААТА Е ЛЮБОВ ЗАЩОТО ДУШИТЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ БОГ НАШИЯ СЪЗДАТЕЛ ЗА БОГ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА! тея *** слуги на сатаните които искат да ви убиват и ви убиват с лъжи с измислени болести ГОСПОД ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯ С ВАС!

165

Анонимен

преди 4 месеца

ЛЪЖЦИ ! УБИЙЦИ ! ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! ОТНЕХА ВИ ПРАВАТА И СВОБОДАТА ДАДЕНИ ВИ ОТ БОГ! КОРОНАВИРУС Е ИЗМАМА НАЙ ОБИКНОВЕН ВИРУС СЪЗДАДЕН ЗА ДА ВИ ТРОВЯТ И ВАКСИНИРАТ ДА НАМАЛЯТ НАСЕЛЕНИЕТО ! КАК МОЖЕ ДА СТОИТЕ И ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ! ЗАЩОТО ВИ ПОДЧИНИХА ИЗЛЕЗТЕ НАВЪН И СЕ БОРЕТЕ ЗА СВОБОДАТА СИ! БОГ Е ЛЮБОВ КЪДЕТО Е БОГ НЯМА БОЛЕСТИ ! ако физическото тяло има състояние в следствие н акарма или негативни мисли емоции то е болно и всичко е урок на ЗЕМЯТА

164

Анонимен

преди 4 месеца

Като плувни костюмчета им седят тия дрешки. Хайде стига с тази настинка, за тия лъжи които пишете, ще има специално местенце в пъкъла за вас !

163

АНОНИМЕН

преди 4 месеца

Само, че ужасът е много по-голям Я се образовай малко , защото изоставаш с вирусите

162

Анонимен

преди 4 месеца

Сто години в България се обявяваше грипна ваканция при 300/100 000 човека!Това беше протокола!Сега на 100/100 000 вече припадаме от ужас.Ужаст!

161

Анонимен

преди 4 месеца

До Сата НАТО Нищо не твърдя. Ти сам си си го написал. Вижда се и с какво "сравняваш" (2600). За разлика от теб аз не "гадая". Поправката ми имаше за цел да покаже, че корекцията ти няма общо с реалността, и че приказките ти са празни.

160

Анонимен

преди 4 месеца

Лъжи и пропаганда!!! Не им вярвайте!!!

159

Сата НАТО

преди 4 месеца

Да, а според тебе колко са? Твърдиш, че съм се хванал за числото 200 ли? По-надолу ти обясних, че съм посочил приблизително число, но щом имаш по-точно предположение, моля - заяви го. Може да не е точно 200. Ако уцелиш колко са хората на кислород в момента, нека е теоето.

158

Анонимен

преди 4 месеца

До Сата НАТО "2600 НЕ СА в болниците на кислород. На кислород са 200 души." Сата НАТО "За точни числа не съм се хващал." ......

157

Сата НАТО

преди 4 месеца

Радвам се, че ме изчака да се върна от плажа, дано не си скучал. Макар че доста изнервен ми се виждаш... За точни числа не съм се хващал.

156

Анонимен

преди 4 месеца

До Сата НАТО ""Много често" и "голяма част", не означава "винаги" и "всички", а двете заедно, означават точно един порядък по-малко" Ти си загуби правото да изпозлваш думи като "порядък", когато се хвана за точните числа и им "приписа" лечения, явно незнаейки къде какво се прави. Сега се опитваш да яхнеш точно корекцията, която направих. "Всичко под 1400" е смехотворно, при положение, че преди говореше за 200. Ако искаш провери колко е разликата в "порядъка" между 2600 и 1400 и 200 и 1400.

155

Анонимен

преди 4 месеца

Тестването е измама ! НЕ СЕ ТЕСТВАЙТЕ БЕЗ ПРИЧИНА !