38

Анонимен

преди 2 години

Сороснята газ пика.Краварите сдадоха поредният стратегически регион на Китай и Русия.Малко със закъснение,но и нашият ред ще дойде.А между другото баба Меркелица на изпроводяк лети вдругден за Москва да даде отчет на Императора за свършеното през годините и да официализра пуска на Северен поток-2.

37

Локомотив

преди 2 години

А бе тия трябваше да се изтребат до един .и авганистан да остане пуста територия хората да ходат на екскурзии там.

36

Анонимен

преди 2 години

"Оправихте нашите талибани, че коментирате Афганистанските!"---------------------------------Определено нашият главен талибан с Жипката има нужда от оправяне с разследване, съд, пълна конфискация и затвор - килията на бай Ставри.

35

Анонимен

преди 2 години

Абе къде се изпокриха Мониту Паси и Ленчето Кремтодорова да ни обясняват колко велики са САЩ и НАТО.Такъви кашмер краварите на са имали от Виетнам.Някакви си брадясали *** ги направиха криви и щастливи.

34

До 84

преди 2 години

САЩ им позволи. Всичко друго е грозен цирк. Помощници не са им нужни. Така изоставиха и Украйна. Просто са си мизерници.

33

Анонимен

преди 2 години

Оправихте нашите талибани, че коментирате Афганистанските!

32

Анонимен

преди 2 години

Последният човек съм,който ще тръгне да се възхищава на тия брадясали ненормалници,но все пак всеки,който прави за смях американските говежди навлеци,заслужава малко уважение.

31

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Не съм специалист по историята на Афганистан, но преди десетина години тв. операторът от БНТ Емилиян Динов /вече покойник/ беше командировка в Афганистан и ни разказа нещо много любопитно: Там едно от племената се казва таджики. С тях говорих на български, така както говоря с вас, а афганските таджики руски изобщо не знаят. Явно тези хора са част от старите българи, населяващи тези земи.Вероятно някои от тях ще потърсят закрила у нас, а ние няма да ги приемем. Боже, пази всички българи по света.

30

Владо

преди 2 години

Нищо не се е объркало. Просто помощниците не са нужни и трябва да останат в Афганистан. Не са им нужни.

29

????

преди 2 години

Кой създаде талибаните, някой знае ли???Има ли специалисти по история на Афганистан, да кажат?Не съм сигурен, че това са само американците.............според мен там имат интереси и други западни държави!!!

28

Санкции, а?

преди 2 години

Всичко ставащо в Афганистан през последната седмица било резултат от управлението на "рижавия съветски клоун, който кагебистите монтираха начело на велика Америка". Чакам с нетърпение 20.08.2021 г., официалното посещение на Меркел в Москва и как Канцлерин на велика Германия ще се моли на Государя Путин да я допусне да участва в процеса на запуска на първа линия на "Северен поток-2". На 21.08.2021 г. либерастите-copocoиди ще заплачат, ще ревнат с удвоени сили от сразяваща болка под кръста.

27

В Украйна

преди 2 години

В Украйна, като свалиха президента с преврат платен от ЦРУ с 2 милярда долара, зашо признаха новите маринетки

26

Джо

преди 2 години

Талибаните имат споразумение с Масква, скоро бяха с делегация там за 3-4 път.

25

Анонимен

преди 2 години

До USAНашата азбука на 70% е гръцка.

24

.

преди 2 години

Спрели са да им дават опиумен мак без пари!

23

Анонимен

преди 2 години

20 години пълна загуба на пари. Ето, видя се, че не може демокрацията да се наложи навсякъде за пореден път. Има държави, където просто е невъзможно това. Щатите държаха Афганистан, защото инвестираха там и отново това беше бизнес сценарии, но явно са започнали да губят доста повече отколкото да печелят и дотук.

22

USA

преди 2 години

НЕ ПИПАИТЕ НАШТА АЗБУКА !

21

USA

преди 2 години

НАЛИ РАЗБРАХТЕ КОИ Е КАРЛ МАРКС ?

20

USA

преди 2 години

До dakotabg НЕ МОЕШ А ЧЕТЕШ ! ПИШЕМЕ ПРАВИЛНО ! НО НЕ РАЗБИРАШ СМИСАЛА ! НШТА АЗБУКА НЕ Е ЗА ПРОССТИ !

19

USA

преди 2 години

А ВИЕ ОТ СЕЛО БАНКЯ И ВАШИЯ ТАЛИБАН С ЖИПКА ?