11

Бай...

преди 2 години

"Американците са нация от ***". (Уолт Уитман).

10

Анонимен

преди 2 години

Карам ICE кола, но ще ми е последната такава. Догодина ще взема новия Model 3.

9

Анонимен

преди 2 години

Лобити против Ел. колите продължава. Защото мътрягите не може да си отворят техни автосалон и да спрат хората, да си ги купуват, сега искат да изкарат всички, че едва ли не, това са "коли убийци", нищо, че участват в 3 пъти по-малко катастрофи, на базата на колко разстояние изминават.

8

Идин Гъзк

преди 2 години

Тоя Мъск направо за затвора.Егати измамника.Ако живееше в БГ Педерашков вече да го е арестувал.

7

Друга тема

преди 2 години

Ако желаете да се оправи България , Живко от Варна го издигнете да управлява България въпреки че не му личи че може, ама може !

6

До 5

преди 2 години

Приказваш пълни гл.у.по.сти. Май не си наясно, че стотици милиони обезщетения плащат такива компании, и нито са фалирали, нито нищо. Напротив, акциите им скачат до небесата. А ако си мислиш, че Мъск няма пари да плаща на адвокати... всъщност, може да си купи всички адвокати на света, защото парите, които прави на ден, адвокатите не могат да ги направят за 100 години.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе на това краварско племе няма ли кой да се прежали да им навие малко семе. 5 години бях в кравария и съм се смял с глас когато съм чел инструкциите за ел.уредите за колите и за други. ....Телевизора за да работи трябва да включите щепсела в контакта. Това като го прочетох направо паднах. За автомобилите има инструкция че трябва да седнете зад волана и да поставите ключа в контакта. Като обуете маратонките завържете им връзките. За една крушка викат техник да им я смени. Смех до припадък.

4

Asparuh

преди 2 години

В България трябва да въведат задължително каране с автопилот ,че се изтрепаха.

3

Да не спорим

преди 2 години

Веднъж само да **пробият** адвокатите на някой потърпевш в дело за обезщетение - - ще види тогава г-н Мъск що е то **пълноводен поток от материални блага**........ама изтичащи от активите на компаниите му , уви!!!

2

разсмя ме

преди 2 години

Няма по-*** нация от американската!Купили се теслА и се мислят за бесмъртни.Не случайно на всяко обикновено изделие има шрифт с дебели букви дeбилски инструкции за безопастност като например на ютия: Не гладете панталоните си ако сте обути в тях.

1

Илон Мъск

преди 2 години

Пълни *** излязоха теслите.