36

До41

преди 2 години

Ти се моли да не влезеш в такъв чувал тро л чалгарски

35

Анонимен

преди 2 години

Аз не искам да участвам в безплатни опити с експерименталната отрова, от която някои печелят милиарди.

34

Фигурант

преди 2 години

Няма ковид19!Бойко го измисля

33

Анонимен

преди 2 години

УжасТ, ужасТ.Вадете веднага Генерал Джудже с черното мундирче у найлоновите чували.Слагайте КПП-та.

32

Зелен чорап-чалгар

преди 2 години

Гарантирам ви още повече !!!

31

Анонимен

преди 2 години

Българите станаха като ромите - за тях природните закони не важат. Колкото и да влязат в болница и да умрат, все ще вика - нищо не се случва. И упорито ще тропка с крачето как целия свят срещу него.

30

НОШТ

преди 2 години

Още ли тва вирусче броди из Европа или тва е призрака му? Щото по-различно явно, някак бие на лятно, децата закача, разстройва коремчета, зачервява се гърло, като ти бръкнат в нослето с магическа пръчица и хоп, в болничка те взели. А някои толкова опеянени от това вълшебство дори не знаят, че в тях ср вселил свирепия демон Бай Ковид, които след 50 години може даизкочи от тайното си местенце и да те завладее. Истинска трагедия с елементи на фантастика, пазете се!

29

Петя

преди 2 години

От пет часА ме ваксинират яко, останаха два теста по китайския метод и влизам да си взема душ, че съм на работа. Мога да отблъсна с гърди всеки щам.

28

Сценария

преди 2 години

Всичко е ясно, сценарият от миналата година се повтаря. Глътка въздух през лятото и пак оФцете в кошарите на есен. Хора, опомнете се, тези ***, няма да спрат, докато не литнат няколко глави. Ще кажете, че не е хуманно , а хуманно ли е да ни третират като оФце ? Нормално ли е да печелят пари за сметка на нашето здраве и още по-важно, на нашият живот?

27

Анонимен

преди 2 години

Само преболедуването създава устойчив имунитет !!!.......Ваксините НЕ............Израел са живото доказателство..........При повече от 60% напълно вакснати и 1 милион доказано заразени правят четвърта вълна която ще мине третата. Смъртността също рправи четвърта вълна която ще мине третата.

26

Доктора

преди 2 години

Скоро като се покрият улиците с трупове ще трябва да помислите от сега какво ще е обяснението .

25

SS

преди 2 години

Чакайте през септември нов локдаун.Мигрантска криза,повишение(поредното) на цените,и май увеличени на безработицата. Не харчете пари за глупости.

24

Ваксър

преди 2 години

Естествения подбор скоро ще заработи на пълни обороти. Продължавайте с вярата в митични конспирации.

23

Анонимен

преди 2 години

Сега ще види Гання, магаре боб яде ли................нЕма вирОЦ, а?!Мор вашта мама абУригенска........

22

Анонимен

преди 2 години

Витанов да каже за догодина какво трябва да стъкми, за да знаем по колко игли са приготвени За тая година разбрахме, че са по 3 на калпак за 210 млн.евро.

21

Анонимен

преди 2 години

Пълна измишльотина е всеки ден еднакъв брой да си правят тестове и все нови и нови заразени. Тва да не да тестват целия народ. Сигурно има фалшиви лица, коитонго изкарват по документи по 5 пъти тоя грип.

20

Анонимен

преди 2 години

Бройките са измама

19

Алубигович

преди 2 години

Затваряйте кръчмите ми.

18

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Кацаров, който продаде ваксините на безценица

17

Анонимен

преди 2 години

До Waffen SS "Даже Слънцето е пример за това и е известен като еднокнижника." Една от основните грешки, които противниците на Борисов винаги са правели е да го подценяват. И ти така, с опорката за "едната книга", произлязла от една смехотворна интерпретация на нещо, казано от Борисов - че любимата му книга като малък била едикоя си и от която неграмотниците направиха опорката, че бил прочел само една книга. А за другото, дори да беше вярно,дори и да крадеш качествено се иска акъл и образование.