13

Бай...

преди 3 месеца

"Американците са нация от ***". (Уолт Уитман).

12

Анонимен

преди 3 месеца

Карам ICE кола, но ще ми е последната такава. Догодина ще взема новия Model 3.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Лобити против Ел. колите продължава. Защото мътрягите не може да си отворят техни автосалон и да спрат хората, да си ги купуват, сега искат да изкарат всички, че едва ли не, това са "коли убийци", нищо, че участват в 3 пъти по-малко катастрофи, на базата на колко разстояние изминават.

10

Идин Гъзк

преди 3 месеца

Тоя Мъск направо за затвора.Егати измамника.Ако живееше в БГ Педерашков вече да го е арестувал.

9

Друга тема

преди 3 месеца

Ако желаете да се оправи България , Живко от Варна го издигнете да управлява България въпреки че не му личи че може, ама може !

8

До 5

преди 3 месеца

Приказваш пълни гл.у.по.сти. Май не си наясно, че стотици милиони обезщетения плащат такива компании, и нито са фалирали, нито нищо. Напротив, акциите им скачат до небесата. А ако си мислиш, че Мъск няма пари да плаща на адвокати... всъщност, може да си купи всички адвокати на света, защото парите, които прави на ден, адвокатите не могат да ги направят за 100 години.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Абе на това краварско племе няма ли кой да се прежали да им навие малко семе. 5 години бях в кравария и съм се смял с глас когато съм чел инструкциите за ел.уредите за колите и за други. ....Телевизора за да работи трябва да включите щепсела в контакта. Това като го прочетох направо паднах. За автомобилите има инструкция че трябва да седнете зад волана и да поставите ключа в контакта. Като обуете маратонките завържете им връзките. За една крушка викат техник да им я смени. Смех до припадък.

6

Asparuh

преди 3 месеца

В България трябва да въведат задължително каране с автопилот ,че се изтрепаха.

5

Да не спорим

преди 3 месеца

Веднъж само да **пробият** адвокатите на някой потърпевш в дело за обезщетение - - ще види тогава г-н Мъск що е то **пълноводен поток от материални блага**........ама изтичащи от активите на компаниите му , уви!!!

4

разсмя ме

преди 3 месеца

Няма по-*** нация от американската!Купили се теслА и се мислят за бесмъртни.Не случайно на всяко обикновено изделие има шрифт с дебели букви дeбилски инструкции за безопастност като например на ютия: Не гладете панталоните си ако сте обути в тях.

3

Анонимен

преди 3 месеца

мьск да се поучи от наште биячи и да си извини и всички престъпления ще бъдат простени

2

За разликата между

преди 3 месеца

Озовавам се и отзовавам се. Първият глагол е по смисъла на оказвам се, а вторият по смисъла на отговарям.

1

Илон Мъск

преди 3 месеца

Пълни *** излязоха теслите.