195

!!!

преди 2 години

Това са последиците от работата, работата, работата...

194

ДАЧИА РУМАНЕШ

преди 2 години

Защо цените ви са по скъпи от тези в МОНАКО, БАРСЕЛОНА, ИБИЗЗА , МИКОНОС И САНТОРИНИ ??..А Вуллггари ?

193

Тъпчо

преди 2 години

Тези сладури явно са с нов девиз- ,,Час година храни,, .

192

Глупости

преди 2 години

Няма такова нещо като нечестна цена. На който не му харесва да не купува. Марк то маркет. Нечестно е ДДС-то на лекарствата - абсурден данък болест, но това е друга тема.

191

Анонимен

преди 2 години

Ама кой ви кара да ходите по нашето море и да плащате тези пари насила?Все едно не знаете какво е!?Да плащаш такива пари и после да висиш в тоалетната с часове било от храната,било от водата.Ама понеже БГ си е разграден двор и пускат всичко живо без тестове и ваксини,сега ще страдаме пак всички.Как пък гърците не са като нас и си държат на контрола по границите,нашето не е държава...

190

Jonsy

преди 2 години

Положението, е трагично, цените са не реални, особено ако ги сравниш с качеството на продукта! Една шопска салата 8-12лв, бургаско наливно 5-8лв, сафрид 200гр. от 12лв ....Паркинг на едно място видя 8лв/час!!! Нека богаташите ходят на бетономорието, аз ще си пробвам късмета с Гърция!

189

Че Гобара

преди 2 години

Оовчици, само да ви кажа. Няма никакво значение дали ще ходите или няма да ходите при мутрите на българското черноморие. Като не ходите, мутрите от правителството ще им гласуват помощи за да "спасят туристическия сектор". Ще бръкнат в хазната и ще платят на техните приятели мутрите на морето вашите неосъществени почивки. Тоест - пак ще им платите хотелските стаи, но без да ходите. Схващате ли? Хайде сега на следващите избори пак пуснете бюлетина за ГЕРБ или ИТН (ГЕРБ2) и после пак псувайте.

188

123456

преди 2 години

До nonameДа бе да...Айде посмали малко...

187

Един

преди 2 години

Лукс ви казвам. Все едно сме на Ревиерата :) Тръгнах към Трейшън Клифс - викам си, дай да видим къде плажуват богатите и известните. Стигам до някаква бариера, излиза един сеелтак по бермуди и ми вика - "Къдие отиаш". Казвам - "До плажа на Трейшън Клифс". Той - "*** то ие много скъпо, ние си струа". Тоя оолигофрен те посреща пред някакъв мега комплекс за милиони. Обърнах и си тръгнах. Пълни дупки сме в тази държава, пълни. Никъде в Европа няма такава проостотия.

186

граблива калинка

преди 2 години

най ми е гот на палатка, у шубраците... мъкна щайга домати, краставици 10 хляба и нищо не купувам. cepa по храстите и nukaя у морето. лев не съм дал от години! гащите сменям, като се прибера у нас. кеф!

185

Чета и си мисля

преди 2 години

Глупаво написана статия. На база на какво се твърдят тези неща - ами то със същия успех умножи цифрите по 10 и гледай к'во става. Ама къде е това, има ли други варианти и т.н. - по тези въпроси пас. Аматьор журналист.

184

Един

преди 2 години

Абе, бургера бил по 18 лева. Това да е проблема. Разхождам се по северното черноморие, реших да мина през плажовете около Каварна. Кофти пясък, гадно море, обаче претенции бааатако. 30 лева чадър с два шезлонга. Сложили някакви шатри - 100 лева :)))) Гледам и се смея на глас, ама смея се и всички ме гледат. Някакви румънци се мотат, явно ги дават тия пари. Преди да стигнеш до тия плажове минаваш през едни чукати, навсякъде *** хартийки ... абе изобщо. 100 лева ... хахахахаха.

183

Анонимен

преди 2 години

ама бойко им намали ддс на 8% , Подари им Милиарди народна пара през нап, 60/40 80/20 - А те алчни та алчни ! на Резово в най-забутаното кръчме две филийки хляб 1лв и то при пълна поръчана маса за 6 човека !

182

ACAB

преди 2 години

Бетономорието е пълно не заради доброто качество, красивата гледка или хубавото обслужване... Напълни се заради липсата на противоепидемични мерки, заради което ще страда целия народ от другия месец... но това е друга тема. Сега всички, които не бяха стъпвали на родното бетономорие от 10 години на сам видяха какво е нивото и догодина всички хотели ще са празни. Тогава алчните митри ще реват, ама сега ден година храни!

181

Еднорък Готвач

преди 2 години

При нас най много се харчат пълнените чушки, по 22лв порцията и пак не мога да смогна.

180

Хотелиер

преди 2 години

Аз в моето хотелче в Приморско, давам на туристите пържолата по 14 лв., кебапчето и кюфтето по 3,50 лв., а шишчето по 12 лв... ама така е като им обясня, че е БИО и ЕКО, нищо че купувам местото от Кауфланда. Дера ги за нощувка по 220 лв. на вечер, а отделно им вземам и по 20 лв. за паркинг на ден. Ама така трябва да ***. и дере здраво българския турист, тогава пуска най-много. И като си тръгват всички ми викат "Евала, батка, догодина пак сме при тебе!"

179

Анонимен

преди 2 години

не като касичка, направо като шаран те гледат!

178

Анонимен

преди 2 години

Велето като напишат нещо небалансирано, че и гадно и жълто за бг и мед им капе на сърцето. Сега нали не могат да пишат срещу протестърите и как да запълнят квотата с омраза и хейт? Да вземем да им даваме идеи вече, че се и повтарят с морето.

177

Иван

преди 2 години

Най-готино е на море с 1-2 ученички от гимназиите в София. Не ти трябва храна или вода.

176

Анонимен

преди 2 години

И 18 стотинки да беше, такива *** не ям. Уважавам си тялото, не искам да го тровя.