255

Щирлиц

преди 2 години

Подзаглавието казва всичко.Догодина може да опитате пак.

254

Хахах

преди 2 години

Ама даже по 30 им вземайте. Всеки който е дръзнал да иде в тая клоака наречена черноморие заслужава яко дране. То, в крайна сметка, човек си остава глупавв за цял живот.

253

Защо

преди 2 години

Триете коментари ?!? Ооо ти неразумни из***е , .. Ходете по Гърция и Турция . Там Ви се хилят до уши а после ви псуват до 9-то коляно. Морето ни е такова заради нас , този път не са ни виновни Американците и Руснаците. Нито Боко или пилота.

252

винкел

преди 2 години

Край!!!! Който нашенец е бил това лято на почивка по българското черноморие, скоро няма да повтори!!! Мутрите "сами си режат клона" на който седят с тези цени! Вари ги, печи ги, все Меринджеи, кво да ги правиш...

251

Щерю

преди 2 години

Ще си взема и аз 2-3 такива бургера - на куково лято, в някой слънчев ден...

250

Анонимен

преди 2 години

от бай тошово време: Мешаната скара заемаше централна позиция в едновремешния ресторант. Тя включваше кюфте, кебапче, пържола, шишче, дроб и гарнитура и всичко това само за 1,70 лв. Измайсторената от Балкантурист шопска салата излизаше по 70 ст., пържените картофки със сирене с 10 ст. отгоре, а най-скъпият специалитет на заведението не беше повече от 3,50 лв. Българските ракии, водки и *** струваха по 50-60 ст. за 50 г, а руската водка 0,70 лв.

249

Krom

преди 2 години

Бравос! Догодина, когато съвукупния турист забегне отново в Гърция, Турция и къде ли още не, пак ще има "рев на умрело" - Държавата виновна, империализмЪ виновен, както и Световното положение виновно. ***! Българския туризъм и мисълта за утре - абсолютен оксиморон.

248

турчин

преди 2 години

за момите имаме тлъсти турски тиражджии. а бе какво по хубаво от това плажче 45 градуса от двете ти страни горят пожари навякъде потни кочове около теб

247

турчин

преди 2 години

елате при нас пожари, море, некъпани готвачи и жените ги покриваме да не ви плашат, че са грозни

246

Лойко

преди 2 години

Цената е ясна,но какво ядем срещу тази цена.Бургери...ала,бала.Кога е имало вкусни бургери в България.Къде го вкусното телешко месо. Мъчим се с ластици и гуми от стари крави и бикове,а им казваме телешко.Никога в България не е имало истинско вкусно телешко месо.Който му разбира ще му стане ясно за какво говоря.Пишман партиотите да не коментират ,моля.

245

ЬЬЬ

преди 2 години

Не съм видял и не съм чул досега някъде да има доволни търговци-колкото и да печелят все им е малко.Те нямат насищане и за това оплакванията им няма и няма да имат край,все ще хленчат,че са застрашени от фалити и ще просят държавни помощи.Крадливо, алчно и ненаситно племе,но по-виновни от тях са тия,които плащат безбожните им цени.

244

Dnеs.bg

преди 2 години

За сметка на това рибената чорба с два вида риба, скариди и 3 миди е 1.80 лв. Много насищащо. Морето си е море.

243

Анонимен

преди 2 години

При фигуранта е пълна анархия. Всеки си прави каквото иска. Инфлацията е като по времето на Виденов. Цял ден работиш за един сандвич

242

у=ри

преди 2 години

грозна анална пародия за кво се озарява6 като те е=ат в гьза само

241

705

преди 2 години

Явно цените са по джоба на българите щом всички заведения са пълни, за някои дори се чака на опашка или трябва да се направи резервация няколко дни предварително.

240

ЩО , РЕВЕТЕ , БЕ...

преди 2 години

НАЛИ ИСКАХТЕ , ДА НЕ СТЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО БЕДНОСТ В ЕС....!?....ЕТО СЕГА ПРИ ФИГУРАНТА , КИРО-КАНАДЕЦА И ЦЪКЛЬО ВАСИЛЕВ .....ВЕЧЕ ЗАБОГАТЯВАТЕ АКТИВНО !!!!НОРМАЛНО Е И ЦЕНИТЕ ВИ ДА СА ЕВРОПЕЙСКИ....ХА,ХА,ХАААААААААА....

239

Кво ви пука ,бе...

преди 2 години

НАЛИ ГЕРБ ВЕЧЕ ГО НЯМА И ВЕЧЕ СТЕ БОГАТИ ГЕЙОВЕ ......НЕКА СТАНЕ БУРГЕРА ПО 10-э., ТА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ "БОГАТИ ЗАПАДНЯЦИ"....ХА,ХА,ХААААААА....ХА , ДА ВИ Е ЗДРАВЕ!

238

Злобар

преди 2 години

Абе тия добре ли са бе , къде има сега бургер по морето под 20лв. То даже за чужденци трябва да се продават от 50лв. нагоре . Хайде да не издребняваме сега защото знаем кои отиват на море в тия времена , тия които се чудят къде и как да се отърват от парите си.

237

Анонимен

преди 2 години

После защо няма туристи по българското бетоморие? Насадената пандемия оформи малко сметката на мутри и бивши депутати( защото повечето хотели са техни), но падне ли тя, нашенеца пак ще отиде на Гърция или Турция . Нормално, там те гледат като турист, а тук като дойна крава, даваща не мляко а уиски.

236

Хаха

преди 2 години

При наличието на Турция и Гърция на един хвърлей място, да ходиш на Българското фекално черноморие е посъпка на Пинокио.