6

баико

преди 2 години

1971 год. запо4нах като сержант сас заплата 6тат 98 лв. 1989 есента се пенсионирах сас 165 лв. доиде мрасника костов и от вси4ки пенсионери взе по 1/3 та сега взимам 446 лв. кога 6те си вземем това от костов пустиняка.ве4е нямам време.да му се потарси отговорност на мрасника.

5

Жо

преди 2 години

ЗА ТЕЗИ, които плачат за бай-Тошовото време ще кажа- Вие, комунистит, се отказахте от измисления си социализъм. Вие, комунистите, за една вечер обърнахте палачинката и станахте капиталисти. Вие напълнихте църквите, в които не ни давахте да ходим. Вие се отказахте от соц техниката и си купихте перални, хладилници, телевизори коли от капиталистическите страни. Я, погледнете колко съветски уреди имате в момента в къщите си! Николко. Я ми кажете в колко соц-страни ходите на екскурзии и в колко капит

4

Анонимен

преди 2 години

Как 105 лв? Висшист започваше с 180лв към 1985г , а среднист-135лв. Поне на мен ми се наложи след завършване да работя 1985-86г.като нередовен учител в едно село. Плащаха ни квартирата, заплатата ми беше 135 лв.

3

Стоян

преди 2 години

Престанете да ни осведомявате за милионите за пенсии,кажете колко милиони от нашия джоб ще отидат за изборите-за 6 месеца 3 пъти избори +президентските 4 пъти избори и ако има балотаж 5 пъти.И защо,защото радевите протестърси са некадърници но много алчни за власт и крият некадърността си като си хвърлят обвинения .Как може тоя народ да е толкова неориентиран и да вярва на такива мошеници.Акъл ли нямат,очи ли нямат да видят какво се случва?

2

До 400 лв

преди 2 години

Пенсиите няма да се увеличат в сравнение със сегашните плюс 50 лв и хората реално ще получават по-малко от сега.

1

комитата

преди 2 години

абе стига сте правили статистики -съкратете огромната държавна администрация ,дайте път н амладите хора да работят ,спрете пенсионирани служители д а работтя и получавт доходи ,спрете помощи за хора дето точат сиистемата и н е работтя -голяма кочин а