169

Уракул

преди 2 години

Врачката не познаИтн ще повиши доверието Майчето ще далеч от бариерата Ристю ша е на кантар

168

Анонимен

преди 2 години

слави отива при царя заедно с ибгни, хората избират Бойко за още 12 години спокоен живот без кризи

167

:)

преди 2 години

Всички за Слави. Ето талибаните успяха. Сега друсат кючеци. И Слави ще успее и ще друсаме кючеци и ние. Слава на простащината

166

Анонимен

преди 2 години

Ей за туй много хора не подкрепиха протестите. Щото видяха кой ще се възползва от тях. Някой пита ли се защо студентите не се включиха. Преди години те бяха в първите редици. Кой помни окупираните университети?

165

Пак по опорката?

преди 2 години

До Сашо Миялков: Партия Възраждане е аутсайдер и ще си остане такава. А ИТН ще просъществува известно време докато избирателите видят на какво са способни сценаристите на Слави, а и той самия. А БСП ще я има и тогава, когато ИТН и ГЕРБ ще са отдавна в историята.

164

Малко за политика

преди 2 години

Избирателите трябва да си научат урока и да не гласуват за т.н. "лидерски партии" ГЕРБ, ИТН и ДПС. Не може държавата да се управлява от джип, сарай или от Фейсбук. Това никъде по света не е дало добри резултати.

163

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

162

Случаен

преди 2 години

Дано!

161

noname

преди 2 години

Последното изречение показва кой е платил на тази врачка. Тиквата да не се надява.

160

Анонимен

преди 2 години

Всички проблеми идват, че завряният зет не е в централния, където му е мястото. Ако беше там нямаше да има марионетки в ДБ и щеше да е една нормална пария, както и БСП, щеше да е една реформирана соц. партия. И сега Славуца щеше да има правителство, но той явно забрави завреният зет къде го беше заврял

159

ОЩЕ

преди 2 години

следизборите за 45-то НС Слави показа, а сега и доказа,че е ПАТЕРИЦА на Бойко. ..., но не си дава сметка, че при трети поредни избори избирателите му ще намалеят значително и партията му ще се сгромоляса.

158

Анонимен

преди 2 години

Не искам нито Герб нито ИТН , просто не стават.

157

Анонимен

преди 2 години

ИТН се оказа огромно разочарование, тези хора с цялото си нахалство и глупост ще върнат крадливите Герб. Защо няма една нормална партия, с професионалисти , с нови хора без връзки със старите безполезни муцуни? Ох , няма решение поне в следващите няколко години

156

Анонимен

преди 2 години

За какво ни е ИТН и протестните партии в парламента?! Ми те не могат едно правителство да спретнат?! Само губят времето, а народът чака справедливост и достоен живот!! Хайде стига експерименти!Тези, които не могат вън!!

155

Жалко за народа

преди 2 години

Свърши времето на фалшивите протестни партии, идва истенския протест - на народа.

154

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори пак мислете със задните си части. Братята от етноса по нашия край от сега са надули на Слави чалгите и чакат новите избори.

153

Даа!

преди 2 години

Да честитим на Къ. Нинова за 4-тото място , а на по-следващите избори , ...и на 5-то място !

152

Васко Кеца

преди 2 години

ПиснА ми от антиваксъри, безработни протестъри и чалгаджийско-мутренски барок. Смее ви се цяла Европа, мързеливци!

151

кофти

преди 2 години

А какъв е електората на ГЕРБ : Всички , от всички политически партии са се намъкнали в ГЕРБ за да не бъдат преследвани от законите , защото явно има за какво да се крият , далавери , корупция , и престъпления от всякакво естество , също като ''вожда'' им , примитивни , прости , ама с власт , узакониха си и престъпността , ТОВА ВИДЯХМЕ ЗА 13г . !

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155: За момента е по-малкото зло. И не забравяй, че след три мандата два пъти е на първо място, дае и с 0.5 % по-малко от "водещите" ИТН в 46 НС. За *** това нищо не означава, но не всички са чалгари или пребочдисани протестъри. Новите партии ВСЕ ОЩЕ НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ и НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ НЕ НОСЯТ !!!