9

Ай Сиктир

преди 2 години

От кофти матряла - толкова.

8

Анонимен

преди 2 години

Е, те това ви е проМУНЬЯМата - хаос и безвремие, напълно предвидими още от миналото лято, пък вие си чакайте пенсиите и заплатите!

7

Асан

преди 2 години

Кои са протестните партии... Червената Дончева движение 21 и еврейската Мара Капон...Славуца вече умря :)))

6

Lina

преди 2 години

Кой каквото си е изработил...Ето аз, например гласувах за мая+генчо. Благодарение на поведението им ги " Видях " колко са гладни за власт, и как редят в кулоарите постове. Те се " взели" с дай! бг, другите тях! да подкрепят. Имам време - ще мисля. А - идеята беше друга, беше обща..

5

Зозо

преди 2 години

Никакъв кабинет няма да има. Рундю талибанина ще се оака яко до октомври месец и е пътник на изборите. С гаранция ако иде на балотаж ще загуби без подкрепа от ДПС.

4

-

преди 2 години

ИТН са аут от БГ политиката!

3

Политолог

преди 2 години

Със сигурност! Христо Иванов проигра натрупания капитал след силните PR акции миналото лято. Показа се като малодушен службогонец, който заради силното си его пропиля шанса за промяна. Ако заедно с Мая Манолова бяха подкрепили Слави за 6м, както сега говори да подкрепят кризисно правителство, на изборите на пролет можеше да мине 15% но сега ще спадне под 10% и в следващия парламент ДБ изобщо няма да е фактор. Не им върви на демократите на лидери и това е...

2

man

преди 2 години

Радев постигна възложените му от Русия цели - да разедини и отслаби правителството, да всее съмнение в ЕС/НАТО и да приближи БГ до руската орбита. Сега ще натиска и за президентска република, за да заприличаме на Белорус. С лщбезната подкрепа на миячи на чинии и чалгари. Пуу

1

TRT

преди 2 години

Долу фашиста радев!!!