58

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател Ми намираше пари от кредити. Много кредити.

57

Родолюбец

преди 2 години

Ти сега си само наблюдател ,но при Баце не си бил ,ха,хаааа! Затова искаш да върнеш Баце,та да не си наблюдател и да натопиш ръчичките в кацата с мед,ха,хаааа!!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Сега ще си проличи, дали итн-то ще се закачат за тази въдица или ще държат до край, т. е. няма да подкрепят друго правителство. Ако си държат на думата на следващите избори ще гласувам за тях! ИТН или смерт!

55

Мдаа

преди 2 години

И Талибаните Нали взеха властта, но не знаят какво да правят, не искат коалициявсякакви прилики са случайни.

54

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова с бая шефове трябва да спи в следващите 2 седмици та да и подкрепят мандата.

53

НАРОДЪТ

преди 2 години

НЕ ПОДКРЕПЯМ ХВЪРЛАЩИЯ ЯЙЦА И РАЗВАЛЕНА РИБА, ЗАМЕРЯЩИЯ С КАМЪНИ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, НОСЕЩИЯ КОВЧЕЗИ, ПРОКСИ НА АГЕНТА НА КГБ ВАСИЛ БОЖКОВ.

52

Обективно

преди 2 години

НИЩО НЕ Е РАБОТЕЩО ПРИ РАДЕВ. ЩЕ ТРЪГНЕМ НАГОРЕ ЕДВА СЛЕД КАТО МАХНЕМ ЮМРУКА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА. КОЙТО ЮМРУК ВДИГА - ОТ ЮМРУК УМИРА. ПЪРВАНОВ МОЖЕ ДА МУ ДАВА УРОЦИ, АМА НА ТОЗИ ЩЕ МУ ТРЯБВАТ НЯКОЛКО ЖИВОТА, ЗА ДА СХВАНЕ ЩО Е ТО ПОЛИТИКА.

51

негласуващ

преди 2 години

По избори не ходя и не ме интересуват щото са безсмислени но тоя Хаджигенов не ми харесва..един такъв лукав и ехиден вид има..лесик!

50

Анонимен

преди 2 години

Тия докато си менкат мандати цените полудяха. Вече с 50 лв немога да напазарувам само за вечера за 5 човека. 30 дни по 50 лв. 1500 лв а заплатата ми е 1000 лв.

49

CriticusMagnus

преди 2 години

Не знам, моите сметки ли не излизат или на този... Приемайки, че ГЕРБ и ДПС ще гласуват против този кабинет предложен от третия мандатоносител, дори ИТН да напуснат залата, останалите (без ГЕРБ и ДПС) имат под 50%... Т.е. горе долу 4 гласа не им стигат... Т.е. ще им трябва не само подкрепата на БСП (тези които те са категорични, че няма да подкрепят) И на ГЕРБ или ДПС... Т.е. с две думи - да спираме цирка и да се готвим за избори...

48

Светозар

преди 2 години

На Хаджигенов му се управлява, та му се плаче. И не само да управлява. Ами еврофондовете, ами комисийки, ами разни далаверки, ох бабачко. Веднъж да докопа Солунската митница, глей кво стаа.

47

еха

преди 2 години

Аааа ето кой се оказа най-големия Умник в България. Госин ХаНджи Кретеноф.

46

до 56

преди 2 години

Това е сценария за Президентска република на Радев. Тези са му артистите. Това, което правят е с единствена цел да отвратят народа от изборите. Те не искат да съставят правителство. Казаха избори до дупка. В цялата им концепция е заложено да се отврати народа и тогава да излезе Радев и да заяви: "Вижте, ги! Те нямат капацитета да управляват България! Не могат да излъчат кабинет. Държавата отива в пропаст. Аз съм единствения спасител.За това предлагам Президентска република". Примерно разбира се.

45

ГЕРБ

преди 2 години

Ейй *** научи се да пишеш пък след това сваляйки правителството.

44

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ИДВА ГОЛЕМИЯ ГЛАД КАКЪВТО НЕ Е БИЛ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО КОМУНИСТИТЕ ВЗЕХА ЗЕМЯТА НА ХОРАТА

43

Анонимен

преди 2 години

Значи Бсп да не получат мандата, *** да гласуват за неговото правителство , а на Слави хората да излязат от залат ада може да мине. хехе тоя много нагъл ве

42

Анонимен

преди 2 години

Нали правихме нови избори. Нищо не се променя освен че хората се отвращават от политиците.

41

Наблюдателен

преди 2 години

Рядко нагъл човек !! Този и още десетина като него се опитдат да въртят държавата на пръста си. Как може с толкова нищожна подкрепа от хората, да се държиш и нареждаш все едно си Лукашенко. И да престанат най после да се изказват от името на целия народ. Видя се на последните два избори каква подкрепа имат, видя се и колко обединени са протесните партии. Хаос, реваншизъм и разруха ! Нищо повече !

40

Анонимен

преди 2 години

Вчера Радев изтърси по време на консутациите, че поздравява БСП понеже били отговорна партия. Такава неадекватност отвсякъде......... няма повече накъде. БСП фалира 3 пъти България в първите 15 год.след 1989г. Много ясно, че никой няма да ги подкрепи. Кой ще си вкара автогол? Хората помнят какво се случи докато БСП имаха шансове и министри. Няма изобщо никой нищо да подкрепи. Отиваме на трети избори. Които ще покажат прегрупирането. Резултатите няма да са така близки както след 4 април и 11 юли.

39

Анонимен

преди 2 години

Защо е целият този рев. Има си ред, ако не успее първият мандат, отива при втората партия и чак тогава при партията, която президентът определи. А ген. Радев въпреки че трябва да е президент на всички българи си има партийна принадлежност. Ако се стигне до трети мандат, познайте на кого ще бъде връчен. Три жокера - няма да е ДБ, нито ДПС, нито ИБГНИ.