98

Анонимен

преди 2 години

Слави доказва, че е носител на статуквото. ИТН и Герб ще гласуват заедно против, няма да мине правителството, отиваме на нови избори, междувременно бюджета няма да мине, а и да мине Герб ще го атакуват ако КС каже, че Петков не е избран конституционно и изведнъж ще се окажем в криза, заради нежеланието на ИТН да водят диалог.Цупенето "ако не е моето правителство, няма да е никое друго" е ултиматум, а не конструктивна опозиция.

97

ЗАДКУЛИСИЕТО -УМРЯ!

преди 2 години

ИДВА ВРЕМЕТО НА ЯВНАТА И БЕЗКОМПРОМИСНА "КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ" НА ИТН!СЛАВИ , ЯВНО СЕ УЧИ БЪРЗО В ПОЛИТИКАТА--УРОЦИТЕ НА ДОГАН , ДАВАТ ПЛОДОВЕ!"СИСТЕМНИТЕ РУШИТЕЛИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА"---ЯВНО СА ПЪТНИЦИ ЗА НЕБИТИЕТО...!ЯВНО ---МОЖЕ И БЕЗ ТЯХ!!!!!!

96

Анонимен

преди 2 години

Време е тези да си ходят. Какво очаквате да направят Бибикян, Гендов и Мая за България? Те вече го направиха - ХАОС.

95

инж Владова

преди 2 години

има да чакате от умрял писмо. Наивниците от ИТН разбраха що за гола вода измамници са да българия и ония там идващи от статуквото. правещи се на демокраримандалото паднаСами предизвикахте краха си България ще живее е без вашето гадно управление.

94

ха ха

преди 2 години

Ама този и тези около него наистина са се взели насериозно. Не е лошо да им се окаже психиатрична помощ.

93

Гнъз

преди 2 години

Когато адвокат ти каже "добро утро", да знаете, че е посред нощ! Особено, ако името му е Хаджигнъз!

92

akudд

преди 2 години

НЕ МОЖЕ да има кабинет на партия с 4%. аз не съм гласувал за подобни животни като капон, манолова и слона дончева. ДБГ клекнаха на дпс повече от ясно е

91

Инженерка:Браво!

преди 2 години

вече няма кой да направи правителство в този парламент и пречките не са в дългите ръце на герб и дпс, а в лъжливите позиции на групите на Мая Манолова и Христи Иванов- те са непоклатимо статукво. По добре подкрепа на ГЕРБ и ДПС за тях!

90

Инженерка:

преди 2 години

може да се лъже и заблуждава за кратко време и то свърши Христо Иванов и Мая Манолова нямат място в парламента. Избори и влизане на партии, които искат промяната!

89

Ангелов

преди 2 години

Този гробар (носач на ковчези), Стрелец с прашка, строител на бесилки, водач на "велики народни бунтове" и пропаднал адвокат, най- добре да се скрие в дупката си и да мълчи

88

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

НА "ЛЕЖАЧИТЕ ПО ТРОТОАРИТЕ "----ПАРИ НЕ ДАВАТ И ДРУГАРИТЕ .../от БКП/бсп/.....Корни ще си прави сама Правителство...за ЧУДО И ПРИКАЗ С РАДЕВИТЕ МИНИСТРИ!

87

КВИ БАКИИ , БЕ 100..

преди 2 години

НА МЕНЕ ГЕРБ МИ ОСТАВИХА ПАРИ И ИМОТИ---ЩОТО СЪМ РАБОТНИК!...ТИ КЪВ СИ ....??!ЛЕЖАЧ ПО ТРОТОАРИТЕ ЛИ.....??!

86

Рошко

преди 2 години

Ха,ха. Сбирщината от партии, които замеряха с яйца и домати ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, които сложиха деца на протестите, за да бъдат бити, ще правят Правителство с 14 депутата. СМЕШНИЦИ!

85

Българина е карък.

преди 2 години

--оправяха го за 800-дни ...ама хич не стана...--С.Дянков му даде "постна пица"..и духна за Америка--Орешареца пък хариза държавни пари на Цв. Василев..и оня избега с парите.НА РЕД Е КИРО -КАНАДЕЦА С ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО---КАТО МУ ГЛАСУВАМЕ "БЮДЖЕТА"....КАНАДА ЩЕ ГО ПРИБЕРЕ ОБРАТНО! МОЖЕ И Ас.ВАСИЛЕВ да си вземе за да му води сментите у фирмата....ха,ха,хааааа ...щото показа "гооолеми ФИНАНСОВИ ПОСТЪПЛЕНИЯ".... У БЪЛГАРИЯ ЗА 2-МЕСЕЦА ---АМА ПАРИТЕ НЕ СТИГАЛИ ДО Н.ГОДИНА!...СМЕХ!

84

анонимен

преди 2 години

Тоя стана много активен! Вчера в парламента организира Народен съд срещу МВР, ама ако се наложи да охраняват парламента, кой ще те пази, бе мутро Хаджигенов?!

83

Анонимен

преди 2 години

Банкянският днес пак е цъфнал из фейса и плюе наляво и надясно. Няма ли срам, след като разбиха с Дебелото всички институции и погазиха всякакви правила. Години ще трябват да се оправят бакиите, които оставиха

82

стоян

преди 2 години

Цяла България харесва хора като Бойко Рашков,Кирил Петков и т.н.Те трябва да бъдат в следващо управление.Трябва яка чистка на крадците от Герб и Дпс.Без съд и затвор за мутри като Бойко Борисов няма да се мине.

81

Ами,да....

преди 2 години

БСП--няма нищо общо с "ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА"..БЯХА ВЪТРЕ В ПАРЛАМЕНТА.....НА ТОПЛО И ПРИ КЮФТЕТАТА...ХАХАХА...С ТЯХ СЕ БОРИХА ЯКООООО.....

80

коки

преди 2 години

Ти как не поумня, бе ?Ти и оная пуйка Мая сте си лика прилика - въздух под налягане. Използвахте платените протестъри, за да си намърдате д-тата там където по друг начин нямаше как да стигнете.

79

Анонимен

преди 2 години

Само с лед свалянето на президента България ще се обедини ---//--- Как мислиш, че ще се обединя с някой, който оправдава полицейското насилие и защитава държавния престъпник Гешев? Как си го представяш?