109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ако може и бали със слама, напоена с запалима течност...и да я запалим.

108

Анонимен

преди 2 години

Партиите на протеста са финансирани от хора с по няколко обвинения и избрани от хора без грам акъл!

107

коментар във Фрог

преди 2 години

Колко ли му се чудят от герб на Петков? За какви бюджети, за какви актуализации говори? При Банкянския Толуп беше къде, къде по-лесно. Вдига телефона и актуализацията е готова. ,, Ало, Горанов, дай там на онаа фирма дваесе милиона! Как, защо? Нали са наши ора. И на Шиши, виж там ония педесе милиона, дето вчера говорииме. А така, разбрааме се. БлагодАрим, разбийш ли,,...

106

Анонимен

преди 2 години

Да "Боко в затвора", то тъй става само по слухове и манипулиранини снимки. Защо никой не осъди Борисов за снимките в спалнята му?

105

Анонимен

преди 2 години

Тройно препраната с петорно накисване корумпирана лъжлива крадлива комунистка Галевица е протестна партия :)

104

Анонимен

преди 2 години

Че какво лошо има, ако "протестните" партии понесат щети? И особено мутрата галева ако не влезе в парламента- най-добре за демокрацията!

103

Анонимен

преди 2 години

И откога ИТН е протестна партия? Да не би да протестираха? Да не би да ги биха?

102

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм си мислил, че ще го напиша, но като че ли най-адекватна в този момент е Ниновица и позицията на БСП партиите на протеста се държат като ощипани моми.

101

Анонимен

преди 2 години

Иска ми се да хвърля няколко павета по протестър ските партии

100

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение протестните партии да направят правителство и да изляза на площада да протестирам срещу тях. Да видим дали полицията ще ги пази :)

99

Айде бе!

преди 2 години

Всички хора ще са си по родните места през октомври и и поне избирателната активност ще е с 15 % нагоре! Кой за кого ще гласува е трудно да се каже, но тази статия ми звучи недостоверна....

98

Анонимен

преди 2 години

Христо сега се носи на крилете на очевадната подкрепа свише, но и бате я имаше тази подкрепа. Разликата е, че бате поне се задържа 10 години, а христовците свършват бързо.

97

Уф

преди 2 години

да се махат тези протестни партии, то се видя, че друго освен да искат да искат и да лежат по площадите не могат да правят. Не стига, че заради ковида загубих две години от живота си ами и тея ми взеха половин година до тук, а не знам дали няма да продължат да ни губят времето.

96

Анонимен

преди 2 години

Петоколонниците на Со рос провалиха съставянето на правителството! Всички знаят кои са те...

95

Анонимен

преди 2 години

Какъв "протест", какви "протестни" партии. Всичко беше платено от Черепа и компания, за да може Зеления чорап да си направи партия и стане човека оркестър. Ама на военния най- слабото му място е мисленето. Милия може само да изпълнява.

94

до протестърите

преди 2 години

ГОТВЕТЕ СЕ ДА ИЗЛИЗАТЕ ПО УЛИЦИ, ПЛОЩАДИ И КРЪСТОВИЩА...сега ще е за това, че си искате обещаното от ръководителите на метежа, обещаха да ви включат в някое и друго проектче, да ви назначат, нооо... не се случва, Комитетова си назначи своите хора от обкръжението, Киро канадеца назначи предимно канадци и никакви протестъри, при фелшера от Дупница няма празно място...

93

Анонимен

преди 2 години

Вече не става дума за партии и простотиите им. Става въпрос за спасяване на Държавата от чуждоземни крадци и мошеници , като т.н. Харвадски възпитаници. Пари нямало, а как намериха за някакви ел. коли и дадоха 34 милиона евро на Албански собственици, които уж били Германска фирма. Ами как ще купуват още 8 самолета като няма пари. Явно гледат само комисионната и въобще не ги интересува Държавата и хората.

92

До 95

преди 2 години

Не лъжи, со росоидино ! Не Слави, а ДйБ и ИЗ СЕ, предварително подготвиха и осъществиха клеветническа кампания и провал на проектокабинетът !

91

Анонимен

преди 2 години

Коронавирус

90

Анонимен

преди 2 години

Канадците се изтеглят от Афганистан и България.