131

МВР НЕЗАКОННИ

преди 2 години

Служителите на МВР се издържат след 10 септември 1944 година само с ограбвани милиарди от бедния български народ.Ползват ги за прикриване на нагли престъпници подставени на власт особено след 1989 година.Пенсионират ги млади .Получават високи пенсии с пари ограбвани от народа.Тероризират милиони чрез нагло престъпни анти народни наредби прокарвани с измама през доказано НЕЗАКОННИ ПАрламенти..

130

Анонимен

преди 2 години

ЧОВЕКОЯДЕЦА Рашков ,,обядвал единствено и само човешко месо УЖАС

129

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света полицията бие и влачи. И от Давос, и от Лондон, и от Париж, и от Берлин, и от Брюксел и т.н сме гледали кадри. Тези какво се правят на луди? Онзи дето потроши колата на зъболерката с децата й вътре нищо??!! За сваления на земята полицай и ритан от всички страни малко преди да ги арестуват тезу хубавци нищо? "Протест"? Метеж! Има си избори и те показаха какво щеше да ни се случи, ако ГЕРБ бяха клекнали за 3-ти път пред уличения натиск на ккелешши.

128

!!!!!!!!!!!!!

преди 2 години

Трябжа закон за свободно носене на оръжие за да може да се спрът кражбите. С бой ако ставаше комунизма щеше да остане.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 - Не. Просто, ако имам такъв познат, вече няма да ми е познат. Няма да го викам на събиранията у нас. Няма да му помагам, когато каже че му трябва услуга. Когато правим бизнес с приятели, той ще е автоматично изключен. Това е.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 - То има причина, никой да не кани полицаи на събирания вече. Не го знаеш, що за далавера и схема върти. Някои българи още се кефят на крадци, но много от нас се събудиха и не са толерантни към мошениците.

125

Сифия плаче

преди 2 години

терористи ограбващи десетки милиарди годишно през бюджета вкл по оперативни програми и евро фондове не дават на Борисов и другите подставени лица да създадат правителство.Цел да не се допуска блокиране на ограбването на десетки милиарди по отработени схеми за 2021 година..Срамно е да слушаме как генерали от Армията искат да върнат власта на нарочно създадени групировки маскирани като партии./ограбващи България след 1989 .

124

Анонимен

преди 2 години

135: никой не те пита точно теб. какви имиграции, какви 5 лева, какви саморазправи, и заплашваш семействата им така ли? ти си проблема пич, точно ти

123

Анонимен

преди 2 години

Честно да ви кажа аз лично не виждам нищо лошо в това. Все си мисля че медиите търсят драма и сензация. Няколко пикльовци хвърлящи пиратки, бутилки, камъни и съответно ги набили. Е какво да направят да седят и да ги оставят да безчинстват ли? А онази полицайка дето и изкараха окото с пръчка какво стана? И така, нормално е да ги обучават до кога се бие, има си различни нива и сила така че е хубаво да се знае. Нищо лошо в това, даже поздравително.

122

Анонимен

преди 2 години

Ами правилно е да се ограничава прилагането на сила. Всеки конфликт е ,,битка,, . А щом има физически контакт, всеки арестуван може да се жалва,че ,,му вризат в личното пространство,,. Проблемът е,че тия протести не бяха мирни и освен това бяха твърде нечистоплътни като намерения и пърформанс. Вижте как се изпокараха после за държавни постове .Практически всичките 25 протестиращи от площада станаха министри и депутати.

121

Анонимен

преди 2 години

От всичко казано разбрах,че арестите са били законни, но с малко по- силен натиск. Ами да им прават тестове за наркотици и алкохол на тия арестанти .

120

Анонимен

преди 2 години

никакви наказания - то обществото само ще ги накаже. Нека публикуват снимките им, имената им и домашните им адреси и хората сами ще ги накажат. Тези *** ще разберат, че по-голямо наказание от публичното презрение, изречено и изразено лично, и от общественото незачитане и социааната изолация няма по-тежки наказания.Ако питат мен, нищо друго не им остава, освен да емигрират. Иначе дамгото ще си е вечно тяхно....

119

Анонимен

преди 2 години

МВР е една от главните причини тази държавица да бъде зачистена. От нашите данъци се плащат заплати за лична охрана на управляващи. И какво излиза - плащаме си, за да бъдем биди и изнудвани по пътищата :)

118

кораба потъна

преди 2 години

кораба потъна отдавна ,време е за емиграция

117

ПРИЛОЖЕТЕ

преди 2 години

СИСТЕМАТА И КЪМ ТЯХ-ТЕ СА ЯКИ ЩЕ ГО ПОНЕСАТ

116

Хъм...

преди 2 години

Както е тръгнало при бай Рашков ще дойдат мигрантите, гладни, голи и боси. Ще почнат да правят золуми от глад не от лошо. Айде да видим тоя хуманист Рашков дали няма да ги докосне? И ако се налага използването на сила, дали някой полицай ще рискува с това? Дано остане на поста и да му лъсне гадния характер на тоя, много жалък човек! Да ги гали с перце, те като грабят и тормозят!

115

фройдист

преди 2 години

Насилието често е породено от маниакална сексуална неудовлетвореност . Заложена още при кърменето.

114

Анонимен

преди 2 години

Добре са ги били, но можеше и много повече. Пълна подкрепа за полицаите от видеото!

113

Деди

преди 2 години

Че в цял свят бият - бият. Но! Тънкият момент е кого, кога и как бият. Едно е да гнясат на ромска сватба за музика посред нощ, друго е средностатистически дечурлига, образно казано. В Париж, Небраска и т.н. се спазват тези критерии, впрочем и тук също, но понякога нашите изплесват, щото в нашето PD има доста повече тъфикофелета, отколкото по запада. Просто новото им е по-високо.

112

гербер

преди 2 години

Неусетно усетих че съм се превърнал в герберастин И по бивш седесераздСрам скачах дигах пръсти . Сега съм намайнатаси